Skip to content

Bulgarian Daily Horoscopes

Feed – BG-G1

Thursday 18th AprilAries

Дошло е време най-сетне да започнете да прилагате дългогодишните си планове на практика и да реализирате нещо ново. Вие демонстрирате необходимата доза увереност и ентусиазъм, които привличат онези, които могат да ви помогнат с реализирането на амбициозните ви планове в бъдеще. Не забравяйте да благодарите за предложената помощ - не я приемайте за даденост.

Taurus

Вие сте създадени да се чувствате добре дошли и лесно приети от всички, с които се срещате; уверете се, че връщате любовта, която получавате, в същата степен и че можете да спечелите хората, които се превръщат в приятели за цял живот. С вашето приветливо и положително отношение към хората, с които се срещате, имате дори шанс да откриете вашата половинка в живота - нещо, което преди ви е убягвало.

Gemini

По време на това, което изглежда подобно на пробен период, бъдете уверени в себе си и се доверете на способностите си, като наближаващите събития ви подтикват към края. Не оставяйте мнението на другите да разубеди Вашите убеждения; вместо това, използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите на собствената си позиция. Напълно е възможно да откриете една или две възможности за подобрение.

Cancer

Събитията не текат гладко, сякаш се изправяте пред трудности където и да погледнете, но всъщност подходете към тези привидно неблагоприятни условия по безгрижен начин и ги приемете като предизвикателство. Ако нещо не върви както сте го планирали, настоящите резултати и препятствията, които преодолявате по пътя само служат, за да направят Вашето пътуване по-интересно.

Leo

С каквото и да се захванете изглежда върви на добре и всеки, с когото общувате се възхищава от ентусиазма и вещината, които показвате, приветствайки, повишавайки Вашата самоувереност. Уверете се, че уважавате онези, които Ви се възхищават и че не се държите по егоистичен начин, може би все още ще имате нужда от тяхната подкрепа, ако нещата не потръгнат според очакваното.

Virgo

Промяна в обстоятелствата означава, че Вашата цел е станала по-трудна за постигане. Не унивайте или не оставяйте това да Ви разочарова. Обмислете внимателно ситуацията, тази очевидна пречка е лесно преодолима със съответно действие и не е толкова лоша, колкото първо сте си мислили. Пречките често могат да помогнат в решаването на висящи въпроси и в последствие да доведат до по-добър резултат.

Libra

Следвате амбициите си с неимоверен устрем и енергия, трябва да сдържите неудържимото си желание за успех. Въпреки устремът си, овладейте се за малко, погледнете цялостно на нещата и си позволете почивката, от която се нуждаете, подгответе се за следващите задачи, това може би е най-мъдрият подход, който можете да възприемете, тъй като вероятно ще трябва да правите следващи саможертви по пътя си.

Scorpio

Изправени сте пред предизвикателства, с които трябва да се справите. Вероятно те са породени от факта, че някой работи срещу вас или просто се опитва да разколебае вашето равновесие само с присъствието си. Но вие трябва да се справите с тези предизвикателства и да демонстрирате вниманието, което подобни препятствия изискват, в противен случай те лесно може да окажат негативно влияние върху вашия живот.

Sagittarius

Вие се сблъсквате със ситуация, която на пръв поглед може да изглежда доста критична. Преди всичко, не позволявайте на ситуацията да излезе извън контрол или да ви завладее. Реагирайте спокойно и обмислено на всичко, което изглежда неприятно; тези безпокойства, както и чувствата, които предизвикват, скоро ще отшумят без истински да ви навредят. Грижете се добре за здравето си.

Capricorn

Вашите идеи или постижения са подложени на щателно разглеждане и проверка. Ако проектите не вървят достатъчно добре, вие сте склонни да прехвърляте вината върху някого другиго. Ако обаче сте внимателни и търпеливи, ще оцелеете в това трудно време без никакви продължителни последици и дори можете да научите нещо трайно и полезно от критиките на скептиците.

Aquarius

Вие можете да бъдете част от различни групи хора, без да правите компромиси; между вас съществува негласно споразумение. Можете да използвате тази сила за социални поводи или за да промените нещата в положителна насока у дома, а също и да направите житейския си опит на работното място по-продуктивен, в резултат на което перспективите се подобряват във всички направления.

Pisces

Усложненията, които от известно време се очертаваха за близкото бъдеще, вече стават все по-ясни и повече не можете да отлагате справянето с тях. Заемете се с тези предизвикателства възможно най-скоро, дори това да е трудно за вас. Колкото повече ги игнорирате, толкова по-вероятно е те да ви завладеят и толкова по-трудно ще бъде да се справите с последиците.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.