Skip to content
Home » Horoscopes » Bulgarian Daily Horoscopes

Bulgarian Daily Horoscopes

Feed – BG-G1

Monday 25th SeptemberAries

С повече спънки от обикновено, това не са идеалните обстоятелства, за да прогресирате в надеждите или амбициите си, не е вероятно да отбележите успех. Упражнете търпение, по-добрите времена Ви очакват. Учете се от спънките и се уверете, че няма да повторите същите грешки. Ако съдбата е в заговор срещу Вас, запомнете, невъзможно е да принудите съдбата; може би тя крие нещо по-добро.

Taurus

Неочаквано събитие Ви принуждава напълно да промените плановете си и променя хода на събитията. Не се разочаровайте прекалено, ако планирате всичко, много от по-изненадващите удоволствия и необикновени развръзки в живота никога не се случват. Вместо това, бъдете по-будни към многото скрити съкровища, които животът има в изобилие и които в последствие променят положително житейския Ви път в бъдеще.

Gemini

Преди всичко поради Вашето отворено и приятелско поведение, хората Ви отвръщат по позитивен начин, което вероятно намирате за изключително полезно. Те забелязват как инстинктивно ги подкрепяте и насърчавате, от което се нуждаят и естествено отвръщат на получената помощ, така се създава атмосфера на взаимна подкрепа, благоприятна за всички.

Cancer

Пречките, които трябва да преодолеете се натрупват. Внимавайте да не се простирате отвъд средствата, необходими, за да се справите с тях. Помислете кои пречки реално Ви забавят и наистина спират прогреса Ви или кои всъщност си заслужават да отделите време и енергия за тях. В противен случай, грешки водят до безрезултатна степен на усилия, нужни за ефективно справяне с тях.

Leo

Ако желаете да постигнете много, не е добра идея да бъдете самодоволни и пасивни. Използвайте своите ясни способности за вземане на решение, за да реализирате плановете си. Вашата енергия се подсилва от силата на целта, имате възможност да развиете плановете си по конструктивен начин и да се държите подходящо в почти всяка ситуация, с която се сблъскате; възползвайте се максимално, докато можете!

Virgo

Работете съвместно с вашите колеги, приятели или семейство, ако желаете да постигнете нещо стойностно за бъдещето си. Трябва максимално да се възползвате от всяка възможност, докато можете; не позволявайте възможността да отмине, без да координирате усилията си. В противен случай недовършената работа ще ви преследва, когато условията не са толкова благоприятни.

Libra

Отделете време да помислите върху вашите скорошни преживявания и бъдете признателни, че животът ви може да продължи в по-положителна насока. Време е да развиете плановете си и да ги приведете в действие не само в личния си, но и в професионалния си живот. Околните ви разбират и подкрепят, така че няма нужда да пазите нещата в тайна!

Scorpio

Вие можете да бъдете част от различни групи хора, без да правите компромиси; между вас съществува негласно споразумение. Можете да използвате тази сила за социални поводи или за да промените нещата в положителна насока у дома, а също и да направите житейския си опит на работното място по-продуктивен, в резултат на което перспективите се подобряват във всички направления.

Sagittarius

Въпреки че във вашия социален кръг всичко изглежда изключително добре и спокойно, от значение е да поддържате своята ангажираност. Запазете връзките с другите хора не само в работата, но и в личния си живот. В бъдеще може да се наложи да прибегнете до помощта и подкрепата на най-близките до вас, а те в действителност си спомнят доста добре подкрепата, която сте им оказали в миналото.

Capricorn

Очертават се непланирани проблеми и справянето с тях ви изглежда доста по-трудно от очакваното. Не се отчайвайте, помислете за алтернативни варианти. Също така помислете колко сериозно тези проблеми ви засягат в личен план. В действителност е най-добре, ако просто изчакате, за да видите дали те няма да се разрешат от само себе си.

Aquarius

Независимо от това колко се опитвате, съществено е това, че стратегията Ви за решаване на Ваш всекидневен проблем не се подобрява. Подходът, който обикновено възприемате не действа и Ви оставя в неловко положение. Алтернативна стратегия е да изоставите обичайната си тактика и да опитате нещо ново. Едва когато го сторите сами е възможно да намерите изход от това, което изглежда като нерешимо състояние на нещата.

Pisces

По време на това, което изглежда подобно на пробен период, бъдете уверени в себе си и се доверете на способностите си, като наближаващите събития ви подтикват към края. Не оставяйте мнението на другите да разубеди Вашите убеждения; вместо това, използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите на собствената си позиция. Напълно е възможно да откриете една или две възможности за подобрение.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.