Skip to content

Swedish Weekly Horoscopes

Swedish Horoscopes
Feed – SV-G2

Week starting 5th February

Aries

Du kan vara extremt produktiv och lyckas med vad du vill. Men var försiktig med att inte överreagera om du känner dig hotad, du tenderar att bli på dåligt humör eller till och med reagera okänsligt. Håll dig lugn om du konfronteras och avstå från att skapa fiender och låt dig inte frestas att medvetet provocera andra, denna typ av beteende är mycket improduktivt och kan skapa oönskade problem. Ta ett steg tillbaka då och då och använd din energi på ett både målmedvetet och eftertänksamt sätt!.

Taurus

Var du än är och vem du än möter kan du överföra ditt goda humör och din entusiasm på andra, samt hjälpa dem med vad som behövs. Det är inget som skrämmer dig det minsta - passa på att ta itu med oavslutade frågor både från förr och nuvarande. Se till att tänka på att få resultat som är till nytta för dig då och då! Håll utkik efter möjligheter som kan dyka upp på horisonten, om du är singel är romantik trolig. Vem vet, kanske kan nya möjligheter för kärlek öppnas upp.

Gemini

Även om du känner självförtroende och är redo att göra förbättringar både på arbetet och på hemmaplan på ett sätt som du aldrig har gjort förut, tappar du lätt kontrollen och blir indragen i gräl som kan orsaka problem som sårar din stolthet. Den levnadsregel du bör följa är att tänka efter två gånger innan du fortsätter, extra försiktigt, steg för steg. Låt dig inte provoceras så lätt, överväg lugnt situationen innan du tar ett beslut om vilket tillvägagångssätt som är det mest effektiva.

Cancer

Omständigheterna verkar vara emot dig. Ta dig tid att tänka och överväga dina alternativ i stället för att ge dig in i något nytt alltför snabbt, annars blir misstag och onödiga gräl, som är mycket bättre att undvika, följden. Det är viktigt att öva självbehärskning både när det gäller din partner och i ditt yrkesliv. Testa några sportiga aktiviteter eller motion för att hjälpa dig att göra av med överskottsenergin, detta hjälper dig att hitta en mer balanserad sinnesstämning, som du kan använda på ett konstruktivt och fördelaktigt sätt.

Leo

I stället för att alltid försöka driva igenom din vilja och försöka övertala andra att hjälpa dig känner du att du har tillräckligt med energi för att orka jobba lite hårdare och klara av det du behöver. Om du känner dig frestad att argumentera med andra är det mycket bättre att du ger med dig, särskilt om anledningen till grälet är av liten betydelse. Det finns inget som hindrar dig från att hålla fast vid det du tror på och vänta på ett gynnsammare tillfälle att nå ut med din synpunkt, när du har tänkt igenom allt ordentligt.

Virgo

Försökt att inte ta på dig för mycket, även om du känner att du klarar av mer finns det en viss grad av inblandning i andras angelägenheter som bör hållas till ett minimum. Att alltid sträva efter att bekräfta dig själv är ett onödigt slöseri med energi; att i onödan riskera ditt välbefinnande till förmån för andra är ett misstag. Gör dig själv en tjänst: sluta att använda dina egna idéer och synpunkter samtidigt som du avfärdar andras. Visa lite ödmjukhet och håll humöret uppe om du vill behålla ditt lugn och med det de flesta av dina vänner.

Libra

Att vilja uträtta saker är okej så länge du så ofta det är möjligt inkluderar andra och hanterar deras frågor på ett tillfredsställande sätt. Få inte vredesutbrott om du kritiseras utan överväg i stället om du kan dra nytta av den andra personens synvinkel, om det är något som du kan beakta och som kan förbättra vilket resultatet blir av dina aktiviteter. Överskottsenergi kan användas i jakten på ett hälsosamt sätt att motionera som kan hjälpa till att lätta på spänningar och stress, men undvik kontaktsporter, det bästa är joggning eller stavgång.

Scorpio

Du inspirerar andra med dina idéer och planer, din lugna och samlade inställning gör människor välvilligt inställda till dig och de har ingen anledning att sätta sig upp mot de framsteg och förslag som du lägger fram. Även förslag som du lägger fram på jobbet möts på ett positivt sätt, och kollegor, som tidigare varit svåra att hantera, är villiga att lyssna. Passa på att utveckla nya strategier som kan genomföras längre fram i tiden och som ger dig en grund för att ta dig igenom eventuellt svåra tider som möjligen kan ligga framför dig.

Sagittarius

Du har en högre nivå av uppdämd ilska än vanligt och du måste ta hand om den på ett konstruktivt sätt om du inte vill drabbas av konsekvenserna. Lätta upp snacket och undvik att vända andra mot dig. Om du behöver hjälp från andra måste du vara mer tålmodig och diplomatisk när du närmar dig dem. Även om du själv känner att du är i toppform ska du vara beredd på att ta saker och ting i en makligare takt annars kan du drabbas av bakslag på grund av att du i onödan har tagit på dig mer än du klarar av.

Capricorn

Du är ett energiknippe! Detta kan visa sig vara antingen positivt eller destruktivt. Tänk noga igenom din inställning till nya situationer, särskilt om viktiga beslut måste tas. Reflexmässiga reaktioner kan få negativa effekter och din självsäkerhet kan göra din partner upprörd, ha i åtanke att om du grälar är det med den du älskar mest. Det är viktigt att vara objektiv och förstående i dina relationer liksom fokuserad och eftertänksam på arbetet och när du motionerar.

Aquarius

Utsikterna är goda, utnyttja varje möjlighet att visa för andra hur engagerad du är. Du har förmågan att ange och definiera din synvinkel på ett övertygande sätt i alla typer av situationer. Försök att ta itu med så många olösta frågor och framtidsplaner som du kan. Som med allt annat krävs en hälsosam balans, ta paus när du kan, en joggingtur på kvällen, en cykeltur eller långpromenad på landet hjälper dig att koppla av och varva ner efter en period med intensiva överläggningar.

Pisces

Sunt självförtroende och hög fysisk uthållighet gör att du troligen kommer att ha en mycket produktiv period. Det är viktigt att du låter andra få veta vilka planer du har och att du klart och tydligt visar att du är tillräckligt engagerad för att se till att alla blir nöjda. Människor du känner och de som står dig mycket närmare än så, tycker att dina idéer och förslag är stimulerande och du kan förvänta dig att de är villiga att ta del av din nyfunna livslust och optimism inför framtiden.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.