Skip to content
Home » Horoscopes » Swedish Weekly Horoscopes

Swedish Weekly Horoscopes

Feed – SV-G2

Week starting 25th September

Aries

Du tappar humöret för minsta lilla och det är omöjligt för dig att hålla ditt normala lugn. Sant eller inte, men du känner att människor medvetet är ute efter att irritera dig. När detta händer har du svårt att återfå självkontrollen. Samarbete och kompromiss är nyckeln för att klara dig igenom vad som verkar vara en period full med konflikter.

Bespara dig själv stressen och sök godkännande och uppskattning i stället för att riskera att tappa det stöd du normalt har.

Taurus

Försök att behärska dig själv bättre, du låter dig provoceras alldeles för lätt, även för de allra minsta saker. Utan förvarning förvandlas din överskottsenergi till dåligt humör. Detta är självklart inte acceptabelt för människor i din närhet, självdisciplin och kompromisser är avgörande. Detta obevekliga beteende skapar problem både hemma och på arbetet.

Se upp så att dessa överdrifter inte bli ett märkbart inslag i andra delar av ditt liv. Du måste vara mer självmedveten och se till att detta inte händer.

Gemini

Genom att imponera på andra med din nivå av kompetens kan du bevisa att det är ett bra test på din förmåga att ta dig an nya och utmanande uppgifter. Du vill visa exakt hur kapabel du är och låta de som betyder mest för dig se hur entusiastisk du är. Utanför arbetet finner du stor spänning, tillfredsställelse och nöje i att ta upp olika fritids- och sportaktiviteter. Ett ännu modigare initiativ avslöjar möjligheter att förbättra ditt engagemang på det romantiska planet.

Cancer

Du kan vara extremt produktiv och lyckas med vad du vill. Men var försiktig med att inte överreagera om du känner dig hotad, du tenderar att bli på dåligt humör eller till och med reagera okänsligt. Håll dig lugn om du konfronteras och avstå från att skapa fiender och låt dig inte frestas att medvetet provocera andra, denna typ av beteende är mycket improduktivt och kan skapa oönskade problem. Ta ett steg tillbaka då och då och använd din energi på ett både målmedvetet och eftertänksamt sätt!.

Leo

Du känner dig levande och det är en idealisk tid att äntligen ta itu med områden i ditt liv som du länge har försummat. Om detta inte är fallet dra i stället nytta av den välkomna möjligheten att påbörja något nytt och förbered dig för en ny spännande utveckling så fort du öppnar dig för de oändliga möjligheter som finns tillgängliga för dig. Det är sällan som förutsättningarna är så här goda och du kan förvänta dig stöd från dem som står dig nära och som bryr sig om din framtid. Gör det bästa av deras stöd.

Virgo

Du är jordnära och därför lugn och säker i det sätt du tar dig an olösta frågor och utveckling både på arbetet och på hemmaplan. Ditt noggranna tillvägagångssätt kompletteras av din uthållighet som är uppenbar för alla som känner dig. Du slutför vanliga projekt på ett effektivt och beslutsamt sätt; ta dig an mer arbete och visa hur duglig och pålitlig du är. Överraskande har du också tid för ett privatliv som du sannolikt inte kommer att försumma.

Libra

Du tar ställning för det du tror på med stor energi och du försvarar med lätthet din ställning gentemot andra. Var försiktigt så du inte blir alltför provokativ, onödiga gräl kan uppstå när du försöker få din vilja igenom. På arbetet kan din förmåga att enkelt kunna fokusera på en uppgift användas med stor framgång. Men du kommer inte att känna dig tillfredsställd om du enbart ägnar dig åt intellektuella aktiviteter.

Lätta på inre spänningar genom att utöva fysiska aktiviteter, du är tillräckligt stark för att kanalisera din överskottsenergi på detta sätt.

Scorpio

Du är noggrann och visar uthållighet vid problemlösning. Din ökade livskraft och det förbättrade självförtroendet har positiv inverkan på alla du möter. Du lyckas slutföra alla nya uppgifter, antingen på egen hand eller som en del av en grupp. Som väntat accepteras de förslag du kommer med, och andra människor tenderar att hålla med dig.

Använd detta inflytande för att uppnå dina önskningar, förbli orubblig, trogen dina mål så är det sannolikt att du möts av godkännande från de människor som betyder mest i ditt liv.

Sagittarius

Hävda dig själv så kommer andra att följa dig. Du behöver inte vara alltför bekymrad över att få som du vill, den ståndpunkt du tar är överväldigande övertygande när det gäller de flesta frågor du kommer i kontakt med. Överväg därför att diskutera allt som är viktigt medan du befinner dig i denna övertygande form. Var bestämd inte besatt, om du upplever någon situation som problematisk, gå vidare och byt riktning.

Utöka ditt expertisområde, du kommer förmodligen ändå att lyckas.

Capricorn

Att vilja uträtta saker är okej så länge du så ofta det är möjligt inkluderar andra och hanterar deras frågor på ett tillfredsställande sätt. Få inte vredesutbrott om du kritiseras utan överväg i stället om du kan dra nytta av den andra personens synvinkel, om det är något som du kan beakta och som kan förbättra vilket resultatet blir av dina aktiviteter. Överskottsenergi kan användas i jakten på ett hälsosamt sätt att motionera som kan hjälpa till att lätta på spänningar och stress, men undvik kontaktsporter, det bästa är joggning eller stavgång.

Aquarius

Ditt överflöd av energi ihop med självförtroende och det lugn du visar gör det mycket mer sannolikt att du kommer att lyckas både professionellt och i privatlivet. Du för trevliga samtal med människor som hjälper dem att förstå din synvinkel. Använd din nyfunna entusiasm för att återuppliva ditt intresse för människor eller projekt som du har försummat under en längre tid. Du känner dig i form och kan lätt övertalas att förbättra dina resultat i sportaktiviteter eller den typ av motion som du tycker bäst om.

Pisces

Du har en högre nivå av uppdämd ilska än vanligt och du måste ta hand om den på ett konstruktivt sätt om du inte vill drabbas av konsekvenserna. Lätta upp snacket och undvik att vända andra mot dig. Om du behöver hjälp från andra måste du vara mer tålmodig och diplomatisk när du närmar dig dem. Även om du själv känner att du är i toppform ska du vara beredd på att ta saker och ting i en makligare takt annars kan du drabbas av bakslag på grund av att du i onödan har tagit på dig mer än du klarar av.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.