Skip to content
Home » Horoscopes » Swedish Monthly Horoscopes

Swedish Monthly Horoscopes

Feed – SV-G3

Month of September

Aries

Om du gör några olyckliga misstag tittar andra välvilligt åt andra hållet, i övrigt verkar din goda tur försäkra ett positivt resultat. Du fungerar bra men behöver utöva en högre grad av kontroll och vara försiktigare, annars kan den goda tur som du upplever försvinna lika fort som den dök upp. Eftersom du är tolerant med andras misstag är det inte troligt att någon kommer att argumentera med dig.

Dessutom måste du överväga några öppningar som kommer från personer som fascinerar dig, fångar din uppmärksamhet och verkar spännande. Ägna lite tid åt dig själv och hänge dig åt dina tankar. Överväg någon form av långsiktigt engagemang - detta medför sannolikt belöningar om du ser till att överväga alternativen noga och få de garantier som du behöver!.

Taurus

Ditt självförtroende plus det coola, lugna och samlade sätt på vilket du tar dig an varje situation och viktiga frågor signalerar vad du vill till andra, vilket kan leda till konstruktiva samarbeten med kollegor eller trevliga upplevelser med din partner, vänner eller familj. Använd din optimism för att lösa tidigare problem eller för att göra nya planer. När du interagerar med andra händer fantastiska saker som leder till förbättrad fysisk kondition och mental tillfredsställelse.

Dina ekonomiska förutsättningar har förbättrats och du kan göra några bra investeringar eller betala tillbaka några skulder. Detta ger också en viss lättnad och större känsla av tillfredsställese.

Gemini

Du är säker på framgång och ser till att andra vet att du vill gå vidare på ett lugnt och genomtänkt sätt. Du får lite välförtjänt beröm. Starta ett projekt eller dra igång några roliga, inspirerande aktiviteter med vänner eller din partner.

När det gäller sport är det gruppaktiviteter som motiverar dig mest - gruppens framgång betyder mer för dig än en individuell vinst. Du är ofta alltför generös med dina pengar eftersom du känner dig ekonomiskt trygg. Du bör spendera dina pengar klokt och med måtta.

Cancer

Du är fri att vara hänsynsfull i dina personliga relationer. Kontakter som förut inte var möjliga förverkligas nu och ger användbar information, och fortsatt vänskap kan utvecklas som en följd. Var modig och utöka din vänkrets.

Kanske någon introducerar en ny hobby för dig som ökar din kondition och som dessutom är rolig och underhållande. Både när det gäller kärlek och pengar har du tur i spekulationer, men allt handlar om exakt rätt timing och att noggrant mäta varje steg du tar.

Leo

På något sätt har du en känsla av att ödet leker med dig och du känner dig orolig över detta. Dina förväntningar kanske inte uppfylls och du tar de kommentarer du får som kritik istället för välmenande råd. När du umgås med din familj försöker du att undvika konflikter och att reda upp missförstånd, men det är inte alltid du lyckas.

Du försöker att komma bort från allt genom att träna och du riskerar att överanstränga dig om du inte är försiktigt. Dessutom utmanar du ödet alltför mycket när det gäller det ekonomiska och det kan sluta med förluster. En något passiv inställning gentemot saker och ting är att föredra.

Detta är ett bra alternativ för att ta in omständigheterna och ett mycket mindre rättframt beteende än du är van vid.

Virgo

Du har roligt och tycker att det är lätt att avsluta ogjorda uppgifter eller frågor som du tidigare har förbisett eller lagt på is. Du är full av vitalitet och energi och när du delar med dig av din entusiasm har du förmågan att skapa minnesvärda upplevelser med människor du möter, och med dem du bryr dig mest om. Din vitalitet omfattar alla dina aktiviteter, så se till att du har tillräckligt med tid för sport och motion i din dagliga rutin.

När det gäller ekonomin kan det komma några trevliga överraskningar. Om du får beröm eller en belöning ska du inte vara för stolt för att ta emot detta.

Libra

Du har möjlighet att bevisa att du har förmågan att hantera framgång. Du kan komma att kritiseras och måste hitta bra motargument utan att bli alltför känslomässig. Även i ditt privatliv kan en del människor kritisera dig på ett välmenande sätt.

Försök att acceptera detta, för när allt kommer omkring är ingen perfekt! Ta paus tillräckligt ofta och muntra upp dig. Sport är avkopplande om man inte överdriver. Efter att ha skapat en trygg ekonomisk bas ska du skydda den genom att avstå från alla okloka eller riskfyllda spekulationer.

Scorpio

På ytan verkar de flesta frågor som rör ditt privatliv och arbete vara tillfredsställande. Men ändå upplever du en nivå av missnöje som gör att du känner dig onormalt tom, trött och missnöjd. Sök inåt för att hitta orsaken till den oro du känner och var eftertänksam.

Ta dig tid att diskutera vilken typ av liv du vill dela med dem som står dig närmast, att känna större förståelse för varandras önskemål, förhoppningar och framtidsdrömmar. Genom att fokusera på positiva saker i din situation kommer entusiasmen och glädjen till slut att återvända. Vad du än gör försök inte att kompensera den tillfälliga känslan av tomhet med materiella ting eller spel, eftersom detta sannolikt kommer att innebära onödiga förluster.

Sagittarius

Det är svårt för dig att visa självbehärskning. Ditt beteende är oberäkneligt, onödigt extravagant och dina vänner och de människor som står dig närmast är osäkra på vad du kommer att göra härnäst och har till och med svårt att känna sig säkra på din attityd gentemot dem. Ekonomiskt är det viktigt att du visar försiktighet, varje obetänksamhet kan leda till negativa konsekvenser för dina surt förvärvade pengar.

Det är bättre att vara disciplinerad och undvika fantasifulla eller riskabla idéer som verkar lockande. Var mycket mer självkritisk och ta dig tid att lyssna på din inre röst. Du kanske tar på dig för mycket.

Om detta är fallet, ta en paus. Det är inte värt att skada din situation, hälsa eller vänskap genom att ta på dig för mycket.

Capricorn

Du har självförtroende och kreativ energi och de många gånger okonventionella metoder du väljer att använda dig av låter dig handskas med alla typer av utmaningar på ett effektivt sätt som övertygar till och med de envisaste kritiker om att du är en person att räkna med. Du längtar ständigt efter att prova något nytt och detta påverkar hur dina relationer utvecklas. Du är alltid beredd att lyssna på andra och känner en samhörighet med människor som inte liknar dig på något sätt, detta gör att du kan skapa nya bekantskaper som har kraft att utvecklas på oväntade sätt.

Du är i god fysisk form så tillfredsställ ditt behov av aktivitet genom att lägga din extra energi på någon sport eller annan typ av motion.

Aquarius

Du är inte rädd för att göra misstag och du känner dig helt säker på din förmåga. Du verkar ha turen på din sida vilket gör att du kan uppnå utmärkta resultat, men var försiktig, det är mycket troligare att din framgång beror på din egen insats och förmåga och inte bara på tur. Oavsett om du är singel eller lever ihop med någon ska du vara så omtänksam som möjligt mot andra - annars verkar du arrogant och självupptagen.

Du tenderar att driva saker för långt. När det gäller din hälsa försök att gå långsammare fram och använd ditt sunda förnuft. I ekonomiska frågor ska du inte vara rädd att vägra att delta i vissa monetära transaktioner, särskilt riskfyllda sådana.

Pisces

Tidigare har du väjt för att ta på dig för stort ansvar eller undvikit svåra uppgifter, men du kan hantera detta mycket bättre än du tror. I diskussioner är du mycket säkrare och till och med dina konkurrenter beundrar dig för det du kan bidra med. Du vill hjälpa andra - du kan lösa gräl, muntra upp folk eller uppmuntra dem att göra mer.

Höj nivån på ditt träningsprogram nu när du känner att du är kapabel att göra så mycket mer. Tidigare beslut angående din ekonomiska ställning och frågor som har att göra med pengar har lönat sig, så fortsätt på samma spår.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.