Skip to content

Swedish Monthly Horoscopes

Swedish Horoscopes
Feed – SV-G3

Month of April

Aries

Inget kan rubba det lugn du känner. Allting går som planerat, du kommer troligen att röna framgång och belönas för dina ansträngningar. Du är inte på väg rakt mot målet, men du närmar dig steg för steg.

Även privat är din känsla av lugn mycket viktig. Du är full av förståelse och tålamod, även när du har att göra med krävande människor. Din inre tillfredsställelse gör att du försummar sportaktiviteter, eftersom du mår bra utan att utöva dem.

Försök att organisera någon gruppaktivitet så märker du att det blir mycket lättare att ta dig an träningen. Kolla in investeringar som gäller långsiktig användning och säkerhet.

Taurus

Du känner dig avslappnad och öppen och idéerna kommer till dig utan ansträngning. Din inställning tas emot på ett positivt sätt av dem du umgås med och du bemöts på motsvarande sätt. Din optimistiska syn ger också en ny dimension till ditt privatliv, vilket skapar en större känsla av enighet och lycka.

Se till att tillbringa mycket tid med dina nära och kära – det är de som ger dig den sanna näring du behöver. Detta leder till en utmärkt fysisk och psykisk hälsa. Håll uppe denna känsla av att må bra och ta hand om din hälsa.

Du har fortsatt tur i ekonomiska frågor, dina ansträngningar ger resultat.

Gemini

Du är fri att vara hänsynsfull i dina personliga relationer. Kontakter som förut inte var möjliga förverkligas nu och ger användbar information, och fortsatt vänskap kan utvecklas som en följd. Var modig och utöka din vänkrets.

Kanske någon introducerar en ny hobby för dig som ökar din kondition och som dessutom är rolig och underhållande. Både när det gäller kärlek och pengar har du tur i spekulationer, men allt handlar om exakt rätt timing och att noggrant mäta varje steg du tar.

Cancer

När du lägger större uppmärksamhet vid vad andra säger märker du att tidigare missförstånd lätt kan redas ut. Privat tycker människor om att tillbringa tid i ditt sällskap och dina idéer och stimulerande förslag uppskattas. Du fäster stor vikt vid att umgås med andra på detta avslappnade sätt.

Även om du ibland föredrar att ta det lugnt är det mycket mer meningsfullt att delta i aktiviteter som du tycker är spännande. Alla spänningar som du nyligen kände av försvinner helt. Att bara jonglera med dina ekonomiska resurser, även om detta är lukrativt, känns inte lika tillfredsställande eller givande som att förbättra ditt sociala liv.

Leo

Du känner dig ganska osäker på hur dina omständigheter ser ut och är allt annat än säker på vilka resultaten kommer att bli. Du anstränger dig verkligen men tycker inte att detta uppskattas eller att du får orättvis kritik. I privatlivet känner du dig till en början glad, sällskaplig och på gott humör men du blir snart nedslagen och benägen att vara otrevlig när du umgås med andra.

Du måste respektera de människor som vill hjälpa dig. Du är normalt sett stolt över din självkontroll och ditt sunda förnuft när det gäller pengar och du känner dig förmögen att driva vidare dina ambitioner ytterligare. Överdriv inte.

Denna fas är mycket lättare att handskas med när du antar en stabil och beslutsam strategi som andra finner acceptabel.

Virgo

Du har jobbat hårt på sistone och har rätt att vara extremt nöjd med det du åstadkommit. Se till att alla dina aktiviteter flyter på genom att planera nästa steg så klokt som möjligt, på ditt vanliga noggranna sätt. Var snäll mot dig själv och unna dig något ibland innan du drar igång ett storskaligt projekt.

Du upptäcker att alla nya satsningar som du ger dig in i blir mycket mer givande om du inkluderar andra i dina planer. Ett sådant tillvägagångssätt hjälper till att minska riskerna och innebär en större sannolikhet för ett mer fruktbart resultat för alla inblandade. Gör saker med dina vänner, gå ut och njut av nattlivet eller överraska din partner med ett romantiskt avbrott.

Libra

Du uppnår en hel del genom att utöva lite mer självbehärskning. Du känner obehag och detta gör dig slarvig med pengar. Även om du tror att du kan ha råd ska du ändå överväga noga innan du rusar in i finansiella vågspel och var medveten om att det är mycket lättare att förlora de pengar du har samlat på dig än att tjäna dem.

Visa lite hänsyn för de människor som du älskar mest och visa dem att du faktiskt bryr dig om dem, istället för att låta andra lida på grund av din osäkerhet. Inse vilka konsekvenser denna typ av beteende kan få - då är lättare att kontrollera dig. När det gäller hälsan ska du inte överdriva intagandet av mat eller njutningsmedel.

Scorpio

Även om du njuter av framgången är du alldeles för självisk, du glömmer viktiga frågor som du borde koncentrera dig på och de människor som är viktigast för dig. Oavsiktligt undergräver du kontakter som du normalt förlitar dig på och förminskar värdet av de inflytelserika kontakter som du har skapat tidigare. Det är viktigt att vara klarsynt och visa intresse för andra människors behov, på det sättet kommer framgången sannolikt bli mer långvarig.

Samma strategi behövs för att upprätthålla och utveckla fungerande relationer med alla nya kontakter som du upprättar. Ha även en förnuftig syn på din hälsa och ekonomi. Gå noggrant igenom alla tillgängliga alternativ, ta hand om dig själv och din ekonomi.

Sagittarius

Du känner dig stark och säker på din förmåga, kanske är du för självsäker och riskerar att överdriva din duglighet. Du når din gräns snabbare än du förväntar dig och det kan sluta med att du misslyckas. Så ta det lugnt och se vad som är realistiskt, hur långt du verkligen kan tänja på gränserna för vad som är möjligt.

Var förberedd på att samarbete och var inte för frispråkig, så att ingen blir förolämpad eller nedtryckt. Irritera inte dina nära och kära genom att vara arrogant eller krävande. Var självkritisk och ta reda på vilka dina önskemål och mål är.

Dina ansträngningar är värt besväret. Se till du har den lugna miljö som du behöver för att göra detta. Ägna så mycket tid som behövs för att ta hand om din ekonomi och dina investeringar.

Capricorn

Du är trygg och optimistisk och gör goda framsteg genom att tänka positivt. Du ser optimistiskt på framtiden och har en mycket mer avslappnad inställning. Denna positiva framtidstro tillåter dig att njuta av livet, så se till att inkludera så många som möjligt, samarbeta med personer som du känner, bjud in vänner och bekanta till en träff eller ta dig tid att umgås med din partner.

Om du är singel kommer du att träffa eller starta en vänskap med någon som kommer från en annan kultur än din egen. Tidigare goda gärningar belönas och ditt liv ser mycket lyckosammare ut och du har intressanta upplevelser att se fram emot. Du kan till och med ha råd att vara generös, mer extravagant gentemot dem du älskar.

Aquarius

Oavsett vad du gör, var försiktig. Du kan se vissa möjligheter men du måste koncentrera dig helt annars kan resultatet kanske inte bli lika framgångsrikt som du förväntat dig. Slarv är det största hinder som du måste övervinna.

När det gäller personliga relationer ska du ta dig en ordentligt titt på dig själv och rannsaka din attityd. Du behöver omge dig med människor som du kan lita på och utbyta idéer med, inte sådana som bara håller med dig. Skräm inte bort dem med ett arrogant beteende utan var ditt vanliga vänliga jag.

När det gäller ekonomin, håll huvudet kallt och gör saker med måtta. Schemalägg din tid noga så att du kan hantera allt på ett klokt sätt. Inkludera också ett par avbrott.

Pisces

Om du gör några olyckliga misstag tittar andra välvilligt åt andra hållet, i övrigt verkar din goda tur försäkra ett positivt resultat. Du fungerar bra men behöver utöva en högre grad av kontroll och vara försiktigare, annars kan den goda tur som du upplever försvinna lika fort som den dök upp. Eftersom du är tolerant med andras misstag är det inte troligt att någon kommer att argumentera med dig.

Dessutom måste du överväga några öppningar som kommer från personer som fascinerar dig, fångar din uppmärksamhet och verkar spännande. Ägna lite tid åt dig själv och hänge dig åt dina tankar. Överväg någon form av långsiktigt engagemang - detta medför sannolikt belöningar om du ser till att överväga alternativen noga och få de garantier som du behöver!.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.