Skip to content

Dutch Work Daily Horoscopes

Feed – NL-W1

Tuesday 13th FebruaryAries

De samenwerking met collega's en superieuren gaat u gemakkelijk af, en is momenteel bijzonder aangenaam en productief. Beantwoord de hoffelijkheid en het respect van uw collega's onvoorwaardelijk. In teamverband boekt u onverwacht progressie. Maak gebruik van deze veelbelovende kans.

Taurus

Op zakelijk gebied gaat het u voor de wind. Als er iets onverwachts op uw pad komt, maak dan geen overhaaste beslissingen. U heeft nu de rust en het geduld nodig om de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden; en met een adequate oplossing te komen. Wellicht moet u ook het gebruik van onconventionele methoden overwegen.

Gemini

Uw carrière beleeft een hoogtepunt. In deze dagen kunt u belangrijke beslissingen nemen die u een tijdlang voor u uitschoof. Aarzel niet en luister naar uw hart; dan neemt u de juiste beslissing. Betrek uw collega's bij uw verrichtingen en blijf behulpzaam, zodat men uw hartelijkheid in slechtere tijden zal beantwoorden.

Cancer

U komt onverwacht obstakels tegen in uw carrière, die niet eenvoudig te overkomen zijn. Uw prestaties worden veel strenger beoordeeld dan normaal. Aarzel niet, maar pak dreigende problemen direct aan, voordat ze u boven het hoofd groeien. Dan zit u al snel weer ontspannen achterovergeleund achter uw bureau!

Leo

Pas op dat uw slechte humeur niet op uw collega's afstraalt. U bent geërgerd en voelt u benadeeld ten opzichte van anderen. U moet simpelweg uw eigen belangen en wensen bijstellen om anderen de kans te geven in de schijnwerpers te staan. U moet erkennen dat u zakelijk succes niet kunt afdwingen.

Virgo

U wordt met een geheel nieuwe en onverwachte uitdaging geconfronteerd. Laat uw hoofd niet hangen, maar vertrouw op uw capaciteiten en talenten. Door voorzichtig en geduldig te handelen kunt u schijnbaar grotere problemen omzeilen. Uw improvisatietalent komt bijzonder goed van pas.

Libra

U bent de rijzende ster op de werkvloer. U beschikt over het talent om de juiste, doelgerichte beslissingen te maken en vindt altijd de juiste bewoordingen. Pas op dat u niet te zelfbewust en roekeloos wordt — het is altijd waardevol om belangrijke zaken kalm en rustig te overdenken.

Scorpio

Op het werk groeit alles u een beetje boven het hoofd. Het lijkt alsof u voor een berg onmogelijke opdrachten staat. Probeer de dingen van een andere kant te bekijken, zodat zich originele oplossingen voordoen. Sla aangeboden hulp nooit af als dit van een welwillende collega komt die u weer op het rechte pad kan helpen.

Sagittarius

Groepsdoelen zijn vandaag belangrijker dan individuele ambities. Dit is niet zo verwonderlijk, want u bent sterk naar buiten gekeerd en nieuwsgierig naar andermans drijfveren en gedachten. Dit maakt u tot een belangrijk aanspreekpunt voor uw collega's. Als u zo doorgaat maakt u zich voor velen onmisbaar.

Capricorn

Uw energie is vandaag zeer sterk op uw medemens gericht. U legt eenvoudig contact met collega's en wint het vertrouwen van uw zakenpartners. U beschikt over de capaciteiten om een leidersrol te spelen in groepsactiviteiten. U voelt de groepsdynamiek feilloos aan. Het bundelen van de energie om een gezamenlijk doel te bereiken kan een opbeurende en eervolle ervaring voor u zijn.

Aquarius

Uw aantrekkelijke en positieve manier waarop u met mensen omgaat werpt vandaag zijn vruchten af. Juist nu u met een moeilijke klus op het werk worstelt wordt u door anderen bijgestaan — waarschijnlijk door mensen van wie u dit nooit had verwacht. Wijs ze niet af, maar doe er alles aan opdat zij u in de toekomst blijven steunen.

Pisces

U heeft eindelijk de lang gezochte innerlijke rust gevonden. Uw innerlijke kracht uit zich in zelfvertrouwen en integriteit. Dit beïnvloedt uw werkdag in zoverre dat vele collega's u om hulp vragen. Ondersteun ze zoveel mogelijk, maar laat niet over u heenlopen!

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.