Skip to content
Home » Horoscopes » Dutch Work Weekly Horoscopes

Dutch Work Weekly Horoscopes

Feed – NL-W2

Week starting 25th September

Aries

U kunt heel productief zijn, als uw collega’s maar uit de buurt blijven! U bent nerveus en u hebt constant het gevoel dat iedereen erop uit is om u te irriteren! En als u eenmaal boos bent, hebt u moeite om er uit te komen. Beoefen discipline en blijf uit de buurt van gevoelige situaties en gesprekken. Anders verspilt u nodeloos uw energie!.

Taurus

De beoefening van zelfbeheersing is voor u een noodzaak. U springt bij de minste onenigheid met uw collega's uit uw vel. Uw gebrek aan zelfbeheersing kan gemakkelijk omslaan in ongefundeerde verontwaardiging, en dat is nergens goed voor. U doet er uzelf geen goed mee, integendeel, u zult het respect van uw collega’s en meerderen verliezen.

Wees voorzichtig met wat u zegt, vermijd haastige antwoorden, want daarmee kunt u onherstelbare schade aanrichten.

Gemini

U bent niet te stuiten met uw hoge energieniveau en uw bereidwilligheid om nieuwe taken aan te pakken. U bent onvervaard en enthousiast bij de aanpak van uw projecten; u laat iedereen zien hoe bekwaam, snel en doeltreffend u bent. En het allerbelangrijkste is dat u opgemerkt wordt door de mensen die u wilt imponeren. Als u uw vaardigheden op deze manier demonstreert, komt u vooruit en bereikt u uw objectieven!.

Cancer

U wordt geconfronteerd met nieuwe en ongewone uitdagingen. Dat kan zich voordoen in de vorm van een competitieve collega of een nieuw taak. Neem de tijd om deze nieuwe situatie te beheersen en wees er niet bang voor. Heb vertrouwen in uzelf en gebruik uw volle potentieel om eindelijk te tonen waartoe u in staat bent! De mogelijkheid van botsingen en tegenwerking bestaat; beschouw dat als een kans om u te bewijzen.

Leo

Als u wat meer gespannen bent dan gewoonlijk, is dat geen reden tot bezorgdheid; u bent op alle eventualiteiten voorbereid en u kunt de projecten die u al zo lang hebt uitgesteld, nu eindelijk ondernemen. Gebruik uw enthousiasme en probeer voor zover mogelijk in teamverband te werken. Wees niet bang om teamleder te zijn! U hebt er de nodige 'know-how' voor.

Virgo

Uw prettige houding in uw werk en tegenover anderen heeft succes. Met vriendelijke grondigheid schept u een op ‘no-nonsense’ gebaseerde werkomgeving. Het is belangrijk dat uw collega's de manier waarop u zich met hen inzet waarderen, en aandacht hebben voor wat u te zeggen heeft. U zult blij zijn met het vertrouwen dat u van uw collega's krijgt.

Het is tijd om wat meer verantwoordelijkheden op u te nemen.

Libra

U bent bij elke taak eerzuchtig en volhardend, en u beheerst zelfs de onaangename klussen met gemak. U bent buitengewoon gemotiveerd om uw doel te bereiken. Alles loopt als een trein; u kunt trots zijn op uzelf en uw doelstellingen op hoog niveau plaatsen. Wel voorzichtig zijn: te veel zelfvertrouwen kan door uw collega's verkeerd worden opgevat als arrogantie - blijf met beide benen op de grond.

Scorpio

U kunt ook met gemak anderen van uw zienswijze overtuigen. U hebt creatieve ideeën en u bewijst dat u talent hebt, vooral tijdens onderhandelingen. Aarzel niet om anderen te laten zien wat u kunt en maak gebruik van uw achtereenvolgende successen. Het is mogelijk dat u mensen tegenkomt die jaloers op u zijn.

En er zijn er waarschijnlijk ook, die zullen proberen de eer van uw successen in de wacht te slepen.

Sagittarius

Uw werk helpt u uw zelfvertrouwen op te bouwen. Het is veel beter om aan wat minder dingen te werken en uitmuntende resultaten af te leveren. Ga behoudend met uw collega's om, want die zullen misschien niet op uw acties reageren, of deze beantwoorden, op de manier die u zou willen. Probeer een goed voorbeeld te zijn op het gebied van toewijding, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Het is momenteel niet nodig om zorgen te hebben over concurrentie.

Capricorn

U wordt door ambitie gedreven en helaas bent u zich daardoor soms niet bewust van de gevoelens van uw collega's. Kijk eens even aandachtig naar de manier waarop u zich gedraagt. Stap van uw voetstuk af voordat anderen u eraf duwen. Bij boze blikken dient u oprecht, in plaats van met zelfverzekerde arrogantie, om feedback te vragen.

Aquarius

U bent eindeloos positief en succesvol in uw werk. Het zal daarom voor u niet als een verrassing komen, als u een aantrekkelijk aanbod krijgt, waarmee uw carrière een sprong vooruit doet. Wat u ook doet, wees dienstbaar en probeer uw collega's te helpen, waar en wanneer u kunt. Op dit moment zijn zorgen over concurrentie overbodig, want uw ster is in opkomst!.

Pisces

U voelt u veel onrustiger dan gewoonlijk en dat kan op uw werk meer dan een hindernis zijn. Blijf daarom uit de buurt van taken die onnodige botsingen zouden kunnen veroorzaken. Als u uw grenzen al hebt bereikt met routinetaken, neem dan de tijd voor uw privéleven. Dat is beslist een betere optie dan iedereen op kantoor van streek maken met uitbarstingen van woede.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.