Skip to content

Dutch Work Weekly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-W2

Week starting 12th February

Aries

Als u wat meer gespannen bent dan gewoonlijk, is dat geen reden tot bezorgdheid; u bent op alle eventualiteiten voorbereid en u kunt de projecten die u al zo lang hebt uitgesteld, nu eindelijk ondernemen. Gebruik uw enthousiasme en probeer voor zover mogelijk in teamverband te werken. Wees niet bang om teamleder te zijn! U hebt er de nodige 'know-how' voor.

Taurus

U laat u gemakkelijk door anderen provoceren. Geef blijk van terughoudendheid, sla niet terug en laat u niet in onnodige confrontaties met collega's betrekken. Diep binnenin weet u precies wat u wilt en hoe u dat kunt bereiken. Luister naar uw innerlijke stem en doe uw werk zo goed mogelijk.

De omstandigheden zullen veranderen en u zult binnenkort in een veel invloedrijkere positie zijn, zonder al te veel obstakels.

Gemini

Sommige mensen kunnen jaloers zijn op uw energieniveau en uw zelfvertrouwen. Dat zijn kwaliteiten die van u een aangename medewerker en bemiddelaar in conflicten maken. Help u collega's waar en wanneer u kunt. U hebt voldoende energie om uw projecten te beheren.

Er zijn geen grenzen aan uw toewijding en uw werklust, en dat zal de aandacht van uw meerderen trekken, of van de mensen op wie u indruk wilt maken.

Cancer

In plaats van resultaten te behalen die voortkomen uit ongeduld en humeurigheid, kunt u beter proberen om het beste te halen uit de positieve aspecten van uw werklading, en uw collega's aanmoedigen. Als u de indruk hebt dat dit soort benadering u helemaal niet ligt, dan is het misschien wijs om u volledig terug te trekken en te ontspannen, zelfs al is het maar voor een dag; daarna wordt alles aanzienlijk gemakkelijker.

Leo

U loopt het risico dat u weggeleid wordt van wat echt belangrijk voor u is. U hebt de neiging laatdunkend en wantrouwig tegenover anderen te zijn. U hebt grote behoefte aan actie maar helaas niet op de juiste plaats. Probeer uw onrust te beheersen door diep adem te halen, en met ontspanningstechnieken.

Anders is er kans dat uw collega's een hekel aan u krijgen.

Virgo

U wordt door ambitie gedreven en helaas bent u zich daardoor soms niet bewust van de gevoelens van uw collega's. Kijk eens even aandachtig naar de manier waarop u zich gedraagt. Stap van uw voetstuk af voordat anderen u eraf duwen. Bij boze blikken dient u oprecht, in plaats van met zelfverzekerde arrogantie, om feedback te vragen.

Libra

U bent eindeloos positief en succesvol in uw werk. Het zal daarom voor u niet als een verrassing komen, als u een aantrekkelijk aanbod krijgt, waarmee uw carrière een sprong vooruit doet. Wat u ook doet, wees dienstbaar en probeer uw collega's te helpen, waar en wanneer u kunt. Op dit moment zijn zorgen over concurrentie overbodig, want uw ster is in opkomst!.

Scorpio

U voelt u veel onrustiger dan gewoonlijk en dat kan op uw werk meer dan een hindernis zijn. Blijf daarom uit de buurt van taken die onnodige botsingen zouden kunnen veroorzaken. Als u uw grenzen al hebt bereikt met routinetaken, neem dan de tijd voor uw privéleven. Dat is beslist een betere optie dan iedereen op kantoor van streek maken met uitbarstingen van woede.

Sagittarius

De efficiënte en respectvolle manier waarop u te werk gaat is bijzonder bevorderlijk en kan u helpen verder te komen in uw carrière. Wees er trots op en zorg dat de mensen die ertoe doen op de hoogte zijn van uw prestaties. U bent een hoogpresterende kracht en u verdient waardering. Beloning hoort bij verdienste; laat uw stem dus horen!.

Capricorn

Laat zien wat u kunt, en sleep zo veel mogelijk uit de kansen die u geboden worden. Laat u zo veel mogelijk gelden en overtuig anderen van uw standpunt. Accepteer zo veel mogelijk onderhandelingen en administratieve verantwoordelijkheden, zolang u er relatief gemakkelijk mee om kunt gaan. Voorzichtig - anderen kunnen proberen de waardering voor uw inspanningen te innen.

Aquarius

Het lijkt erop dat u vol met zelfvertrouwen zit, eindelijk gereed om door te stoten en uw ideeën verder te ontwikkelen! U bent in staat om heel wat werk te verzetten en onderweg heel wat stof te doen opwaaien. U kunt eventuele achterstanden gemakkelijk inhalen. Daarna kunt u aan uw ambitieuze plannen gaan werken en deze op meesterlijke wijze verwezenlijken, met een absolute garantie voor succes!.

Pisces

U bent tevreden met uw huidige prestaties en dit is een perfecte tijd om te laten zien waar u nog meer toe in staat bent. Maak gebruik van uw zelfvertrouwen en vraag om meer verantwoordelijkheden! Als u die extra taken krijgt, vergeet dan niet dat de omstandigheden op een bepaald punt ook weer minder gunstig kunnen worden. Zorg dat u uw nieuwe taken zorgvuldig en zonder haast benadert.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.