Skip to content

Dutch Work Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-W3

Month of April

Aries

Nu is het leven gemakkelijk. U doet uw werk goed zonder overmatige inspanning. U hebt een heel ongedwongen verstandhouding met uw collega's en u krijgt veel steun.

U hebt de mogelijkheid om anderen te werven voor uw eigen doeleinden, maar ga er zorgvuldig mee om. Zodra iemand de indruk krijgt dat u hem of haar gebruikt, zal hij/zij de steun aan u snel intrekken.

Taurus

Dankzij de gunstige interactie tussen Jupiter en de zon beheerst u alles wat u onderneemt. Zelfs de meest eerzuchtige objectieven liggen binnen uw bereik. U hebt indruk dat u kunt doen wat u maar wilt, en daar wordt u een beetje nonchalant van.

Wees iets nuchterder; op die manier beschermt u uzelf tegen onnodige fouten. Dat is vooral belangrijk wat betreft uw financiële situatie, aangezien u verkeerde berekeningen zou kunnen maken.

Gemini

U bent in uw werk in een goede positie. U hebt een goede verstandhouding met uw meerderen en u krijgt de gelegenheid om uzelf en uw uitstekende prestaties uit te dragen. U toont een hoog niveau van competentie en u hoeft niet te wachten, voordat u in uw carrière op kunt klimmen.

Het is echter wel raadzaam om wat tijd uit te trekken en na te denken over waar u eigenlijk heen wilt. Zodra u uw ambities vast hebt omlijnd, zult u beter in staat zijn om de kansen aan te grijpen.

Cancer

Door de gunstige constellatie van Jupiter en uw zon kunnen alle moeilijkheden en complicaties, die u te wachten staan, verwonnen worden. U gaat zo behendig en energiek te werk, dat u in gaat zien waartoe u eigenlijk in staat bent, en wat u nog meer zou kunnen doen. U ontvangt bovendien geld uit onverwachte bronnen.

Het is toch wel beter om u voorlopig behoudend op te stellen, wat betreft uw financiële middelen.

Leo

Tijdens de komende weken raakt u betrokken bij een aantal conflicten. Dat kan een ruzie met collega's betreffen, maar het kan ook om een rechtszaak gaan. Blijf kalm, hoe ingewikkeld de situatie ook lijkt.

Geef geen blijk van gewonde eer, maar stel uzelf toegankelijk op voor compromissen. Op die manier kunt u het probleem veel sneller oplossen en een goede indruk maken op onpartijdige toezichthouders.

Virgo

In uw baan loopt u letterlijk over van creatieve ideeën, die tijdens de komende weken voor een heel prettige werksfeer zorgen. U vervult uw taken met gemak en u draagt zelfs wat van uw energie over op anderen. U hoeft niet zo lang na te denken als u iets voor uw appartement wilt kopen; luister gewoon naar uw intuïtie en ga ervoor.

Libra

Spanningen zijn tijdens de komende weken op uw werk mogelijk. Uw ideeën en suggesties worden niet altijd goed ontvangen. Er kan zelfs sprake zijn van jaloezie onder uw collega's, die hun agressiviteit herhaaldelijk tonen.

Geef blijk van tolerantie en begrip ten aanzien van deze collega's en vermijd arrogante luchtkastelen. Zo kunt u een paar situaties ontzenuwen.

Scorpio

U zult de komende weken in staat zijn om helder te denken, en dat maakt u doelgericht en standvastig. U weet altijd hoe u opkomende problemen moet benaderen en hoe u zelfs de moeilijkste taken met succes kunt volbrengen. Blijf open en tolerant wat betreft uiteenlopende meningen.

U kunt heel snel de reputatie opbouwen van iemand die eigenwijs en arrogant is.

Sagittarius

Laat u niet uit uw tent lokken, ook al zijn uw collega's momenteel echt moeilijk te verdragen. Het kan zijn dat u tijdens de komende weken in gespannen situaties terecht komt, en meestal is dat onnodig. Probeer daarom de diplomatische aanpak, als bemiddelaar, zodat de goede verstandhouding op uw werk niet door onbenulligheden verknoeid wordt.

Capricorn

U kunt tijdens de komende weken echt in uw baan van start gaan. Het is niet alleen zo dat u uw werk graag doet; u krijgt ook alles gemakkelijk gedaan. Voor het geval dat u belangrijke, werkgerelateerde beslissingen hebt uitgesteld, is het nu tijd om deze te nemen en ten uitvoer te brengen.

De kleine beloningen zijn de moeite wel waard.

Aquarius

U wordt momenteel heel vaak op de proef gesteld. Dat is niet om hindernissen op uw weg te leggen, maar om u nieuwe kansen te bieden. Doe uw voordeel met elke situatie die u als een kans beschouwt.

U gaat de juiste richting op; laat u niet in de war brengen door mensen die jaloers zijn, en wees altijd redelijk en rechtvaardig tegenover anderen.

Pisces

U zult binnenkort een periode vol met kansen en optimisme beleven. U kunt uitmunten als u dat echt wilt. Jupiter en de zon zullen u aanmoedigen; zelfs de meer idealistische objectieven liggen binnen uw bereik.

Ga stap voor stap vooruit en besteed zorg aan wat u doet. U hebt het geduld en de vechtlust om te slagen.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.