Skip to content

Dutch Work Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-W3

Month of July

Aries

Door de gunstige constellatie van Jupiter en uw zon kunnen alle moeilijkheden en complicaties, die u te wachten staan, verwonnen worden. U gaat zo behendig en energiek te werk, dat u in gaat zien waartoe u eigenlijk in staat bent, en wat u nog meer zou kunnen doen. U ontvangt bovendien geld uit onverwachte bronnen.

Het is toch wel beter om u voorlopig behoudend op te stellen, wat betreft uw financiële middelen.

Taurus

Aangezien u niet zo bang bent om fouten te maken, kunt u volledig ontspannen naar uw werk gaan. Laat u niet door tegenslag ontmoedigen. Gewoon blijven proberen tot het lukt; en dankzij uw voorzichtige aard zal het uiteindelijk ook lukken.

U bent ook tolerant ten opzichte van anderen en daarom bent u goed bij het inwerken van nieuwe collega's of stagelopers.

Gemini

Alles gaat momenteel op rolletjes in uw werk. Dankzij de positieve invloed van Jupiter is het voor u heel gemakkelijk om op een vriendelijke en aangename manier met uw collega's en meerderen samen te werken. U kunt u concentreren op belangrijke taken, die u misschien verwaarloosd hebt, omdat u het zo druk had.

U kunt nieuwe projecten plannen en organiseren; het is op dit moment belangrijk dat u wat meer werkt, ter voorbereiding op onrustigere tijden.

Cancer

Jupiter oefent een positieve invloed uit op uw zon. Alles gaat deze maand gesmeerd op uw werk. U werkt naadloos samen met uw collega’s en u krijgt misschien zelfs één of twee complimenten van uw baas.

U krijgt uitstekende ondersteuning voor moeilijke taken; vergeet dat niet op momenten waarop anderen hulp nodig hebben.

Leo

U kunt eindelijk weer eens ontspannen in uw werk. Het is waarschijnlijk een nogal hectische tijd geweest, maar Jupiter oefent nu een positievere invloed uit op uw zon. U krijgt meer inzicht en een kans om de dingen op een meer ontspannen manier te doen.

Het is mogelijk dat u in uw beroepsleven door interessante mensen benaderd wordt; het is belangrijk dat u een goede relatie met hen opbouwt. Op die manier zou u snel in de hiërarchie kunnen opklimmen.

Virgo

Laat u niet uit uw tent lokken, ook al zijn uw collega's momenteel echt moeilijk te verdragen. Het kan zijn dat u tijdens de komende weken in gespannen situaties terecht komt, en meestal is dat onnodig. Probeer daarom de diplomatische aanpak, als bemiddelaar, zodat de goede verstandhouding op uw werk niet door onbenulligheden verknoeid wordt.

Libra

U kunt tijdens de komende weken echt in uw baan van start gaan. Het is niet alleen zo dat u uw werk graag doet; u krijgt ook alles gemakkelijk gedaan. Voor het geval dat u belangrijke, werkgerelateerde beslissingen hebt uitgesteld, is het nu tijd om deze te nemen en ten uitvoer te brengen.

De kleine beloningen zijn de moeite wel waard.

Scorpio

U wordt momenteel heel vaak op de proef gesteld. Dat is niet om hindernissen op uw weg te leggen, maar om u nieuwe kansen te bieden. Doe uw voordeel met elke situatie die u als een kans beschouwt.

U gaat de juiste richting op; laat u niet in de war brengen door mensen die jaloers zijn, en wees altijd redelijk en rechtvaardig tegenover anderen.

Sagittarius

Veel dingen hangen af van uw initiatief. Als u blijk geeft van voldoende moed, zult u in staat zijn om winst te maken in uw zakelijke transacties. En als uw besluitvaardigheid gepaard gaat met competentie, dan is het alleen maar een kwestie van tijd, voordat u de bedrijfsladder opklimt.

Toch zal het u niet tevreden stellen. Het is mogelijk dat uw werk u weerhoudt om te doen wat u echt wilt. Weeg alles zorgvuldig tegen elkaar af.

Capricorn

De komende weken betekenen voor u een test van zelfdiscipline. Snelle successen kunnen de oorzaak zijn dat u nonchalant wordt en uzelf overschat. Jupiter is in interactie met uw zonnepositie en daardoor geeft u teveel uit.

Dat is nogal riskant voor uw financiële situatie en u zou daardoor heel snel in financiële moeilijkheden kunnen raken. U hebt de keuze: orde op zaken stellen om schade te voorkomen, of een les leren als de schade een gedane zaak is.

Aquarius

U voelt een diepe innerlijke kracht en u benadert de uitdagingen met veel zelfvertrouwen. U zult een aantal goede, zelfs ideale oplossingen vinden. U bent in staat om eventuele kritiek ten aanzien van uw niet-conventionele methodes af te weren.

Op uw werk wordt u als een verademing beschouwd; maak er gebruik van om uw standing te verbeteren.

Pisces

Op dit moment bent u helemaal niet bang om fouten te maken. Het lijkt erop dat het lot aan uw kant staat, zodat u optimale resultaten kunt bereiken. Maar dat is feitelijk een misleidende voorstelling.

Wees dus voorzichtig, als u er teveel op vertrouwt, dan zult u uw eigen bittere ontgoocheling moeten accepteren. Succes kan alleen het resultaat zijn van uw eigen inspanningen. U kunt niet op het lot rekenen, omdat Jupiter en de zon er niet echt achter staan.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.