Skip to content
Home » Horoscopes » Dutch Work Monthly Horoscopes

Dutch Work Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-W3

Month of November

Aries

U kunt eindelijk weer eens ontspannen in uw werk. Het is waarschijnlijk een nogal hectische tijd geweest, maar Jupiter oefent nu een positievere invloed uit op uw zon. U krijgt meer inzicht en een kans om de dingen op een meer ontspannen manier te doen.

Het is mogelijk dat u in uw beroepsleven door interessante mensen benaderd wordt; het is belangrijk dat u een goede relatie met hen opbouwt. Op die manier zou u snel in de hiërarchie kunnen opklimmen.

Taurus

Deze maand is gekenmerkt door eensgezindheid en behulpzaamheid op kantoor. Als u moeilijke taken moet aanvaarden, dan hoeft u niet lang op de hulp van uw collega's te wachten. Vergeet dat niet in de gevallen, waar men u om hulp vraagt.

U zult binnenkort misschien ook nieuwe contacten leggen die uiterst belangrijk blijken te zijn voor uw professionele ontwikkeling.

Gemini

Dankzij de gunstige constellatie van Jupiter en de zon heerst er optimisme op uw werk. U hebt het de laatste tijd allemaal ervaren als nogal vervelend of hectisch, maar het is nu tijd om eens diep adem te halen en nieuwe projecten te beginnen. Zowel tijdens het werk als erna zijn de sfeer en de contacten aangenaam.

Cancer

U kunt momenteel goed overweg met uw collega's en uw meerderen; dit zorgt voor een leuke werksfeer. Bevorder deze contacten voor zover mogelijk, en blijf attent en behulpzaam. Dan krijgt u niet alleen veel lof, maar de mensen zullen zich uw gedrag en uw vriendelijke houding herinneren op momenten dat u de hulp van anderen nodig hebt.

Leo

U kunt uitstekende resultaten boeken, als u erin slaagt om op het juiste moment af te remmen, want u bent nogal ongeduldig en u hebt de neiging om te snel te handelen. U hebt, onder de invloed van uw constellatie Jupiter-zon, ook de neiging om te verspillen. Wat u zojuist gewonnen hebt, kunt ook snel weer verliezen, veel sneller dan u denkt.

Als u voorzichtig bent, kunt u dat voorkomen.

Virgo

De invloed, die Jupiter op uw leven uitoefent, is prettig. U zult uw grote potentiële creativiteit verwezenlijken, en uw vaardigheden op de beste manier gebruiken. Voor het geval dat u al een tijdje naar verandering in uw werk verlangt, krijgt u daar nu de kans voor.

U mag binnenkort nieuwe taken op uw werk aanvaarden. Uw ambitie zal voor de nodige motivatie zorgen.

Libra

U bent optimistisch en vol vertrouwen in uw eigen capaciteiten. Heel veel dingen liggen binnen uw bereik en u hoeft er geen opofferingen voor te doen. Het enige probleem is nu dat u moet ontdekken wat u precies van uzelf kunt verwachten.

Uw buitensporige zelfvertrouwen zal u er snel toe brengen om uw praktische grenzen te overschrijden, en in dat geval zult u helemaal niets bereiken.

Scorpio

U zou niet altijd alleen moeten werken. Er is op dit moment bijzonder veel gelegenheid voor teamwerk, die kunnen leiden tot onverwachte en succesvolle resultaten. Op die manier kunt u deelnemen aan projecten die u niet alleen kunt afwerken.

Het is belangrijk dat iedereen met beide benen op de grond blijft staan en in groepsverband werkt; dat geldt in het bijzonder voor u.

Sagittarius

Er is een goede gelegenheid om uw carrière te bevorderen. Het is belangrijker dan ooit dat u geconcentreerd blijft en niet in de moeilijkheden raakt voordat u uw doel bereikt! Wees niet te zeker van uzelf, maar controleer alles twee keer voordat u uw werkresultaten aflevert. Wees oplettend en correct ten aanzien van uw collega's; arrogantie en weerzin zijn voordeel voor eventuele concurrenten.

Capricorn

Uw werk wordt heel wat gemakkelijker gemaakt door uw hoge niveau van geestelijke flexibiliteit. U bent buitengewoon geïnteresseerd in ideeën die afwijken van de gebaande wegen en u weet deze op productieve manieren te gebruiken. Bovendien bent u heel goed in gestructureerd denken en u bent in staat om procedures op effectieve manieren te coördineren.

Dat alles maakt van u een uitstekende teamleider; ga op zoek naar taken die afgestemd zijn op uw talenten.

Aquarius

Voorzichtigheid is wel aanbevolen met betrekking tot uw constellatie van Jupiter en de zon. U zult de komende dagen op uw werk waarschijnlijk als een emotionele achtbaan ervaren. Hoe vriendelijker en aangenamer uw relaties met anderen op een dag kunnen zijn, des te onbevredigender diezelfde relaties de volgende dag kunnen blijken.

Probeer het hoofd koel te houden en besteed extra zorg aan de keuze van uw woorden.

Pisces

Jupiter oefent een positieve invloed uit op uw zon. Alles gaat deze maand gesmeerd op uw werk. U werkt naadloos samen met uw collega’s en u krijgt misschien zelfs één of twee complimenten van uw baas.

U krijgt uitstekende ondersteuning voor moeilijke taken; vergeet dat niet op momenten waarop anderen hulp nodig hebben.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.