Skip to content

Greek Daily Horoscopes

Feed – EL-G1

Saturday 8th JuneAries

Σήμερα έχεις μία νευρικότητα και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το λόγο που νιώθεις έτσι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να είσαι νευρική. Ενώ θα έπρεπε να είσαι τρομερά ευδιάθετη, αισθάνεσαι χειρότερα απ’ ότι συνήθως. Μην γκρινιάζεις για αυτό, απλά δέξου αυτό που αισθάνεσαι. Αυτή η άσχημη διάθεση θα σου περάσει τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε.

Taurus

Η παρέα σου θα είναι ευπρόσδεκτη παντού, καθώς πάντα μεταδίδεις την καλή σου διάθεση. Είσαι ήρεμη και χαλαρή και αυτό έχει ως συνέπεια να κάνεις εύκολα νέες επαφές. Γι΄ αυτό και οι συζητήσεις σου δεν είναι καθόλου επιφανειακές, αλλά εξαιρετικά βαθυστόχαστες. Κάποιες φορές ξεχνάς τελείως τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που παρασυρθείς από μία έντονη συζήτηση με κάποιον άλλο.

Gemini

Ο θετικός και ευχάριστος χειρισμός των ανθρώπων φέρει καρπούς και σου φέρνει βοήθεια που δεν θα περίμενες. Χρησιμοποίησε τη δυνατότητα να φέρεις στο προσκήνιο τις ανησυχίες σου και να δημιουργήσεις διαρκείς αλλαγές για εσένα και το περιβάλλον σου.

Cancer

Ο θετικός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη ζωή, είναι ‘‘κολλητικός’’ - το μεταδίδεις σε όλους όσους συναντάς. Μία θετική αύρα σε περιβάλλει και η θετική σου ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Αξιοποίησε το χρόνο σου για να εξομαλύνεις τυχόν διαφωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις, που θα ακολουθήσουν.

Leo

Σήμερα αισθάνεσαι μία εσωτερική γαλήνη και αυτό είναι εμφανές και στον κόσμο γύρω σου. Ακόμα και αν συνήθως νοιώθεις ταραγμένη και αγχωμένη, αυτή τη στιγμή έχεις το περιθώριο να πάρεις μία μικρή ανάσα. Εάν συνήθως απολαμβάνεις μία γενικά ήρεμη ζωή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για να αναλογιστείς ορισμένα πράγματα. Θα μπορούσες να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους φίλους και τους γνωστούς σου. Ενδέχεται να αποκομίσεις ορισμένα οφέλη από τη συναναστροφή σου με άλλους ανθρώπους.

Virgo

Είσαι πιο χαλαρή απ’ ότι συνήθως, το οποίο εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι η ζωή σου κυλά αρμονικά και οι περισσότεροι γύρω σου είναι ιδιαίτερα φιλικοί. Αυτό με τη σειρά του οφείλεται στη θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συνάψεις ή να συσφίξεις φιλικές σχέσεις. Μην χασομεράς, καθώς θα ακολουθήσουν λιγότερο καλές μέρες.

Libra

Λόγω της υπερέντασης και της αγωνίας, που αισθάνεσαι, δεν τα πας τόσο καλά με τον σύντροφο σου όσο συνήθως. Σίγουρα η συναναστροφή σου με τον υπόλοιπο κόσμο θα επιφέρει μικροπροβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε να μην τα μεγαλοποιήσεις. Πραγματικά προβλήματα θα προκύψουν μόνο αν τα πάρεις πολύ σοβαρά, πληγώνοντας έτσι τους άλλους. Εάν σήμερα νοιώθεις εκτός τόπου και χρόνου, μην εκπλαγείς, απλά φρόντισε τον εαυτό σου και αποφύγετε άσκοπες αλλαγές. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να αισθανθείς όσο άνετα μπορείς.

Scorpio

Κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί σήμερα. Ίσως ένας από τους στόχους σου επιτευχτεί ή λάβεις ένα μικρό δώρο, μία αναγνώριση ή έναν έπαινο. Γενικά, αισθάνεσαι πολύ καλά και τα πάντα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δοκιμάσεις κάτι νέο. Με αυτό τον τρόπο είναι πολύ πιθανόν να σημειώσεις μία απροσδόκητη επιτυχία.

Sagittarius

Νιώθεις ένα αυξημένο ενεργειακό δυναμικό στον εαυτό σου. Δυστυχώς, αυτή η ενέργεια μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, όταν το περιμένεις λιγότερο, κάτι το οποίο μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Αυτή η ενέργεια μπορεί να εμφανιστεί ως εξάρσεις θυμού, αλαζονείας ή επιθετικότητας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις τη σύγκρουση και να προσπαθήσεις να συμβιβαστείς.

Capricorn

Θα φτάσεις στα άκρα και θα τείνεις να αμφισβητήσεις μέχρι και μακροχρόνιες φιλίες. Η γοητεία του διαφορετικού σε έχει μαγέψει. Αυτό δεν είναι καθόλου ασύνηθες, δεδομένου μάλιστα ότι τα αντίθετα έλκονται. Δυστυχώς, συγκρούσεις υπάρχουν σχεδόν πάντα μεταξύ των αντιθέτων. Μην χρησιμοποιήσεις τα συναισθήματά σου ως δικαιολογία προκειμένου να διαλύσεις χωρίς να το σκεφτείς ιδιαίτερα σχέσεις που βασίζονται σε μακροχρόνια εμπιστοσύνη.

Aquarius

Αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις ολόκληρο τον κόσμο. Υπέκυψε στην εσωτερική επιθυμία σου και κάνε αυθόρμητες διακοπές για μερικές εβδομάδες. Ταξίδεψε στον κόσμο: ο ενθουσιασμός σου, σου δίνει τη δύναμη να ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις νέα πράγματα. Να μην είσαι ντροπαλή στο να πλησιάζεις ανθρώπους και άφησε το θαύμα της φύση να σε εκπλήξει. Ο θησαυρός της εμπειρίας, οι φιλίες και τα αξέχαστα μέρη θα έχουν μια πλούσια επίδραση στη ζωή σου.

Pisces

Τώρα αισθάνεσαι πραγματικά καλά. Μπορεί να μην γνωρίζεις το λόγο, αλλά σήμερα είσαι χαλαρή και ξέγνοιαστη. Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς με κάποιο τρόπο να πετύχεις τα πάντα και η αισιοδοξία σου φαίνεται δικαιολογημένη δεδομένου ότι όλα, όσα αναλαμβάνεις, έχουν επιτυχή έκβαση. Μην καβαλήσεις το καλάμι και μην ρισκάρεις πολύ, καθώς ποτέ δεν γνωρίζεις πότε πρόκειται να αλλάξει η τύχη σου.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.