Skip to content

Romanian Daily Horoscopes

Feed – RO-G1

Thursday 18th AprilAries

Avand o adevarata sete de cunoastere, receptivitatea si puterea ta de comunicare transforma pana si cele mai grele sarcini intr-o munca usoara. Este momentul sa te gandesti la educarea continua. Parerea ta este cautata in chestiuni personale. Nu te pierde si nu da prea multa atentie nevoilor altora. Nivelul tau de energie actual permite o multitudine de activitati. Nu il forta.

Taurus

Respectul pe care-l primesti te face sa te simti o persoana apreciata; poti sa abordezi conversatii ce necesita un grad mare de tact sau diplomatie. Comunicarea este cheia. Nu te intimida cand vine vorba sa deschizi subiecte dificile. S-ar putea sa te surprinda rezultatul pozitiv manifestat. Ramai intr-o stare calma si intreprinde o activitate in aer liber, pentru a lua o pauza de la alte lucruri.

Gemini

Responsabilitatile pe care trebuie sa ti le asumi te fac sa intreprinzi mai multe lucruri deodata. Bineinteles ca acest fapt te incetineste. Stabileste-ti clar prioritatile si concentreaza-te pe sarcinile cele mai importante. Nu-ti fie frica sa refuzi cererile prietenilor, insa explica-le de ce o faci. Daca cineva este cu adevarat interesat de tine, va accepta din partea ta un raspuns negativ din cand in cand.

Cancer

Oamenii pe care ii intalnesti se bucura de politeturile tale si se implica in conversatii. Consideri ca e usor sa faci fata cerintelor lor, fara a-ti compromite pozitia in vreun fel. Stai departe de orice situatie stresanta, aloca putin din timpul tau pretios pentru a-l petrece in liniste, aduna-ti gandurile si fa niste planuri ambitioase pentru viitor.

Leo

O noua abordare pozitiva si munca intensa iti permit sa introduci idei noi in mediul de lucru, idei pe care ceilalti le vad ca pe o imbunatatire. In viata ta personala exista eventualitatea de a avea discutii delicate si dificile. Retinerea pe care o afisezi si intelegerea naturii umane iti permit sa ai eficienta si incredere in dezvaluirea sentimentelor tale reale.

Virgo

Avand o dispozitie relaxata si comunicativa, indreapta-ti atentia spre imbunatatirea relatiilor personale. Este usor sa reduci diversele tensiuni aparute anterior intre tine si ceilalti, printr-o conversatie sincera si domoala ce linisteste persoanele in cauza. Acestia inteleg presiunea considerabila pe care ai avut-o si, ca rezultat, sentimentele tale se aprofundeaza si devin mai placute si distractive.

Libra

Lucrurile sunt agreabile pentru tine, dar incepi sa simti o neliniste interioara atunci cand ramai, pentru prea mult timp, intr-o anumita rutina. Micile schimbari, pe care te gandesti sa le aplici pe termen lung, sunt raspunsul perfect. Tot ceea ce priveste dragostea si sentimentele este influentat pozitiv. Daca nu ai o relatie sentimentala, iti poti depasi timiditatea si intra in contact cu alte persoane.

Scorpio

Avand o implicare in discutii sau proiecte scrise, observi o imbunatatire considerabila in abilitatea ta de a gandi bine lucrurile, ajutandu-te sa faci fata oricarei sarcini. Fa-ti cunoscute opiniile si daca e posibil, profita la maxim de situatiile in care poti intelege si invata lucruri. Poti progresa in materie de cursuri generale sau de limbi straine.

Sagittarius

Bazandu-te pe judecata ta buna, iti mentii astfel controlul asupra puterii tale de decizie, in timp ce analizezi cum e mai potrivit sa actionezi. Prin examinarea detaliilor reale ale chestiunii in discutie, realizezi ca, uneori, cifrele sau factorii problemei ascund mai mult decat arata si, in ultima instanta, alegerea ta este intuitiva si intarita de instinctul tau.

Capricorn

Atingi un varf care-ti permite sa recunosti conexiunile si sa intelegi lucruri pe care initial le-ai crezut greu de conciliat. Valul de energie pe care-l experimentezi este cateodata prea mare, perceput ca stres sau nervozitate, dar cel mai bine este sa-l folosesti constructiv, pentru a face un pas mai aproape de scopurile tale. In orice caz, activitatea fizica te ajuta la calmarea mintii.

Aquarius

Aceasta perioada este desemnata ca fiind aglomerata si se pare ca ai de facut cel putin doua lucruri ce-ti necesita atentia, simultan. Nu ai parte de pace sau liniste si te afli fara rost sub cantitati nejustificate de presiune. Fa-ti ordine in ganduri inainte sa preiei alte sarcini si gandeste-te bine la ce ai cu adevarat de facut si la lucrurile pe care le poti pasa celorlalti.

Pisces

Ai o atitudine prietenoasa fata de toata lumea. Indiferent faca vrei sa iti adancesti relatiile existente prin a face lucruri noi impreuna sau sa iti faci prieteni noi, faptul ca petreci timp cu ceilalti te satisface si te ajuta sa iti continui drumul. Daca ii ajuti pe ceilalti fara egoism, si acestia te vor ajuta pe tine, la randul lor. O conversatie deosebita cu cineva aparte este, in mod special, plina de satisfactii si are un rezultat pozitiv.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.