Skip to content
Home » Horoscopes » Slovenian Daily Horoscopes

Slovenian Daily Horoscopes

Feed – SL-G1

Wednesday 29th NovemberAries

Imate dobre ideje, ki jih jasno oblikujete tako, da jih drugi lažje razumejo. V službi ste učinkoviti in bolj pozorni kot običajno. Uporabljate svoje talente, da se osredotočite na napredek, postopoma spoznate, da se lahko obnašate primerno, zlasti v pogajanjih; določite svoje interese in okrepite svoj položaj.

Taurus

Preživljanje časa z drugimi, vam dobro dene. Vaš sproščen, umirjen način je zelo privlačen, vaši odnosi pa se krepijo. Včasih se vam zdi, da morajo vaše potrebe nasprotovati potrebam partnerja. Resnica pa je, da lahko svojim potrebam zelo preprosto zadostite na način, ki ga lahko sprejmeta oba in je zelo preprost.

Gemini

Če pogledamo v prihodnost, zvezde narekujejo manj stresno obdobje. Privoščite si zelo nujen in dobrodošel oddih od teh zelo hektičnih dni. To umirjeno obdobje izkoristite za konstruktiven oddih. Zagotovite si nujen čas za načrtovanje lastnih strategij za doseganje kratkoročno in dolgoročno načrtovanih razvojnih ciljev za prihodnost.

Cancer

Sami s sabo in z vašo okolico ste izjemno zadovoljni. Ste v obdobju, v katerem imate možnost odkrivanja novih stvari in doživeti nekaj na način, ki vam bo spremenil življenje. Ostanite realni. Naj vas ne zapeljejo nerealni načrti, saj se lahko zgodi, da se boste nepričakovano prebudili v bolečo realnost, ki bo popolnoma razbila vaše sanje.

Leo

Precej hitreje kot običajno prepoznate povezave in svoje misli brez truda oblikujete in na jasen in logičen način posredujete vsem, ki jih to zadeva, s spremljajočimi navdihujočimi utripi genija. Naslednji sestanki in pogovori se izkažejo za produktivne, izpolnjujejo vsa pričakovanja in pomagajo pripeljati dogodke do njihovega uspešno načrtovanega zaključka.

Virgo

Napetost, ki se je sprostila po številnih zmešnjavah, negotovost in nekateri čustveni izbruhi sčasoma popuščajo, zamenjalo pa jih je bolj sproščeno in mirno vzdušje. Vsi dvomi in pomisleki bodo v celoti izginili, vrnilo se bo spokojno vzdušje brez stresa, ki bo dalo prostor prijetnemu nadaljevanju dejavnosti, ki ste jih bili vajeni pred tem.

Libra

Z morebitnimi nesporazumi ali razlikami v mnenju si vzemite dovolj časa, da se z drugo osebo pogovorite o težavah, bodite odprti za njihovo stališče, ne glede na to če se strinjate s tem ali ne. Po isti poti bodite jasni, kje stojite, tako da je mogoče vsako razrešitev zlahka razrešiti, čeprav se bo tisto, kar je preprosto, razvilo v dolgočasno in dolgotrajno zmešnjavo.

Scorpio

Družite se s prijatelji. Če je mogoče se udeležite kakšne dobrodelne dejavnosti v dobrobit drugih. Ljudem, s katerimi ste v stiku, se vaše delo zdi izjemno hvalevredno. Sami od sebe se pridružijo projektu, ker verjamejo v uspešnost vašega truda, vloženega vanj. Vsaka skupina, ki jo sestavite in vam je v pomoč, se uspešno odziva; spremembe, ki si jih vsi želijo dejansko postanejo resničnost.

Sagittarius

Učinkoviti ste pri učenju nečesa novega, organiziranju ali porabo obstoječih informacij, kljub temu pa se vaše duševne sposobnosti zlahka preobremenijo in pustijo občutek nervoze in nadlegovanja več kot običajno. Če prepoznate znake, poiščite čas, da se sprostite sami, naredite kakšno rekreativno aktivnost, si privoščite nekaj zraka ali meditirajte.

Capricorn

Zdi se, da vas čaka naporno obdobje, naenkrat morate narediti vsaj dve stvari, ki zahtevata vašo pozornost. Ne dobite miru in tišine in vas nepotrebno pritiskajo. Preden se lotite več nalog, razvrstite svoje misli in dobro premislite, kaj morate resnično narediti in kaj lahko prenesete drugim.

Aquarius

Naredii boste pomembne povezave, pomembne in odločne korake naprej, s čimer boste dodali podrobno razumevanje svoje situacije. Vaša zavest je močna in navdihnili ste jo iz različnih virov. Izkoristite vsako priložnost za izmenjavo idej in njihovo nadaljnje razvijanje. Nikoli ne veste, kako in kdaj boste dobili kritične informacije, ki jih potrebujete.

Pisces

Ker se počutite izjemno dobro, so vam osebe, ki jih srečujete in se zavedajo vaših namenov, zelo naklonjene. Posledično bodo po vsej verjetnosti vse vaše ideje sprejete brez večjega nasprotovanja. Ste popularna oseba. Drugim se zdite privlačni. Ko pristopite do njih, vas bodo razumeli in vaša razmišljanja bodo nagrajena z uspehom.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.