Skip to content

Swedish Love Daily Horoscopes

Feed -SV-L1

Saturday 4th MayAries

En del av dina relationer mellan dig och dina vänner kommer att förbättras. Du har förmågan att kunna förhålla dig försonande gentemot extrema grunddrag hos andra och genom att du kan göra det, bidrar det till att utvidga andra människors förmåga till att vara tolerantare och öppnare. Hur du än handskas med dina vänner kommer det att lösa sig till det bästa och vara fortsatt vänskapligt. Slutligen leder det till att det stärker varje persons tillit till varandra.

Taurus

Du kommer att få uppleva en hel del uppmärksamhet inom din bekantskapskrets idag. Det bidrar till att du upplever ett starkt stöd från dem och känner dig i motsvarande grad mycket säker på dig själv. Använd det här till att slutligen inrikta dig på det som du så länge burit i ditt hjärta. Du förmår att åstadkomma positiva, varaktiga ändringar för dig själv och andra du känner.

Gemini

Du är en eftersökt rådgivare när det handlar om andras liv och behov. Det är naturligtvis passande att du står upp för dina vänner; fundera emellertid på om dessa vänner skulle göra samma sak för dig. Du bör försöka undvika varje typ av partiskhet. Bara genom att ha en rättvis syn på att ge och ta dig och dina vänner emellan, ger en garanti för att skapa en harmonisk vänskap.

Cancer

En känsla av samförstånd dominerar i ditt personliga liv. De människor du möter idag reagerar positivt till din person och de upplever dig som mycket vänlig. Det är därför det är lätt för dig just nu att skaffa nya vänner. En bidragande orsak till att du aldrig har stängt ute en vän för tid och evighet beror mycket på din vänliga och omtänksamma natur. Just nu är det även möjligt att du kommer att stöta ihop med din drömpartner.

Leo

Ditt liv på det personliga planet är för tillfället på väg att bli ganska spännande. Det som är till hjälp för dig är främst ditt omtänksamma handlingssätt. Fjärma dig inte från din partner, det är generellt på grund av ditt vanliga sätt att handla som dessa spänningar uppstår i relationen. Om du arbetar lite mer med dig själv nu, kommer det att gå lättare att komma över hinder och att kunna fokusera på framtiden.

Virgo

Du är fylld av positiva och varma känslor. Ge dig ut och upptäck världen, träffa människor, och gör saker som du alltid velat prova på. Kanske kommer du att genomföra den där resan du alltid drömt om. Du kommer att skapa oförglömliga minnen som kommer att finnas med dig restan av livet.

Libra

För tillfället finns det ett litet orosmoln som hänger över ditt huvud. Lösningen är för dig, bortom den vanliga svårighetsnivån, vad gäller ömsesidiga relationer. Se upp med att låta någon skuld falla på din partner eller vän, vilket i sådana fall bara kommer att fjärma dig från den personen. Se dig själv i spegeln då och då för att återfå fokus, detta gör det möjligt att ompröva ditt gamla tankesätt.

Scorpio

Se till att du inte gör andra illa, eller ännu värre, skapar fiender på grund av din rastlöshet. Se på det här som mer än en besvärlig period som du går igenom. Inte bara din partner utan även vänner och familj måste visa stort tålamod med dig under den här tiden. Fundera över om du själv skulle kunna ställas inför en liknande prövning i en situation med en förargad person.

Sagittarius

Din nuvarande situation ruvar på ytterligare några fler vändningar. Även om du hamnar i en del ordväxlingar med andra, kommer sådana utbyten kunna erbjuda dig en möjlighet att förstå människorna omkring dig bättre. Du bör nu inte längre undvika att ha konstruktiva diskussioner med andra. Diskussioner som dessa faller ofta i god jord i slutändan.

Capricorn

Världen väntar på att upptäckas av dig. Du har tillräckligt med energi för att hålla igång två personer. Kanske kommer du att upptäcka din egen hemort, din egen stad, på nytt. Eller så ger du dig ut på resa igen. Vad du än gör kommer du att upptäcka att det är dubbelt så roligt om du tar med dig din partner eller en god vän.

Aquarius

Att komma överens med andra har visat sig vara väldigt svårt för dig på sistone. Du känner dig ständigt missförstod, och till och med småsaker kan skapa situationer som leder till stora konflikter. Det är möjligt att du råkar ut för ett stort bakslag i dag som får dig lite ur balans. Du kommer att upptäcka att det kan vara bra att vänta ut problemen och att de då oftast löser sig själva.

Pisces

Använd kommande dagar till att återknyta kontakten med dina vänner. Dina ansträngningar för att återuppliva familjeförbindelser kommer i allmänhet att mötas med glädje. Om din gamla familjehistoria innehåller en del gammalt groll, är det nu rätt tid till att sätta sådant åt sidan. Vare sig du agerar som medlare mellan två motsatta sidor eller tar första steget till att försonas med en annan person, är det nu dags att begrava stridsyxan.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.