Skip to content
Home » Horoscopes » Swedish Love Daily Horoscopes

Swedish Love Daily Horoscopes

Feed -SV-L1

Wednesday 29th NovemberAries

Du kan äntligen slappna av och ta ett djupt andetag. Ditt privatliv kännetecknas av en helt bekymmersfri period. Du kommer mycket väl överens med din partner och även med familjemedlemmar och vänner. Du borde se till att tillbringa mer tid med dessa personer. Du har äntligen tid och ork för att börja göra saker som du skjutit åt sidan under en längre tid.

Taurus

Saker och ting går inte alltid som planerat i ditt privatliv. Försök att avhålla dig från att säga något du verkligen inte menar under meningsutbyten, istället bör du agera lugnt och eftertänksamt. När det känns svårt, bör du inse att du inte kan anstifta och kontrollera utfallet från alla situationer du hamnar i. Kanske hjälper det att försöka se på saken utifrån din partners eller väns perspektiv.

Gemini

Tillåt dig inte att tappa humöret så fort. Tänk efter innan du startar ett gräl. Dina diplomatiska färdigheter kan behöva bättras på. Dra dig inte bort från din partner på grund av ilska; försonas och ge dig själv tid att fundera över hur viktig den personen är för dig. Du kommer snabbt förstå hur onödiga en del av era gräl har varit.

Cancer

Ditt privatliv tar också full fart framåt mot okänt område – och med mycken motvind i seglen. Du har en känsla av att ingen vill att du når din destination. Förtvivla inte, även när du står ansikte mot ansikte till en utmaning – förbli rådig och flexibel, du kommer att finna det rätta svaret till lösningar och genom det förvåna dina medmänniskor rejält.

Leo

Ge dig ut på upptäckarresa. Just nu är du full av energi och spontanitet. Människorna i din närhet älskar dig för din uppriktighet och ditt sorglösa sätt. Du är fri från bekymmer och kan lätt ruska av dig den dagliga stressen. Du har därför tid och tålamod att koncentrera dig på det som är viktigast i livet: din familj och vänner.

Virgo

Just nu känner du dig tyngd av andras förväntningar på dig. I ditt kärleksliv finns det många spänningar som du definitivt borde göra dig fri från. Det verkar finnas många onödiga missförstånd i vänskapskretsen. Ta dig tid att sitta ner och prata med var och en för att försöka hitta tillbaka till varandra.

Libra

Idag är det en bra dag för att förnya din vänkrets. Var inte rädd för att ordna till något själv. Låt vara om det är en utflykt eller fest, huvudsaken är att det kan vara en möjlighet till att föra samman alla dina vänner. Du ska veta att dina ansträngningar kommer att bli uppskattade. Du kommer att bli belönad med oförglömliga minnen, vilka kan bli föremål för otaliga samtalsämnen lång tid efteråt.

Scorpio

Använd kommande dagar till att återknyta kontakten med dina vänner. Dina ansträngningar för att återuppliva familjeförbindelser kommer i allmänhet att mötas med glädje. Om din gamla familjehistoria innehåller en del gammalt groll, är det nu rätt tid till att sätta sådant åt sidan. Vare sig du agerar som medlare mellan två motsatta sidor eller tar första steget till att försonas med en annan person, är det nu dags att begrava stridsyxan.

Sagittarius

Ditt privatliv speglar ditt arbetsliv: du kommer att få många förslag, vilka du bör vara öppen för och ta emot. Om din partner skulle föreslå dig något du inte känner till något om, försök att ta det under övervägande. Du kan på så sätt upptäcka en helt ny sida hos dig själv. Oväntade förslag kan komma från din vänskapskrets. Lita på din intuition när du överväger om deras förslag är rätt för dig.

Capricorn

Idag är du ett riktigt energiknippe och du påverkar de personer som finns omkring dig. Avsikten är inte nödvändigtvis att gå ut och ha roligt i första hand – fast du skulle givetvis inte ha något emot det. Du kommer lätt att kunna locka med dig andra att följa med dig ut men om du skulle råka befinna dig ute ensam på din stora kväll (vilket verkar otroligt, men inte omöjligt) kommer du ändå snabbt att bli bekant med andra.

Aquarius

Du är en eftersökt rådgivare när det handlar om andras liv och behov. Det är naturligtvis passande att du står upp för dina vänner; fundera emellertid på om dessa vänner skulle göra samma sak för dig. Du bör försöka undvika varje typ av partiskhet. Bara genom att ha en rättvis syn på att ge och ta dig och dina vänner emellan, ger en garanti för att skapa en harmonisk vänskap.

Pisces

I ditt personliga liv kan du få uppleva kritiska situationer, vilka inte nödvändigtvis är så svåra att lösa som de först ser ut att vara. Se inte alltid på din partners eller dina vänners brister, ändra istället på ditt eget sätt att se på saken. Försök också att se på dina ömsesidiga relationers konflikter som möjligheter – närhelst det är möjligt kommer saker och ting att ändra sig till det bättre.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.