Skip to content
Home » Horoscopes » Dutch Monthly Horoscopes

Dutch Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-G3

Month of November

Aries

U heeft succes over de hele linie, want zowel op het werk als thuis loopt alles vlekkeloos. Wellicht krijgt u een compliment van uw baas of start u een project op met uw collega's. Of u onderneemt iets met vrienden of uw partner waar u veel inspiratie uithaalt.

Teamsporten motiveren u het meest, omdat het succes van de groep belangrijker voor u is dan uw persoonlijke winst. U spendeert er lustig op los omdat uw saldo stabiel is. Probeer bij uw uitgaven wel maat te houden.

Taurus

U popelt om iets nieuws te proberen en uw ontspannen houding is daar uitermate geschikt voor. Op het werk worden uw afwijkende ideeën hartelijk verwelkomt; en wellicht krijgt u zelfs een bonus voor een succesvol project. Uw familie is blij met de nieuwe impulsen die u geeft, of het nu de start van een nieuwe gezamenlijke activiteit of het enthousiasme voor een nieuwe hobby is.

Al snel sluiten anderen zich bij u aan zodat u samen aan uw gezondheid of geest kunt werken. Misschien heeft u op financieel gebied ook plannen, maar overweeg die zorgvuldig en stel ze indien nodig bij.

Gemini

De laatste periode is heel hectisch geweest, maar u voelt de rust terugkeren. Besteed meer aandacht aan uw collega's om recent ontstane misverstanden uit de wereld te helpen. In uw privéleven spreken mensen graag met u af en laten zich inspireren door uw ideeën.

Dit harmonische samenzijn is zeer belangrijk voor u. Ook al zou u liever ontspannen en luieren; het is beter als u in actie komt. Het is de enige manier om af te rekenen met de spanningen van de laatste tijd.

U gaat speels met geld om en bent succesvol, maar het geeft u geen volledige bevrediging.

Cancer

U bent de dingen die u zo benauwden te boven gekomen en kunt nu rustig ademhalen. Op het werk heeft u weer tijd voor uw collega's en wordt zo op goede ideeën gebracht. In uw privéleven wilt u het er lekker van nemen.

Ga uit eten met uw partner of neem een korte vakantie. U heeft het verdiend! Het doorademen gaat ook prima in de open lucht of tijdens het sporten. Zet uzelf in beweging, want dat is er de laatste tijd bij ingeschoten.

Werp af en toe een blik op uw bankafschriften, zonder meteen al uw geld uit te geven.

Leo

Nu heeft u de kans om te bewijzen of u echt met succes kan omgaan. Uw werk wordt bekritiseerd en u moet met goede tegenargumenten komen, zonder emotioneel te worden. Ook in uw privéleven kunnen mensen u bekritiseren op een goedbedoelde manier.

Aanvaard hun kritiek, want u bent tenslotte niet perfect! Las voldoende pauzes in om tot uzelf te komen. Sport werkt ontspannend, zolang u het niet overdrijft. Creëer een solide financiële basis zonder bedragen middels speculatie op het spel te zetten.

Virgo

U bent in alle opzichten succesvol. U brengt alles wat u onderneemt tot een goed einde zonder al te veel inspanning. En in dit laatste schuilt het potentiële gevaar.

Als u lui wordt laat u waarschijnlijk een paar buitenkansen liggen, zowel op het werk als privé. Uw privéleven zou daar het meest onder lijden, want u was juist zo openhartig en charismatisch. De banden die u nu met anderen legt zullen blijvend zijn.

Als u zich fysiek echt goed voelt en er geen financiële problemen in zicht zijn, dan kunt u gerust eens uit de band springen.

Libra

Uw ego en huidige neiging tot verspilling maken dat u moeilijk vriendschappen aanknoopt. Ook uw financiën zijn in gevaar. Uw onbesuisde gedrag zal negatieve consequenties hebben voor uw zuurverdiende geld.

U kunt beter aan uw zelfdiscipline werken en sterrenallures ontwijken. Daar heeft u een gezonde dosis zelfkritiek voor nodig, en tijd om na te denken. Controleer of u teveel werk heeft aangenomen en neem regelmatig pauze.

Het is zonde om door overwerk eerst uw arbeidskracht, dan uw gezondheid en tenslotte uw vriendschappen te laten verpesten.

Scorpio

Ook al wilt u graag in het middelpunt staan en bent u ijdel, wees eerlijk tegen uzelf: als u zo door gaat loopt u tegen een muur op. Wees zelfkritisch en beoordeel uw eigen gedrag. Probeer u te concentreren op de dingen die werkelijk van belang zijn.

Dit geldt ook voor de financiën. Uw drang naar aandacht leidt ertoe dat u onnodig veel geld uitgeeft en dat beïnvloedt uw privéleven. Blijf u openstellen voor de behoeften van anderen; egoïsme is nu niet op zijn plaats.

Sagittarius

U schroomt niet om fouten te maken en uw houding is opvallend zelfverzekerd. U lijkt het geluk aan uw zijde te hebben, zodat u optimale resultaten behaalt. Wees toch voorzichtig – uw succes hangt af van uw inzet en niet van uw geluk, want de planeet Jupiter staat in oppositie.

Of u nu vrijgezel of samenwonend bent; doe het rustig aan – anders komt u verwaand over. Omdat u neigt te ver te gaan waar het uw gezondheid betreft, moet u nu terughoudendheid en bezinning op de agenda zetten. Durf geldtransacties te weigeren, met name als deze risicovol zijn.

Capricorn

Dingen die u vroeger moeilijk vond zijn nu kinderspel voor u, en u voelt zich zeker en onaantastbaar. Probeer echter terughoudend en bescheiden te blijven. Succes leidt vaak tot arrogantie, en dat wekt ergernis op van vrienden en collega's.

Wees u bewust van het effect dat u op anderen heeft en wees uzelf. Dat zou u makkelijk af moeten gaan. U bent in uitstekende gezondheid en evenwichtig van geest.

Omdat u uitzonderlijk capabel bent, dreigt u teveel hooi op uw vork te nemen. Wees realistisch in uw verwachtingen. U kunt een financiële meevaller verwachten.

Aquarius

In de nabije toekomst zullen meer conflicten en misverstanden ontstaan. Dit kan een ruzie tussen collega's zijn, of lang onderdrukte ergernissen in uw partnership. Probeer uw hoofd koel te houden, zelfs als de situatie netelig is.

Als u de tijd neemt en bereid blijft om compromissen te sluiten, zult u de problemen oplossen. Discussies kosten u onnodig veel energie. Las indien mogelijk wat vrije tijd in om tot rust te komen en stimuleer uw bloedsomloop door licht te sporten.

Ook op financieel gebied kampt u met tegenslag. Probeer verliezen niet met riskante investeringen te compenseren.

Pisces

Niets kan u uit uw balans brengen. Op uw werk gaat het fantastisch; u beleeft een uiterst succesvol moment. U mikt niet direct op een volgende promotie, maar werkt er stap voor stap naar toe.

Ook in uw privéleven is harmonie heel belangrijk: u bent begripvol en geduldig – zelfs met vermoeiende leeftijdsgenoten. Door uw innerlijke tevredenheid verwaarloost u het sporten enigszins, omdat u zich zonder lichaamsbeweging ook geweldig voelt. Probeer in een groep te sporten, dat zal u minder zwaar vallen.

Beoordeel investeringen op basis van hun nut op de lange termijn en geboden zekerheid.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.