Skip to content

Dutch Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-G3

Month of April

Aries

Niets kan u uit uw balans brengen. Op uw werk gaat het fantastisch; u beleeft een uiterst succesvol moment. U mikt niet direct op een volgende promotie, maar werkt er stap voor stap naar toe.

Ook in uw privéleven is harmonie heel belangrijk: u bent begripvol en geduldig – zelfs met vermoeiende leeftijdsgenoten. Door uw innerlijke tevredenheid verwaarloost u het sporten enigszins, omdat u zich zonder lichaamsbeweging ook geweldig voelt. Probeer in een groep te sporten, dat zal u minder zwaar vallen.

Beoordeel investeringen op basis van hun nut op de lange termijn en geboden zekerheid.

Taurus

U voelt zich zo ontspannen en openhartig dat u moeiteloos op goede ideeën komt. Op uw werk krijgt u er positieve reacties en een beloning voor terug, en in uw privéleven geeft het een frisse wind en een intenser harmoniegevoel. Breng veel tijd door met uw geliefden, want zij verrijken uw ziel.

Dit manifesteert zich in een uitstekende fysieke en mentale toestand. Probeer uw goede humeur te bewaren en let op uw gezondheid. U bent gelukkig in de financiën en dat geeft u een steuntje in de rug.

Gemini

U heeft eindelijk de vrijheid om meer aandacht aan uw sociale contacten te besteden. Tot nu toe was dat op uw werk onmogelijk, maar nu legt u contact met nieuwe of huidige collega's en krijgt zo nuttige carrièretips. Het is niet uitgesloten dat hier goede vriendschappen uit voortkomen.

Probeer gerust uw vriendenkring uit te breiden. Misschien ontdekt u zo een nieuwe hobby die uw fitheid zal verbeteren en waaraan u veel plezier beleeft. Voor wat betreft de financiën: u heeft geluk bij speculeren en in het spel, maar dan moet het wel het juiste moment zijn.

Cancer

De laatste periode is heel hectisch geweest, maar u voelt de rust terugkeren. Besteed meer aandacht aan uw collega's om recent ontstane misverstanden uit de wereld te helpen. In uw privéleven spreken mensen graag met u af en laten zich inspireren door uw ideeën.

Dit harmonische samenzijn is zeer belangrijk voor u. Ook al zou u liever ontspannen en luieren; het is beter als u in actie komt. Het is de enige manier om af te rekenen met de spanningen van de laatste tijd.

U gaat speels met geld om en bent succesvol, maar het geeft u geen volledige bevrediging.

Leo

Uw leven is momenteel instabiel. U levert goed werk af, maar krijgt daar geen waardering voor of wordt ten onrechte bekritiseerd. Uw uithoudingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld.

In de privésfeer schommelt u van euforisch en gezellig tot terneergeslagen en vijandig. U moet de mensen die u willen steunen wel respecteren. U bent trots op uw fitheid en uw talent voor investeringen, en zou met beide graag een stapje verder gaan.

Dit is niet aanbevolen. Met veel volharding komt u deze periode wel door.

Virgo

U heeft de laatste tijd hard gewerkt en kan zeer tevreden zijn met de resultaten. Omdat verder alles op rolletjes loopt hoeft u alleen de volgende stappen zorgvuldig te plannen. De rest komt vanzelf.

U hoeft geen rekening te houden met onplezierige verrassingen. Dat geldt ook voor de financiën. U mag uzelf best nu en dan trakteren, of kunt een grootschalig project opstarten.

U zult hierbij nog meer succes hebben als u anderen erbij betrekt. Onderneem dingen met uw vrienden, duik het nachtleven in of verras uw partner met een romantisch weekend weg.

Libra

U kunt een grote zakelijke deal binnenhalen als u oefent in terughoudendheid. Door de constellatie van uw sterrenbeeld heeft u een gat in uw hand. Het ontbreekt u niet aan geld, maar stort u niet roekeloos in allerlei financiële avonturen.

Voor u het weet bent u alles kwijt. In uw privéleven kunt u nogal meedogenloos zijn, en daar leiden anderen onder. Bedenkt wat de gevolgen van uw gedrag kunnen zijn, zodat u zich beter kunt beheersen.

U bent gezond, maar kunt grote eetpartijen of gebruik van genotsmiddelen beter vermijden.

Scorpio

U bent zeer succesvol maar het gevaar bestaat dat u het individualisme overdrijft en over het hoofd ziet wat echt belangrijk is. Goede relaties met collega's en bazen kunnen hieronder gaan lijden. Probeert u op het werk dus nuchter te blijven, en oog te hebben voor de behoeften van anderen.

Dan kunt u langdurig succes hebben. Ook in uw privéleven is dit de juiste aanpak, omdat uit een harmonieuze relatie de mooiste dingen voortkomen. Ga gematigd om met uw gezondheid en geldzaken.

Neem de tijd om de zaken van verschillende kanten te belichten - zo behartigt u zichzelf en uw financiën.

Sagittarius

U voelt zich sterk en heeft alle vertrouwen in uw eigen capaciteiten. Dat is wellicht wat overdreven. U riskeert uw grenzen te overschrijden, waardoor alles zal mislukken.

Doe het rustig aan en beoordeel hoever u kunt gaan. Sta open voor het sluiten van compromissen op uw werk en wees niet te expliciet, zodat u niemand tegen het hoofd stoot. Verveel uw geliefden niet met arrogant of veeleisend gedrag.

Ga liever met uzelf in dialoog en werk uw wensen en doelen uit. Het is het waard. U heeft hier een vredige ruimte voor nodig, dus creëer die.

Overweeg uw investeringen al even zorgvuldig.

Capricorn

Onder de invloed van Jupiter kunt u alleen positief denken en de toekomst ontspannen tegemoet zien. Uw blinde vertrouwen in wat komen gaat stelt u in staat intens van het leven te genieten. Betrek uw medemensen daarbij.

Werk nauw met uw collega's samen en trakteer ze eens op een etentje. Nodig vrienden en kennissen uit voor een feest of organiseer een stads- of operabezoek met uw partner. Voor financiële zaken is het een gunstige tijd, dus u hoeft niet gierig te zijn.

Slim investeren werpt zijn vruchten af. U kunt het zich veroorloven om extravagant te zijn.

Aquarius

Wees bedachtzaam bij alles wat u onderneemt. Op uw werk doen zich mogelijk kansen voor, maar als u zich niet concentreert verpest u alles. Nalatigheid is uw grootste struikelblok.

In uw persoonlijke relatie moet u eens een blik in de spiegel werpen, omdat u mensen nodig heeft om mee van gedachten te wisselen. Schrik ze niet af met arrogant gedrag – wees uw vriendelijke zelf. Waar het financiën betreft: houd uw hoofd koel en houd maat.

Plant u uw dag zorgvuldig, zodat u al uw werk af krijgt. Las ook een aantal pauzes in.

Pisces

Als u fouten maakt zullen anderen daar grootmoedig geen aanstoot aan nemen, en anders zorgt Jupiter wel voor een goede uitkomst. Uw werk is constant, maar wees op uw hoede, want Jupiters invloed zal afnemen. U bent ook tolerant als het andermans fouten betreft, dus iedereen kan goed met u overweg.

Sommige van hen zijn zelfs door uw ongewone karakter gefascineerd. Neem wat tijd voor uzelf om rustig na te denken. Investeert u gerust geld – het is de moeite waard!.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.