Skip to content

Dutch Weekly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-G2

Week starting 15th July

Aries

Denk deze week in het groot! U beschikt over meer dan genoeg energie en die zou u in goede banen moeten leiden voor een betere productiviteit. U zou versteld staan over de hoeveelheid dingen die u in korte tijd gedaan kunt krijgen. Zorg dat u niet in ruzies verstrikt raakt. U vindt tegenspraak moeilijk; het bloed stijgt u een beetje te snel naar het hoofd en dan loopt u rood aan.

Om te voorkomen dat u uw energie verspilt, moet u zelfbeheersing beoefenen. Dat geldt ook voor alle lichamelijke activiteiten: u bent nogal zorgeloos en hebt de neiging om te veel hooi op uw vork te nemen. Bovendien is er momenteel kans op ongelukken.

Taurus

Niemand kan deze week aan u tippen! U bent zonder moeite in staat om u te laten gelden en uw standpunt naar voren te brengen in discussies, ook als de onderhandelingen moeilijk worden. Het hoge niveau van uw zelfvertrouwen kan u echter nogal meedogenloos maken. Het kan u blijkbaar niet schelen dat anderen achterblijven - zolang u krijgt wat u wilt! Als u volgens deze eigenschappen handelt, zult u gemakkelijk vijanden maken. Erger zelfs: u zou de gevoelens van uw geliefden kunnen kwetsen! En als het verkeerd afloopt, zult u heel wat geduld en diplomatie op moeten trommelen.

Het is raadzaam om in de eerste plaats voorzichtig te werk te gaan en uw stoom af te blazen door in de buitenlucht te sporten.

Gemini

U voelt u goed. U bent fit. En u voelt hoe de vitale energie door uw lichaam stroomt. Daarom is dit een goed moment om aandacht te besteden aan de projecten die u de afgelopen tijden hebt uitgesteld.

Als u op dit moment geen open projecten hebt, dan is dit ook een goede periode om iets nieuws te beginnen. Wees voorbereid op een tijd van tintelende sensaties, die een voorbode zijn dat er binnenkort iets goeds gaat gebeuren. Het kan zelfs zijn dat u behoorlijk onthutst bent door al die eindeloze kansen. Profiteer van deze cruciale fase! Pluk de dag! Als u eenmaal iets begonnen bent, is het voor u geen probleem meer om de goedkeuring van anderen ervoor te winnen.

Cancer

Het lijdt geen twijfel dat de kracht en het uithoudingsvermogen momenteel in u opborrelen. U staat klaar om iets te ondernemen en u wilt uzelf verbeteren, zowel in uw privéleven als op uw werk. Maar wees voorzichtig! Uw energie zal u niet altijd vooruit helpen. U hebt de neiging om in discussies uw geduld te verliezen en dat kan problemen en schade veroorzaken.

U dient te allen tijde op uw hoede te zijn voor slechte invloeden van buitenaf. Denk liever twee keer na en neem één stap tegelijk. Laat u niet te gemakkelijk provoceren.

Leo

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken.

Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.

Virgo

U kunt, vanwege uw hoger energieniveau, doelmatig werken en u hoeft niet te vechten om uw zin te krijgen. U krijgt de mogelijkheid om nieuwe projecten te lanceren, ook al zult u de manier waarop u werkt waarschijnlijk niet grondig veranderen. U kent uw eigen doelstellingen en u bent in staat om snel een mening te vormen. Het is voor u blijkbaar gemakkelijk om met mannen te werken.

U wordt zelfs nog dapperder en actiever in uw relaties met het andere geslacht en dat zal een positieve uitwerking hebben op uw seksleven.

Libra

Op dit moment ondervindt u misschien een onweerstaanbare drang naar actie, maar dan dient u extra goed voor uzelf te zorgen. U riskeert uw gezondheid, als u altijd probeert te bewijzen, zowel aan uzelf als aan anderen, dat u iemand bent met veel talenten. Bovendien loopt uw geestelijke welzijn gevaar als u doorgaat om druk uit te oefenen op uzelf en op anderen. U bewijst uzelf een grote dienst als u ophoudt uw zienswijze op te dringen aan de mensen om u heen.

Andere ideeën zijn niet noodzakelijkerwijs absurd, alleen omdat u ze niet hebt bedacht! Bescheidenheid is niet alleen een ornament, het is soms een noodzaak om uw geduld te bewaren.

Scorpio

U hebt de neiging om bijna iedereen te wantrouwen. Als u een redelijk vermoeden hebt dat er sprake is van intimidatie of intriges tegen u, dan dient u een eerlijk dialoog te openen. U hebt misschien ook wel eens een hard woord laten vallen, waar een verontschuldiging voor nodig is. Sta nooit toe dat u overspoeld wordt door machteloze woede - stel u niet op als slachtoffer! Klem uw tanden op elkaar en probeer dingen te doen in uw vrije tijd die u weer op zullen vrolijken.

Tussen de A van Amusementpark en de Z van Zenboeddhisme is er voor iedereen wat te vinden. Maar vergeet niet dat het, wat u ook doet, voor ontspanning moet zorgen.

Sagittarius

U steekt er momenteel bovenuit vanwege het hoge niveau van inzet en uithoudingsvermogen. Hoewel u bedolven bent onder het werk, bent u er niet bang voor. Uw manier van werken is echter een beetje ongestructureerd en u probeert alles tegelijk gedaan te krijgen. Zorg dat u niet te veel tijd verliest met onbelangrijke details, of dat u niet uw geduld verliest.

Zorg dat u bereid bent tot onderhandeling in uw relatie; als u dat niet bent, heeft u kans op meer onenigheid dan u lief is. Als u van plan bent om veel te gaan trainen, let dan goed op de signalen van uw lichaam. U beschikt beslist over veel energie en wil tot inzet, maar u bent tegelijkertijd kwetsbaarder.

Capricorn

U kookt letterlijk binnenin. Er is in u heel veel agressiviteit die van tijd tot tijd ontladen zou moeten worden. Probeer niet al te veel in discussie te treden, want daarmee dwingt u anderen om in de verdediging te gaan. Probeer eerder uw soortgenoten te overtuigen met geduld en diplomatie; dat is heel wat efficiënter dan de tactiek van de mokerhamer.

Ook al bent u momenteel de koning te rijk, u moet goed voor uzelf zorgen. Zorg dat u er zo nu en dan even tussenuit knijpt. Als u nu teveel hooi op uw vork neemt, dan kan dat een terugslag tot gevolg hebben.

Aquarius

U hebt deze week de indruk dat het leven heel veel nieuwe uitdagingen voor u in petto heeft. Het lijkt wel alsof u zich steeds weer moet bewijzen. Dat kan wel eens heel uitputtend en zenuwslopend zijn, en u bent daarom meestal gespannen. Zorg dat u uw temperament in bedwang houdt en dat u niet uithaalt naar de mensen om u heen.

De beoefening van behoedzaamheid en zelfbeheersing is noodzakelijk. Het is tijd dat u uzelf trakteert op een kalm en ontspannen weekeinde, en deze tijd gebruikt om uw plannen in orde te maken en deze af te stemmen met uw partner en uw familie.

Pisces

En nu is het tijd om te laten zien waartoe u in staat bent! Deze week biedt heel wat potentieel waar u van zou moeten profiteren. U hebt de mogelijkheid om in elke situatie uw standpunt op overtuigende wijze te brengen. Bovendien bent u in staat om uw eigen behoeften in combinatie met de belangen van anderen te beheren. Probeer zo veel mogelijk onderhandelingen en organisationele verplichtingen af te ronden.

En vergeet niet om voor uw innerlijke evenwicht te zorgen: als u 's avonds gaat joggen, fietsen of een lange wandeling in de natuur maken, dan komt u beter tot rust na een lange dag van onderhandelingen.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.