Skip to content
Home » Horoscopes » Finnish Monthly Horoscopes

Finnish Monthly Horoscopes

Feed – FI-G3

Month of September

Aries

Jos nyt teet virheitä ovat muut valmiita katsomaan poispäin tai Jupiter varmistaa positiivisen lopputuloksen. Töissä teet työsi hyvin, mutta ole hieman varovaisempi tai Jupiterin vaikutus hiipuu uudelleen. Olet suvaitsevainen muiden virheiden suhteen, joten kukaan ei voi riidellä kanssasi tällä hetkellä ja itse asiassa ympärilläsi on nyt epätavallisia ihmisiä, jotka ovat mielestäsi kiehtovia.

Ota hieman aikaa itsellesi ja heittäydy ajatuksiisi. Tee muutama rahallinen sijoitus – ne tulevat kannattamaan!.

Taurus

Jupiterin myönteinen vaikutus edesauttaa hyväntuulisuutta; tämä saattaa merkitä positiivista yhteistyötä työtovereiden kanssa tai ihania hetkiä kumppanisi, ystävien tai perheen kanssa. Käytä tämä asioiden selvittämiseen tai suunnitelmien tekemiseen. Kun olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa tapahtuu uskomattomia asioita, jotka johtavat parempaan fyysiseen kuntoon ja henkiseen täyttymykseen.

Taloudellinen tilanne näyttää hyvältä, joten voit tehdä muutamia hyviä investointeja tai maksaa takaisin joitakin velkoja. Myös tämä tuo hieman helpotusta ja suuremman tyydytyksen tunteen.

Gemini

Juuri nyt menestys on taattu, koska kaikki menee todella hyvin sekä työssä että kotona. Saatat saada kehuja pomoltasi tai olet aloittanut projektin työtovereiden kanssa tai olet aloittamassa nautinnollisia, innoittavia aktiviteetteja ystävien tai kumppanisi kanssa. Urheilua ajatellen ryhmätoiminta motivoi sinua eniten – ryhmän menestys merkitsee sinulle enemmän kuin voittaminen yksilönä.

Olet aina antelias rahan suhteen, koska myös tilisi on tasapainossa. Yritä tehdä asiat maltillisesti raha-asioissa.

Cancer

Nyt sinulla on vihdoin vapaus antaa enemmän huomiota ihmissuhteillesi. Tämä ei ollut mahdollista töissä tähän asti, mutta saatat luoda kontakteja uusien tai entisten työtovereiden kanssa ja saada hyödyllistä tietoa uraasi ajatellen. Tuloksena saattaa olla hyviä ystävyyssuhteita.

Joten lähde ja laajenna ystäväpiiriäsi. Ehkä joku siellä tutustuttaa sinut uuteen harrastukseen, joka parantaa kuntoasi ja on vielä hauskaakin. kaiken lisäksi.

Raha-asioissa olet onnekas spekulaatioissa tai rahapeleissä – mutta pidä huoli siitä, että ajoitat sen oikein.

Leo

Säteilet tyyneyttä ja sisäistä rauhaa. Ihmiset saattavat kysyä sinulta useammin neuvoa tai vaan haluavat keskustella kanssasi. Jos autat työtovereitasi työssä tekevät he vastapalveluksen.

Yksityisasioissa muut tuntevat olonsa turvalliseksi seurassasi, koska olet aidosti kiinnostunut selvittämään ongelmat ja väärinkäsitykset. Myös tässä sinun käytöksesi määrittää miltä tulevaisuutesi näyttää. On mahdollista, että ystävä antaa sinulle hyödyllistä apua raha-asioissa tai saat tunnustusta toisella tavalla.

Virgo

Et ainoastaan nauti työstä vaan se on myös helppoa. Jos olet lykännyt tärkeitä päätöksiä työssä on nyt aika tehdä ne päätökset. Tämän lisäksi olet niin täynnä elinvoimaa ja energiaa, että voit jakaa sitä myös muille.

Ystävien tai kumppanin kanssa jaetut aktiviteetit osoittautuvat unohtumattomiksi. Tämä elinvoima leviää toimintaan, joten yritä löytää tarpeeksi aikaa urheilulle päivittäisissä rutiineissasi. Raha-asioissa saattaa tulla jotain mukavia yllätyksiä.

Jos saat lahjan ota se vastaan.

Libra

Olosi on uskomattoman tarmokas ja sinun pitäisi antaa vapaat kädet tälle tunteelle. Työskentele ahkerasti uuden projektin parissa ja muunna se joksikin erityiseksi tiimityön avulla. Tämä miellyttää useita ihmisiä ja he tulevat muistamaan sinut siitä.

Kuka tietää – saatat jopa saada bonuksen. Kotona olosi on virkistynyt ja yhdessä olo kumppanin kanssa saa sinut jälleen innostumaan. Ole spontaani ja seikkailunhaluinen – sinulla tulee olemaan lämpimiä muistoja tästä ajasta.

Tämä tietenkin parantaa myös terveyttäsi ja voit edesauttaa asiaa vielä enemmän urheilemalla.

Scorpio

Juuri nyt sinulla on erittäin hyvä käsitys siitä, kuinka asiat toimivat ja mitä sinun täytyy tehdä parantaaksesi niitä. Koska sinulla on lahjoja pitää kirjaa asioista käytä sitä optimoidaksesi työmenetelmiä toimistossa tai tee investointipäätöksiä. Tällä on myönteisiä vaikutuksia uraasi.

Myös yksityiselämässä sinä pystyt näkemään syyt näille satunnaisille väärinkäsityksille ja pystyt ratkaisemaan ne keskustelemalla rauhallisesti. Huomaat myös, että kun molemmilla on enemmän tilaa eivät nämä asiat edes nouse pintaan. Voit tarkastella itseäsi lähemmin ja murtaa sisäiset esteesi.

Näet helposti läpi taloudellisten tarjousten ja teet oikeat päätökset vaistomaisesti.

Sagittarius

Sinulla on juuri oikea määrä päättäväisyyttä, ideoita ja energiaa tärkeiden projektien toteuttamiseen. Varsinkin työssä riittävä kestävyys ja ponnistelu auttavat sinua saamaan haluamasi ylennyksen tai palkankorotuksen. Kotona sinun korkeat aktiviteettitasosi ovat tervetulleita ja sinulla on käsittämätön taito yhdistää ihmisiä ja saada uusia, hyödyllisiä kontakteja.

Terveys puolella sinä pystyt käsittelemään paljon, koska menestys motivoi sinua. Vie asiat äärirajoille, mutta ei sen yli. Haluaisit saavuttaa enemmän raha-asioissa ja sinulla on tarpeeksi sitkeyttä saadaksesi oikeaa tietoa.

Sinulla on myös kyky tehdä voittoa.

Capricorn

Sinun koko persoonasi tulvii itseluottamusta ja luovaa energiaa. Käyttämäsi, usein epäsovinnaiset menetelmät auttavat sinua selviytymään kaikista haasteista loistavasti ja vakuuttavat sitkeimmätkin kriitikot kuten myös pomosi. Haluat jatkuvasti kokeilla jotain uutta ja tämä vaikuttaa ihmissuhteisiisi.

Aina valmis kuuntelemaan muita, tunnet kiintymystä ihmisiin, jotka ovat täysin erilaisia kuin sinä itse. Nämä tuttavuudet saattavat kehittyä odottamattomilla tavoilla. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa, joten tyydytä toiminnan janosi polttamalla pois energiaa.

Raha-asiasi ovat myös hyvällä mallilla.

Aquarius

Sinulla on pakottava tarve tehdä jotain ja sinun on aivan pakko ohjata tämä energia joksikin tuottavaksi. Varsinkin työssä sinun pitäisi käynnistää uusia projekteja ja saada ne valmiiksi. Urasi lähtee siitä käyntiin.

Koska tykkäät olla ihmisten kanssa voit saada paljon mielenkiintoisia kontakteja; kuka tietää – tuloksena saattaa olla monia kiehtovia ystävyyssuhteita tai jopa elämänkumppaneita! Terveyttäsi ajatellen, ehkä haluaisit tehdä pitkän tähtäimen muutoksia elämäntapoihisi. Sinulla on oikeat ideat ja tahdonvoimaa siihen. Haluaisit päästä eteenpäin raha-asioissa ja löydät paljon lupaavia mahdollisuuksia.

Pisces

Olet aikaisemmin ehkä vältellyt vaikeita tehtäviä, mutta nyt sinä pystyt hoitamaan ne vaivattomasti. Keskusteluissa työpaikalla sinä olet niin itsevarma, että jopa yhden kilpailijoistasi on pakko ihailla sinua. Haluat auttaa muita – voit selvittää riitoja, piristää muita ihmisiä tai rohkaista heitä tekemään enemmän.

Nosta kuntoilu-ohjelmasi korkeammalle tasolle, sillä tunnet pystyväsi tekemään enemmän. Aikaisemmat päätöksesi raha-asioissa ovat tuottaneet tulosta, joten jatka samaa rataa.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.