Skip to content

Finnish Monthly Horoscopes

Finish Horoscopes
Feed – FI-G3

Month of February

Aries

Olet aikaisemmin ehkä vältellyt vaikeita tehtäviä, mutta nyt sinä pystyt hoitamaan ne vaivattomasti. Keskusteluissa työpaikalla sinä olet niin itsevarma, että jopa yhden kilpailijoistasi on pakko ihailla sinua. Haluat auttaa muita – voit selvittää riitoja, piristää muita ihmisiä tai rohkaista heitä tekemään enemmän.

Nosta kuntoilu-ohjelmasi korkeammalle tasolle, sillä tunnet pystyväsi tekemään enemmän. Aikaisemmat päätöksesi raha-asioissa ovat tuottaneet tulosta, joten jatka samaa rataa.

Taurus

Huomaat jotain uutta minne tahansa menetkin ja tämä tekee sinusta innoittuneemman ja tietoisemman. Työpaikalla muut ihmiset arvostavat kaukokatseisuuttasi, sillä se on omiaan verkostoituneeseen ajatteluun ja antaa pyrkimyksillesi viimeisen silauksen. Kuulet uutisia muilta ihmisiltä, joiden kanssa tykkäät puhua.

Tämä johtaa hyödyllisiin kontakteihin. Puhut myös paljon rakkaillesi ja tällä tavalla pystyt ymmärtämään heitä ja välttämään mahdolliset riidat. Terveyttäsi ajatellen sinua kiinnostavat aasialaiset lajit, kuten esimerkiksi Qi Gong tai jooga.

Sinun kannattaisi kokeilla niitä. Niitä voidaan käyttää myös mielen treenaamiseen! Taloudellinen tilanteesi paranee voittojen tai tuottavien päätösten myötä.

Gemini

Mikään ei saa sinua hermostumaan. Kaikki menee loistavasti työssä; olet erittäin menestyksekäs tällä hetkellä. Et hyppää suoraan seuraavaan ylennykseen, mutta etenet sinne askel kerrallaan.

Myös yksityiselämässä harmonian tunne on erittäin tärkeää; Olet täynnä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä – jopa vaativien ihmisten kanssa. Sisäinen tyytyväisyytesi saa sinut laiminlyömään hieman urheilemisen, koska olosi on loistava myös ilman sitä. Yritä tehdä niitä ryhmässä, silloin asiat ovat helpompia.

Tutustu investointeihin niiden pitkäaikaisen käytön ja turvallisuusnäkökohtien vuoksi.

Cancer

Juuri nyt menestys on taattu, koska kaikki menee todella hyvin sekä työssä että kotona. Saatat saada kehuja pomoltasi tai olet aloittanut projektin työtovereiden kanssa tai olet aloittamassa nautinnollisia, innoittavia aktiviteetteja ystävien tai kumppanisi kanssa. Urheilua ajatellen ryhmätoiminta motivoi sinua eniten – ryhmän menestys merkitsee sinulle enemmän kuin voittaminen yksilönä.

Olet aina antelias rahan suhteen, koska myös tilisi on tasapainossa. Yritä tehdä asiat maltillisesti raha-asioissa.

Leo

Tunnet tarvetta kokeilla jotain uutta ja rento tapasi on oikea tapa edetä asiassa. Työssä epätavalliset ideasi ovat tervetulleita; saatat saada bonuksen onnistuneesta projektista. Perheesi on tyytyväinen asioihin tuomastasi vauhdista.

Tämä saattaa tarkoittaa yhteisten aktiviteettien aloittamista tai sysäyksen antamista uuteen harrastukseen. Saattaa hyvinkin olla, että muut liittyvät pian seuraan ja voitte kaikki tehdä jotain terveytenne tai älynne hyväksi. Sinulla saattaa olla muutama rahaan liittyvä suunnitelma mielessä – tarkista ne ensin huolellisesti ja jos tarpeen korjaa niitä.

Virgo

Luovilla ideoilla, tahdonvoimalla ja onnella sinä voit käynnistää uusia projekteja töissä tai ratkoa vaikeita tehtäviä helposti. Voitettavana ei ole mitään suuria esteitä. Muut näkevät sinut avoimena, positiivisena ihmisenä ja pitävät sinua miellyttävänä.

Raha-asioissa ei ole mitään huolia. Anteliaisuutesi palkitaan ennemmin tai myöhemmin tai sinulle maksetaan takaisin jokin laina. Koska terveytesi on hyvä voit nauttia jokaisesta päivästä täysin siemauksin.

Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että tulet liian omahyväiseksi tai itseriittoiseksi. Aika on liian arvokasta.

Libra

Sinulla on nyt kaukokatseisuutta ja kykyä ottaa seuraava askel kohti tavoitteidesi toteuttamista. Saatat ehdottaa työssä projektia, jonka olet aina halunnut toteuttaa ja saada keinot ja aikaa sen tekemiseen. Tai saatat matkustaa unelmiesi kohteeseen – mieluiten kumppanisi kanssa tai jonkun muun läheisen ihmisen kanssa.

Kokekaa asioita syvällisemmin yhdessä ja imekää pitkävaikutteista inspiraatiota niistä. Voisit ehkä käyttää vaistojasi raha-asioihin saadaksesi loman hyvään hintaan. Tai voisit aloittaa uuden urheilulajin, jota olet aina halunnut kokeilla nähdäksesi kuinka helppoa se sinulle on ja kuinka hyvää se sinulle tekee.

Scorpio

Olosi on uskomattoman tarmokas ja sinun pitäisi antaa vapaat kädet tälle tunteelle. Työskentele ahkerasti uuden projektin parissa ja muunna se joksikin erityiseksi tiimityön avulla. Tämä miellyttää useita ihmisiä ja he tulevat muistamaan sinut siitä.

Kuka tietää – saatat jopa saada bonuksen. Kotona olosi on virkistynyt ja yhdessä olo kumppanin kanssa saa sinut jälleen innostumaan. Ole spontaani ja seikkailunhaluinen – sinulla tulee olemaan lämpimiä muistoja tästä ajasta.

Tämä tietenkin parantaa myös terveyttäsi ja voit edesauttaa asiaa vielä enemmän urheilemalla.

Sagittarius

Juuri nyt sinulla on erittäin hyvä käsitys siitä, kuinka asiat toimivat ja mitä sinun täytyy tehdä parantaaksesi niitä. Koska sinulla on lahjoja pitää kirjaa asioista käytä sitä optimoidaksesi työmenetelmiä toimistossa tai tee investointipäätöksiä. Tällä on myönteisiä vaikutuksia uraasi.

Myös yksityiselämässä sinä pystyt näkemään syyt näille satunnaisille väärinkäsityksille ja pystyt ratkaisemaan ne keskustelemalla rauhallisesti. Huomaat myös, että kun molemmilla on enemmän tilaa eivät nämä asiat edes nouse pintaan. Voit tarkastella itseäsi lähemmin ja murtaa sisäiset esteesi.

Näet helposti läpi taloudellisten tarjousten ja teet oikeat päätökset vaistomaisesti.

Capricorn

Jupiterin vaikutus parantaa positiivisia puoliasi. Huumorintajusi ja luovuutesi tekevät sinusta suositun sekä työssä että kotona. Voit käyttää tämän energisen, kykenevän maneerin monella tavalla.

Tämä tekee työstä paljon helpompaa ja voit kuroa umpeen juttuja myös vapaa-ajalla. Jos harkitset uuden urheilulajin aloittamista tai olet ajatellut hankkivasi uuden työpaikan nyt on aika toimia. Ole rohkea! Raha-asioista ei tarvitse murehtia.

Sinulla on tarpeeksi käynnistääksesi jotain uutta. Investoi tai osta jotain mukavaa itsellesi ja rakkaillesi.

Aquarius

Kurkota tähtiin, mutta pidä molemmat jalat tukevasti maassa. Todisteet pyrkimyksistäsi on havaittavissa työpaikalla, sillä olet innokas ottamaan vastaan uusia tehtäviä ja suoriudut niistä menestyksekkäästi. Älä yritä liikaa ja pyydä tarvittaessa apua työtovereiltasi.

Myös yksityiselämässä sinä haluat olla suosittu ja tavata vielä enemmän mielenkiintoisia ihmisiä. Älä unohda parhaita ystäviäsi ja hanki muutama uusi kontakti myös heille. Tällä tavalla kaikki hyötyvät.

Hehkut terveyttä joten älä pilaa sitä ylensyömällä tai juomalla liikaa alkoholia. Raha-asioissa on syytä ylläpitää terve tasapaino.

Pisces

Maailma antaa sinulle saatavasi. Työssä sinä uhkut niin paljon itseluottamusta ja osaamista, että pomosi haluavat ylentää sinut saman tien. Mieti kuitenkin selviydytkö ylimääräisestä työtaakasta.

Yksityiselämässä ja kumppanisi kanssa asiat lähtevät kunnolla liikkeelle. Sinkkuna olet vastustamaton ja saat paljon tarjouksia. Sinulla on hyvät mahdollisuudet aloittaa vakituinen seurustelusuhde.

Tämä positiivinen olo voi vain parantua, sillä olosi on läpikotaisin tyytyväinen. Harjoittamasi kuntoilu on varmasti osaltaan vaikuttanut tähän. Teet voittoa, jonka eteen olet työskennellyt kovasti.

Älä kuitenkaan ahnehdi liikaa.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.