Skip to content

Finnish Monthly Horoscopes

Finish Horoscopes
Feed – FI-G3

Month of June

Aries

Nyt sinulla on vihdoin vapaus antaa enemmän huomiota ihmissuhteillesi. Tämä ei ollut mahdollista töissä tähän asti, mutta saatat luoda kontakteja uusien tai entisten työtovereiden kanssa ja saada hyödyllistä tietoa uraasi ajatellen. Tuloksena saattaa olla hyviä ystävyyssuhteita.

Joten lähde ja laajenna ystäväpiiriäsi. Ehkä joku siellä tutustuttaa sinut uuteen harrastukseen, joka parantaa kuntoasi ja on vielä hauskaakin. kaiken lisäksi.

Raha-asioissa olet onnekas spekulaatioissa tai rahapeleissä – mutta pidä huoli siitä, että ajoitat sen oikein.

Taurus

Vaikka asiat ovat olleet stressaavia viime aikoina huomaat nyt kuinka asiat hiljentyvät. Sinun pitäisi huomioida työtoverit, jotta kaikki viime aikoina esiin tulleet väärinkäsitykset voidaan selvittää. Yksityiselämässäsi ihmiset tykkäävät tehdä asioita kanssasi ja myös suostuvat ideoihisi.

Pidät erittäin tärkeänä yhdessäoloa heidän kanssaan näin rentoutuneesti. Vaikka haluaisit ennemmin vain rentoutua ja olla passiivinen juuri nyt, olisi parempi jos nouset ylös ja teet jotain. Tällä tavalla aiemmin tuntemasi jännitteet katoavat kokonaan.

Leikit rahalla, vaikkakin onnistuneesti, muttet silti ole kovin tyytyväinen.

Gemini

Sinulla on nyt kaukokatseisuutta ja kykyä ottaa seuraava askel kohti tavoitteidesi toteuttamista. Saatat ehdottaa työssä projektia, jonka olet aina halunnut toteuttaa ja saada keinot ja aikaa sen tekemiseen. Tai saatat matkustaa unelmiesi kohteeseen – mieluiten kumppanisi kanssa tai jonkun muun läheisen ihmisen kanssa.

Kokekaa asioita syvällisemmin yhdessä ja imekää pitkävaikutteista inspiraatiota niistä. Voisit ehkä käyttää vaistojasi raha-asioihin saadaksesi loman hyvään hintaan. Tai voisit aloittaa uuden urheilulajin, jota olet aina halunnut kokeilla nähdäksesi kuinka helppoa se sinulle on ja kuinka hyvää se sinulle tekee.

Cancer

Asiat hidastuvat hieman joten sinulla on nyt aikaa rentoutua ja ladata pattereitasi uusia aktiviteetteja varten. Myöhässä oleva keskustelu työtovereiden tai pomon kanssa avaa uusia näkökulmia tai voit tarjota apua. Voit viettää aikaa ystävien, perheen tai kumppanisi kanssa mielenkiintoisia keskusteluja täynnä olevan rennon sosiaalisen toiminnan merkeissä.

Tai tehkää yhdessä asioita, jotka stimuloivat mieltäsi. Oman hyvinvointisi kannalta tarvitset runsaasti unta ja kävelyretkiä ulkoilmassa, jotta voit laajentaa näköpiiriäsi. Myös raha-asioissa sinä aistit suurten mahdollisuuksien lähestymisen ja teet myös todella voittoa.

Varo kuitenkin ettet innostu liikaa!.

Leo

Jupiter on takanasi antaen sinulle energiaa lentää korkealla. Käytä tämä tarttuaksesi mahdottomalta vaikuttavaan asiaan töissä. Käy prosessi läpi askel askeleelta ja pidä kiinni kunnianhimoisesta suunnitelmastasi.

Kaipaat rauhaa ja tyyneyttä yksityiselämässäsi ja hiljainen kävely auttaa selvittämään kaikki väärinkäsitykset. Juuri nyt haluat testata fyysisen kuntosi rajoja – ehkä treenaat kilpailua varten. Raha-asioissa sinulla on kaikki hallinnassa ja teet oikeita ratkaisuja.

Virgo

Sinulla on juuri oikea määrä päättäväisyyttä, ideoita ja energiaa tärkeiden projektien toteuttamiseen. Varsinkin työssä riittävä kestävyys ja ponnistelu auttavat sinua saamaan haluamasi ylennyksen tai palkankorotuksen. Kotona sinun korkeat aktiviteettitasosi ovat tervetulleita ja sinulla on käsittämätön taito yhdistää ihmisiä ja saada uusia, hyödyllisiä kontakteja.

Terveys puolella sinä pystyt käsittelemään paljon, koska menestys motivoi sinua. Vie asiat äärirajoille, mutta ei sen yli. Haluaisit saavuttaa enemmän raha-asioissa ja sinulla on tarpeeksi sitkeyttä saadaksesi oikeaa tietoa.

Sinulla on myös kyky tehdä voittoa.

Libra

Sinun koko persoonasi tulvii itseluottamusta ja luovaa energiaa. Käyttämäsi, usein epäsovinnaiset menetelmät auttavat sinua selviytymään kaikista haasteista loistavasti ja vakuuttavat sitkeimmätkin kriitikot kuten myös pomosi. Haluat jatkuvasti kokeilla jotain uutta ja tämä vaikuttaa ihmissuhteisiisi.

Aina valmis kuuntelemaan muita, tunnet kiintymystä ihmisiin, jotka ovat täysin erilaisia kuin sinä itse. Nämä tuttavuudet saattavat kehittyä odottamattomilla tavoilla. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa, joten tyydytä toiminnan janosi polttamalla pois energiaa.

Raha-asiasi ovat myös hyvällä mallilla.

Scorpio

Sinulla on pakottava tarve tehdä jotain ja sinun on aivan pakko ohjata tämä energia joksikin tuottavaksi. Varsinkin työssä sinun pitäisi käynnistää uusia projekteja ja saada ne valmiiksi. Urasi lähtee siitä käyntiin.

Koska tykkäät olla ihmisten kanssa voit saada paljon mielenkiintoisia kontakteja; kuka tietää – tuloksena saattaa olla monia kiehtovia ystävyyssuhteita tai jopa elämänkumppaneita! Terveyttäsi ajatellen, ehkä haluaisit tehdä pitkän tähtäimen muutoksia elämäntapoihisi. Sinulla on oikeat ideat ja tahdonvoimaa siihen. Haluaisit päästä eteenpäin raha-asioissa ja löydät paljon lupaavia mahdollisuuksia.

Sagittarius

Jokin sisälläsi ajaa sinua eteenpäin. Työssä saatat olla hieman alityöllistetty, joten sinun pitäisi ottaa vastaan uusia tehtäviä tai ehkä lähteä kurssille. Muut huomaavat halusi päästä eteenpäin ja auttavat sinua asiassa.

Lähestyt ihmisiä avoimemmalla ja ystävällisemmällä tavalla, mikä saa heidät pitämään sinusta saman tien. Tämä tuo sinulle paljon mielenkiintoisia kontakteja tai jos olet sinkku ehkä jopa uuden kumppanin. Saatat löytää uuden harrastuksen tai yhteisen kiinnostuksen kohteen kumppanisi kanssa.

Terveys- ja raharintamalla asiat ovat erittäin hyvällä mallilla – voit vain voittaa.

Capricorn

Huomaat jotain uutta minne tahansa menetkin ja tämä tekee sinusta innoittuneemman ja tietoisemman. Työpaikalla muut ihmiset arvostavat kaukokatseisuuttasi, sillä se on omiaan verkostoituneeseen ajatteluun ja antaa pyrkimyksillesi viimeisen silauksen. Kuulet uutisia muilta ihmisiltä, joiden kanssa tykkäät puhua.

Tämä johtaa hyödyllisiin kontakteihin. Puhut myös paljon rakkaillesi ja tällä tavalla pystyt ymmärtämään heitä ja välttämään mahdolliset riidat. Terveyttäsi ajatellen sinua kiinnostavat aasialaiset lajit, kuten esimerkiksi Qi Gong tai jooga.

Sinun kannattaisi kokeilla niitä. Niitä voidaan käyttää myös mielen treenaamiseen! Taloudellinen tilanteesi paranee voittojen tai tuottavien päätösten myötä.

Aquarius

Koska olet niin täynnä energiaa on työskentely hauskaa! Pystyt ratkomaan vaikeita tehtäviä ja teet esimiehesi erittäin tyydyttäväisiksi. Työtoverisi tykkäävät iloisesta huumorintajustasi ja intosi on tarttuvaa. Myös yksityiselämässäsi asiat menevät hyvin.

Kokoonnu kumppanisi tai läheisten ihmisten kanssa ja viettäkää paljon aikaa yhdessä. Kanavoi energiasi oikealla tavalla ja kuntoile raikkaassa ulkoilmassa. Tällä tavalla olosi on vieläkin parempi.

Raha-asiat sujuvat myös sulavasti. Saat lahjoja, maksuja tai jopa perinnön.

Pisces

Olosi on niin rento ja avoin, että ideat syntyvät ilman ponnistuksia. Tämä nähdään positiivisesti työssä ja palkitaan sen mukaisesti. Se tuo myös raikkaan tuulahduksen yksityiselämääsi luoden näin paremman harmonian tunteen.

Pidä huoli, että vietät paljon aikaa rakkaidesi kanssa – he antavat ravintoa sielullesi. Tämä ilmenee erinomaisena fyysisenä ja henkisenä tilana. Pidä tätä hyvän olon tunnetta yllä ja huolehdi terveydestäsi.

Olet onnekas raha-asioissa ja ponnistelusi niittävät palkintoja.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.