Skip to content
Home » Horoscopes » Finnish Weekly Horoscopes

Finnish Weekly Horoscopes

Feed – FI-G2

Week starting 25th September

Aries

Olet kasa energiaa! Tämä voi osoittautua joko positiiviseksi tai negatiiviseksi. Mieti tarkkaan kuinka lähestyt uusia tilanteita, varsinkin jos täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä. Refleksinomaisilla reaktioilla saattaa olla haitallisia vaikutuksia ja määrätietoinen käytöksesi saattaa järkyttää partneriasi. Muista, että jos väittelet niin teet sen eniten rakastamasi henkilön kanssa.

On tärkeää pysyä puolueettomana ja ymmärtäväisenä ihmissuhteissasi sekä myös keskittyneenä ja huomaavaisena töissä ja kuntoillessasi.

Taurus

Olet täynnä elinvoimaa. Fyysinen kestävyytesi ja kykysi puolustaa itseäsi ja elämänhaluasi on huipussaan. Haluat todistaa olevasi oikeassa kaiken aikaa joten sinun tulisi etsiä muita keinoja päästääksesi höyryjä välttääksesi läheisten ihmisten suututtamista. Ryhdy projekteihin, jotka vaativat huomiotasi ja sitoutumistasi.

Harkitse myös kuntoilun lisäämistä, varsinkin kestävyyslajeja vapauttaaksesi stressiä ja välttääksesi käymistä täysillä kierroksilla joka kerta, kun olet törmäyskurssilla jonkun kanssa.

Gemini

Teet muihin vaikutuksen tietyn tasoisella pätevyydellä. Pystyt osoittamaan, että uusien ja haastavien tehtävien vastaanottaminen on hyvä tapa testata kykysi. Haluat näyttää tarkalleen kuinka pätevä olet ja osoittaa innostuksesi niille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Paitsi työympäristösi, vapaa-ajan aktiviteetit ja urheilutoiminta tuovat suurta jännitystä, tyydytystä ja hauskanpitoa.

Jopa rohkea lähestymistapa tuo eteen mahdollisuuksia parantaa osallistumista romanttisella rintamalla.

Cancer

Pystyt puolustautumaan jopa kaikkein vaikeimmissa tilanteissa. Kuitenkin sinun suuri itseluottamuksesi tekee sinusta aika armottoman tietyissä tilanteissa etkä juurikaan piittaa niistä, jotka jätät taaksesi – kunhan saat mitä haluat! Parempi ajatella etukäteen eikä olla niin hätäinen. Älä tee läheisistäsi turhaan vihollisiasi, sellainen tunteettomuus loukkaa rakkaitasi. Jos sallit tämän tapahtua tulet todennäköisesti tarvitsemaan rutkasti kärsivällisyyttä ja hienotunteisuutta korjataksesi tilanteen.

Leo

Tunnet olevasi energinen ja elossa. On ihanteellinen aika viimein käsitellä ne asiat elämässäsi, joita olet laiminlyönyt aivan liian kauan. Jos tämä ei koske sinua, hyödynnä sen sijaan tämä tervetullut mahdollisuus aloittaa jotain uutta ja valmistaudu kokemaan jännittäviä uusia kehityksiä, kunhan avaudut näille loputtomille ulottuvillasi oleville mahdollisuuksille. Olosuhteet ovat harvoin näin suotuisat.

Odota täyttä tukea läheisiltäsi, jotka välittävät tulevaisuudestasi. Hyödynnä heidän tukensa.

Virgo

Maanläheinen, olet rauhallinen ja tyytyväinen siihen kuinka lähestyt keskeneräisiä asioita ja kehityksiä sekä töissä että kotirintamalla. Ottamaasi perusteellista lähestymistapaa täydentää tarkoituksen vahvuus, joka on ilmeinen kaikille jotka tuntevat sinut. Saatat päätökseen tavallisia projekteja tehokkaalla, päättäväisellä tavalla; ota osaa vielä useampaan työhän ja näytä kuinka taitava ja luotettava olet. Yllättäen sinulla on aikaa myös yksityiselämään, jota et todennäköisesti laiminlyö.

Libra

Täynnä energiaa, puolustat sitä mihin uskot ja pystyt helposti puolustautumaan muita vastaan. Varo, ettet provosoi liikaa. Tarpeettomat riidat saavat alkunsa, kun yrität puskea läpi oman tahtosi. Kykyäsi keskittyä vaivattomasti tehtävään voidaan hyödyntää työssä.

Kuitenkaan pelkkä henkinen toiminta ei yksin riitä sinulle. Vapauta mahdolliset sisäiset jännitykset urheilullisella toiminnalla, sinulla on tarvittava voima kanavoida ylimääräinen energiasi tällä tavalla.

Scorpio

Olet varovainen ja sinnikäs käsitellessäsi ongelmia. Lisääntyneellä elinvoimallasi ja parantuneella itsetunnollasi on positiivinen vaikutus kaikkiin tapaamisiisi ihmisiin. Pystyt suoriutumaan kaikista uusista tehtävistä joko yksin tai osana tiimiä. Kuten odotettua, muut ovat yleensä samaa mieltä kanssasi ja tekemäsi ehdotukset hyväksytään.

Käytä tätä vaikutusvaltaa saavuttaaksesi toiveesi. Pysy lujana ja uskollisena tavoitteillesi ja elämäsi tärkeimmät ihmiset tulevat todennäköisesti hyväksymään ne.

Sagittarius

Puolusta näkemystäsi ja muut seuraavat esimerkkiäsi. Älä murehdi liikaa tahtosi läpi saamista, kantasi on ylivoimaisen vakuuttava suurimmassa osassa niistä asioista, joita sinun täytyy käsitellä. Joten keskustele asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ole päättäväinen, mutta älä liian pakkomielteinen tietyissä asioissa.

Jos jotkin asiat osoittautuvat ongelmallisiksi siirry eteenpäin ja valitse toinen taktiikka. Laajenna asiantuntemustasi ja tulet todennäköisesti kuitenkin menestymään.

Capricorn

Olet aivan liian innokas. Liiallinen kovien sanojen käyttö saattaa aiheuttaa tarpeettomia ongelmia, jotka palaavat kummittelemaan ja aiheuttavat sinulle vaikeuksia tulevaisuudessa. Hallussasi oleva runsas energia tulee käyttää viisaasti eikä sitä tule epäreilusti käyttää muiden hallitsemiseen. Tällaisen tahallisen fyysisen ja henkisen energian tuhlaus ei pidä olla vastaus kaikkeen.

Yritä sen sijaan motivoida muita. Jos se ei auta, pitää sinun pitää malttisi. Tämä voi olla tarpeeksi uuvuttavaa, joten kuuntele kehosi lähettämiä signaaleja ja pidä pääsi kylmänä.

Aquarius

Sinun runsas energiasi yhdessä osoittamasi itseluottamuksen ja maltin kanssa tekee menestymisestä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti paljon todennäköisempää. Käyt ihmisten kanssa miellyttäviä keskusteluja, mikä auttaa heitä näkemään näkökulmasi. Käytä uutta intoasi elvyttääksesi mielenkiintosi ihmisiin tai projekteihin, joita olet laiminlyönyt pitkän aikaa. Tunnet olevasi hyväkuntoinen ja sinut voidaan helposti suostutella parantamaan suoritustasi urheilutoiminnassa tai eniten nauttimassasi kuntoilulajissa.

Pisces

Olet epävarma, et tiedä mikä olisi paras tapa valjastaa intosi ja energiasi ja hyödyntää koko potentiaalisi. On tärkeää synkronoida aktiviteettisi tai muuten saatat jättää muut taakse. Tämä koskee myös henkilökohtaista elämääsi. Vaarana on, että menetät malttisi.

Kumppanisi syyttämisen sijaan pohdi omaa asemaasi. Vaikka sinulla olisikin yliote keskusteluissa pidä huoli, että olet silti reilu kaiken aikaa. Päästä höyryjä lähtemällä hölkkäämään tai kuntoilemaan helpottaaksesi turhautumistasi.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.