Skip to content

Finnish Weekly Horoscopes

Finish Horoscopes
Feed – FI-G2

Week starting 5th February

Aries

Pystyt puolustautumaan jopa kaikkein vaikeimmissa tilanteissa. Kuitenkin sinun suuri itseluottamuksesi tekee sinusta aika armottoman tietyissä tilanteissa etkä juurikaan piittaa niistä, jotka jätät taaksesi – kunhan saat mitä haluat! Parempi ajatella etukäteen eikä olla niin hätäinen. Älä tee läheisistäsi turhaan vihollisiasi, sellainen tunteettomuus loukkaa rakkaitasi. Jos sallit tämän tapahtua tulet todennäköisesti tarvitsemaan rutkasti kärsivällisyyttä ja hienotunteisuutta korjataksesi tilanteen.

Taurus

Minne tahansa menet ja kenet tahansa tapaat kykenet täyttämään muut hyväntuulisuudellasi ja innostuksellasi sekä avustamaan heitä tarvittavalla tavalla. Huomaat, ettei mikään pelota – hyödynnä tämä mahdollisuus käsitellä avoinna olevat menneisyyden ja nykyhetken asiat. Pidä huoli, että ajattelet lopputuloksia, jotka ovat hyödyllisiä aika ajoin! Pidä silmällä mahdollisuuksia, jotka saattavat olla näköpiirissä. Jos olet sinkku on romanssi todennäköisempää.

Kuka tietää; ehkä avautuu uusia mahdollisuuksia rakkauteen.

Gemini

Olet sinnikäs ja voimakas ja todistat jokaisessa tilanteessa, että olet lyömätön. Hyödynnä tämä runsas energinen vaihe, mutta säilytä sama malttitaso! Käytä malttia tarvittaessa äläkä liioittele tai päästä tilannetta riistäytymään käsistä tavalla joka loukkaa niitä, joista eniten välität. Asioiden ei tarvitse olla näin, käytä energiaasi positiivisesti ja kuntoile lievittääksesi stressiä tai jännitystä. Kuntoiluasi ajatellen, älä ole liian äärimmäinen lähestymistavassasi.

Cancer

Täynnä energiaa, puolustat sitä mihin uskot ja pystyt helposti puolustautumaan muita vastaan. Varo, ettet provosoi liikaa. Tarpeettomat riidat saavat alkunsa, kun yrität puskea läpi oman tahtosi. Kykyäsi keskittyä vaivattomasti tehtävään voidaan hyödyntää työssä.

Kuitenkaan pelkkä henkinen toiminta ei yksin riitä sinulle. Vapauta mahdolliset sisäiset jännitykset urheilullisella toiminnalla, sinulla on tarvittava voima kanavoida ylimääräinen energiasi tällä tavalla.

Leo

Itseluottamuksesi ja energiasi ovat korkealla ja muiden on vaikea pitää puoliaan halutessaan väitellä kanssasi. Huomaa, että jos olet liian ankara he eivät todennäköisesti sitä unohda vaan odottavat ensimmäistä mahdollista tilaisuutta kostaa, varsinkin jos heillä on vaikutusvaltaa sinun nähden. Kaikista palkitsevimmat tulokset ovat peräisin työstäsi, mutta kaikenlainen liikunta on hyödyllistä. Lähesty kaikkea tekemääsi varoen, ei ainoastaan työssäsi ja henkilökohtaisessa elämässäsi vaan etenkin kaikessa, mikä vaatii fyysistä ponnistusta.

On tärkeää, ettet rasita itseäsi liikaa.

Virgo

Pystyt käsittelemään melko vaivattomasti aktiviteetit, jotka normaalisti koet paljon haastavimmiksi. Olet itsevarma ja luottavainen, kykenevä välttämään arjen pikku kahinoita, jotka normaalisti estävät edistymisen. Keskittymällä sen sijaan tärkeisiin asioihin ja priorisoimalla tiettyjen tehtävien loppuun viemisen, jotka vaativat vain vähän vaivaa. Tinkimätön asenteesi elämää kohtaan innostaa ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä ja varsinkin niitä, joista eniten välität.

He arvostavat näyttämääsi omistautumista.

Libra

Olet aivan liian innokas. Liiallinen kovien sanojen käyttö saattaa aiheuttaa tarpeettomia ongelmia, jotka palaavat kummittelemaan ja aiheuttavat sinulle vaikeuksia tulevaisuudessa. Hallussasi oleva runsas energia tulee käyttää viisaasti eikä sitä tule epäreilusti käyttää muiden hallitsemiseen. Tällaisen tahallisen fyysisen ja henkisen energian tuhlaus ei pidä olla vastaus kaikkeen.

Yritä sen sijaan motivoida muita. Jos se ei auta, pitää sinun pitää malttisi. Tämä voi olla tarpeeksi uuvuttavaa, joten kuuntele kehosi lähettämiä signaaleja ja pidä pääsi kylmänä.

Scorpio

Innoitat muita ideoillasi ja suunnitelmillasi. Viileä, rauhallinen ja maltillinen lähestymistapasi saa ihmisiä puolelleen eikä heillä juurikaan ole syytä kieltäytyä etenemisistäsi tai ehdotuksistasi. Töissä eteenpäin pistämäsi ehdotukset saavat myös myönteisen vastauksen ja aikaisemmin vaikeasti käsiteltävät kollegat ovat halukkaita kuuntelemaan. Käytä tämä mahdollisuus kehittääksesi uusia strategioita, jotka voit toteuttaa tulevaisuudessa ja jotka luovat perustan, joilla voittaa kaikki mahdollisesti eteen tulevat vaikeat ajat.

Sagittarius

Sinun kasvanut itseluottamuksesi auttaa sinua solmimaan tärkeitä suhteita vaikutusvaltaisten ja hyväluontoisten ihmisten kanssa. Sanottavasi ja mielipiteesi miellyttävät muita ja rohkaisevat heitä tukemaan sinua pyrkimyksissäsi. Sekä työ- että yksityiselämässä seuraasi hakeudutaan ja sitä arvostetaan. Vieraana aiheutat todennäköisesti melkoista hälyä rohkaisevalla ja järkevällä lähestymistavallasi elämään.

olet piristävää seuraa kaikkien niiden ihmisten mielestä, joilla on kunnia tutustua sinuun.

Capricorn

Olet kasa energiaa! Tämä voi osoittautua joko positiiviseksi tai negatiiviseksi. Mieti tarkkaan kuinka lähestyt uusia tilanteita, varsinkin jos täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä. Refleksinomaisilla reaktioilla saattaa olla haitallisia vaikutuksia ja määrätietoinen käytöksesi saattaa järkyttää partneriasi. Muista, että jos väittelet niin teet sen eniten rakastamasi henkilön kanssa.

On tärkeää pysyä puolueettomana ja ymmärtäväisenä ihmissuhteissasi sekä myös keskittyneenä ja huomaavaisena töissä ja kuntoillessasi.

Aquarius

Näkymät ovat hyvät, hyödynnä kaikki mahdollisuudet osoittaa muille kuinka sitoutunut olet. Pystyt ilmoittamaan ja määrittelemään näkökulmasi jokaisessa esiin tulevassa tilaisuudessa. Yritä käsitellä mahdollisimman monta avoinna olevaa asiaa ja suunnitelmaa tulevaisuutta koskien. Kuten kaikessa tarvitaan tässäkin tervettä tasapainoa, pidä taukoja kun pystyt.

Lähde illalla lenkille, ajelemaan pyörällä tai pitkälle kävelylle maalaismaisemiin. Nämä auttavat sinua rentoutumaan intensiivisten pohdintojen jälkeen.

Pisces

Terve itseluottamus korkea fyysinen kestävyys edesauttavat siinä, että todennäköisesti koet erittäin tuotteliaan jakson. Sinulle on tärkeää, että muut ovat tietoisia sekä suunnitelmistasi että halustasi osoittaa tarvittavaa kompromissia, joka varmistaa kaikkien osapuolten tyytyväisyyden. Ihmisille, joihin olet tutustunut sekä niille jotka ovat paljon läheisempiä pitävät ideoitasi ja ehdotuksiasi innostavina ja voit odottaa heidän olevan valmiita jakamaan uuden elämänilosi ja optimismisi tulevaisuutta koskien.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.