Skip to content

Finnish Weekly Horoscopes

Finish Horoscopes
Feed – FI-G2

Week starting 29th April

Aries

Pystyt puolustautumaan jopa kaikkein vaikeimmissa tilanteissa. Kuitenkin sinun suuri itseluottamuksesi tekee sinusta aika armottoman tietyissä tilanteissa etkä juurikaan piittaa niistä, jotka jätät taaksesi – kunhan saat mitä haluat! Parempi ajatella etukäteen eikä olla niin hätäinen. Älä tee läheisistäsi turhaan vihollisiasi, sellainen tunteettomuus loukkaa rakkaitasi. Jos sallit tämän tapahtua tulet todennäköisesti tarvitsemaan rutkasti kärsivällisyyttä ja hienotunteisuutta korjataksesi tilanteen.

Taurus

Tunnet olevasi energinen ja elossa. On ihanteellinen aika viimein käsitellä ne asiat elämässäsi, joita olet laiminlyönyt aivan liian kauan. Jos tämä ei koske sinua, hyödynnä sen sijaan tämä tervetullut mahdollisuus aloittaa jotain uutta ja valmistaudu kokemaan jännittäviä uusia kehityksiä, kunhan avaudut näille loputtomille ulottuvillasi oleville mahdollisuuksille. Olosuhteet ovat harvoin näin suotuisat.

Odota täyttä tukea läheisiltäsi, jotka välittävät tulevaisuudestasi. Hyödynnä heidän tukensa.

Gemini

Maanläheinen, olet rauhallinen ja tyytyväinen siihen kuinka lähestyt keskeneräisiä asioita ja kehityksiä sekä töissä että kotirintamalla. Ottamaasi perusteellista lähestymistapaa täydentää tarkoituksen vahvuus, joka on ilmeinen kaikille jotka tuntevat sinut. Saatat päätökseen tavallisia projekteja tehokkaalla, päättäväisellä tavalla; ota osaa vielä useampaan työhän ja näytä kuinka taitava ja luotettava olet. Yllättäen sinulla on aikaa myös yksityiselämään, jota et todennäköisesti laiminlyö.

Cancer

Täynnä energiaa, puolustat sitä mihin uskot ja pystyt helposti puolustautumaan muita vastaan. Varo, ettet provosoi liikaa. Tarpeettomat riidat saavat alkunsa, kun yrität puskea läpi oman tahtosi. Kykyäsi keskittyä vaivattomasti tehtävään voidaan hyödyntää työssä.

Kuitenkaan pelkkä henkinen toiminta ei yksin riitä sinulle. Vapauta mahdolliset sisäiset jännitykset urheilullisella toiminnalla, sinulla on tarvittava voima kanavoida ylimääräinen energiasi tällä tavalla.

Leo

Lisääntyneen energiasi ja kestävyytesi avulla kykenet työskentelemään tehokkaasti ja tietyllä kekseliäisyystasolla ja pätevyydellä. Älä puske liikaa saadaksesi haluamasi. Pieni muutos on tarpeen toteuttaaksesi osan uusista ideoistasi ja kehittääksesi strategioita, jotka vaikuttavat siihen kuinka pystyt parantamaan elämääsi. Tiedät kunnianhimosi koko laajuuden ja olet enemmän kuin kykenevä päättämään niistä nopeasti.

Rohkeasta lähestymistavasta hyötyy myös ihmissuhteesi, parantaen aktiivisesti rakkauselämääsi.

Virgo

Käytä ylimääräinen energiasi varoen, ettet päädy pitkittyneisiin keskusteluihin, joista ei ole mitään todellista hyötyä. Älä kuluta itseäsi loppuun olemalla tarpeettoman kilpailuhenkinen vaan keskity projekteihin, jotka eivät vaaranna tärkeitä ihmissuhteitasi. Esimerkiksi pomoasi vastaan kampanjointi on varmaan tyhjentävää eikä juurikaan edesauta tulevaisuuden näkymiäsi. Käytät ylimääräisen energiasi paljon hyödyllisemmin, kun käytät sen urheiluaktiviteetteihin.

Tässäkin yleinen sääntö on: kohtuus!.

Libra

Olet aivan liian innokas. Liiallinen kovien sanojen käyttö saattaa aiheuttaa tarpeettomia ongelmia, jotka palaavat kummittelemaan ja aiheuttavat sinulle vaikeuksia tulevaisuudessa. Hallussasi oleva runsas energia tulee käyttää viisaasti eikä sitä tule epäreilusti käyttää muiden hallitsemiseen. Tällaisen tahallisen fyysisen ja henkisen energian tuhlaus ei pidä olla vastaus kaikkeen.

Yritä sen sijaan motivoida muita. Jos se ei auta, pitää sinun pitää malttisi. Tämä voi olla tarpeeksi uuvuttavaa, joten kuuntele kehosi lähettämiä signaaleja ja pidä pääsi kylmänä.

Scorpio

Olet täynnä energiaa ja valmis toimintaan. Olet hallitseva, itsevarma, määrätietoinen etkä hyväksy kieltävää vastausta. Kaiken tämän energian todennäköisenä lopputuloksena ovat riidat yksityiselämässä. Näin ollen harjoittele kärsivällisyyttä, osoita hieman nöyryyttä äläkä ole niin armoton sekä kotirintamalla että töissä.

Kun omaksut sovittelevan asenteen arvostavat toiset lähestymistapaasi. Liikunta on ihanteellinen tapa purkaa energiaa ja parantaa fyysistä kuntoasi.

Sagittarius

Tunnet olevasi viileä, rauhallinen ja maltillinen ja kykenet toteuttamaan kaiken mihin ryhdyt. Voit juhlia onnistumisia sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti, mikä yllättäen antaa lisäpotkua ja kasvattaa itseluottamustasi. Anna paljon kaivattua huomiota varsinkin niille ihmisille ympärilläsi, jotka eivät ole yhtä onnekkaita. Olet sitten suhteessa tai haku päällä on luonnollinen vetovoimasi tavallista suurempi ja saattaa johtaa nautinnollisiin intiimeihin iltoihin.

Capricorn

Olet kasa energiaa! Tämä voi osoittautua joko positiiviseksi tai negatiiviseksi. Mieti tarkkaan kuinka lähestyt uusia tilanteita, varsinkin jos täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä. Refleksinomaisilla reaktioilla saattaa olla haitallisia vaikutuksia ja määrätietoinen käytöksesi saattaa järkyttää partneriasi. Muista, että jos väittelet niin teet sen eniten rakastamasi henkilön kanssa.

On tärkeää pysyä puolueettomana ja ymmärtäväisenä ihmissuhteissasi sekä myös keskittyneenä ja huomaavaisena töissä ja kuntoillessasi.

Aquarius

Näkymät ovat hyvät, hyödynnä kaikki mahdollisuudet osoittaa muille kuinka sitoutunut olet. Pystyt ilmoittamaan ja määrittelemään näkökulmasi jokaisessa esiin tulevassa tilaisuudessa. Yritä käsitellä mahdollisimman monta avoinna olevaa asiaa ja suunnitelmaa tulevaisuutta koskien. Kuten kaikessa tarvitaan tässäkin tervettä tasapainoa, pidä taukoja kun pystyt.

Lähde illalla lenkille, ajelemaan pyörällä tai pitkälle kävelylle maalaismaisemiin. Nämä auttavat sinua rentoutumaan intensiivisten pohdintojen jälkeen.

Pisces

Terve itseluottamus korkea fyysinen kestävyys edesauttavat siinä, että todennäköisesti koet erittäin tuotteliaan jakson. Sinulle on tärkeää, että muut ovat tietoisia sekä suunnitelmistasi että halustasi osoittaa tarvittavaa kompromissia, joka varmistaa kaikkien osapuolten tyytyväisyyden. Ihmisille, joihin olet tutustunut sekä niille jotka ovat paljon läheisempiä pitävät ideoitasi ja ehdotuksiasi innostavina ja voit odottaa heidän olevan valmiita jakamaan uuden elämänilosi ja optimismisi tulevaisuutta koskien.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.