Skip to content

Dutch Love Daily Horoscopes

Feed -NL-L1

Thursday 18th AprilAries

Vertrouw uzelf en geloof erin dat u nieuwe, spannende paden kan bewandelen, laat hierbij het enorme gewicht van het verleden achter u. Toon uw vrienden wie u exact bent en uit welk hout u gesneden bent. Maak er een punt van om andere plaatsen te bezoeken; u zal tevreden zijn hoe makkelijk u nieuwe vrienden maakt. Uw zelfvertrouwen is aantrekkelijk voor anderen. Wees echter op uw hoede om niet eigenwijs of arrogant over te komen.

Taurus

Vandaag zullen nieuwe mensen uw privé-leven binnenstappen. Nieuwe mensen vinden u erg aantrekkelijk en vandaag zou u wel eens vaak benaderd en aangesproken kunnen worden. Bovendien zullen vreemden snel vrienden worden wanneer u met hen in contact komt. Schenk de nodige aandacht aan eenieder die u vriendelijkheid en aanzien toont. U kan vrienden voor het leven tegenkomen of met wat geluk, uw droompartner leren kennen.

Gemini

Het is de laatste tijd erg moeilijk om goed op te schieten met anderen. U voelt zich permanent misbegrepen en zelfs het kleinste voorval kan een gebeurtenis in de hand werken die leidt tot grote controversies. Het is mogelijk dat u vandaag geconfronteerd wordt met een vorm van afwijzing die u wat achteruit zal zetten. U zal zien dat het nuttig kan zijn om problemen aan u voorbij te laten gaan, en dat ze zich op die manier vaak zelf oplossen.

Cancer

Uw privé-leven laat zowat te wensen over. U wordt geconfronteerd met een voortdurende beproeving en tegelijkertijd zijn vinden er voortdurend afleidingen rondom u plaats. Weersta aan de drang om weg te kruipen in de foetushouding; doe uw best om uw kalmte te bewaren. Denk eraan dat anderen het niet altijd bij het rechte eind hebben – maar denk er ook aan dat uw perspectief niet het enige is dat er kan zijn. Soms is de oplossing voor een probleem dichterbij dan u denkt.

Leo

Uw huidige verlangen naar avontuur lijkt geen grenzen te kennen. Als u kon, zou u alle mogelijke activiteiten tegelijk aangaan. Maar zelfs al zijn er talrijke interessante activiteiten, u zou zich moeten concentreren op wat nu het meest belangrijk is en wat nu het meeste telt. U zal een prachtige tijd beleven met uw partner of met vrienden en familie.

Virgo

Nu moet u uw innerlijke conflicten overwinnen. Uw medemensen belasten u met meer problemen dan u wenst te dragen. Het is mogelijk dat mensen uitspraken zullen doen om u te kwetsen, of onredelijke eisen stellen. Omhels deze confrontaties als kansen om uw positie in dit conflict te versterken.

Libra

U bent totaal niet in de stemming om andere mensen te benaderen. Misschien heeft u recent een soort tegenslag ervaren in uw liefdesleven. Probeer te achterhalen wat u nog mist in uw leven. Als u wat meer tijd besteedt aan uw innerlijke kalmte, zullen de mensen in uw omgeving dit merken en zal alles zich overeenkomstig aanpassen.

Scorpio

In uw privé-leven kan u kritische situaties ervaren die niet noodzakelijk zo moeilijk op te lossen zijn als ze aanvankelijk lijken. Zoek niet altijd naar fouten bij uw partner of vrienden maar heroverweeg uw eigen standpunt. Probeer persoonlijke conflicten –wanneer ook- te zien als kansen en de situatie zal er enkel van verbeteren.

Sagittarius

Uw liefdesleven is opwindend. Wat u het meest helpt, is een zorgzamere benadering. Vervreemd niet van uw partner, het is deels uw eigen houding die voor onenigheid zorgt binnen een relatie. Als u nu wat meer aan uzelf werkt, zal het makkelijker zijn om obstakels te overwinnen en op de toekomst te focussen.

Capricorn

Zaken gaan niet altijd zoals gepland in uw privé-leven. Behoed uzelf ervan om tijdens een woordenwisseling uitspraken te doen die u niet meent en reageer kalm en doordacht. Wanneer dit moeilijk wordt, wees er dan van bewust dat u niet elk resultaat van een situatie of confrontatie kan sturen en controleren. Het kan helpen om het argument te bekijken vanuit het perspectief van uw partner of vriend.

Aquarius

Schuif vrienden, familie en kennissen niet opzij; zij hebben uw aandacht nu meer dan ooit tevoren nodig. Samen met uw partner zou u moeten proberen om meer tijd te spenderen dan voordien aan activiteiten met vrienden en groepsactiviteiten. Dit zal helpen om netwerken op te bouwen en uw sociale banden te versterken. Op een dag zal u terugkijken naar deze onvergetelijke tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

Pisces

Uw privé-leven lijkt nergens heen te gaan. U heeft het gevoel dat niemand wil dat u uw doel bereikt. Wanhoop niet, zelfs niet wanneer u met onvoorziene omstandigheden te maken krijgt. Blijf vindingrijk en flexibel en u zal sneller dan u dacht een oplossing vinden die voldoening geeft en de mensen waarom u het meest geeft, aangenaam verrassen.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.