Skip to content
Home » Horoscopes » Dutch Love Daily Horoscopes

Dutch Love Daily Horoscopes

Feed -NL-L1

Monday 25th SeptemberAries

Onthoud dat u niet uit glas bent gemaakt en dat niemand door u heen kan kijken. Als u zich niet goed voelt en slecht zit in uw vel, laat dat dan niet zien aan degenen waarvan u houdt. Neem de tijd voor goede en ernstige gesprekken en luister naar de raad die u gegeven wordt door familie en vrienden.

Taurus

U ontdekt dat persoonlijke relaties niet altijd volgens plan verlopen; relaties veranderen voortdurend. Als uw leven ontspoord is, focus er dan op om uw kalmte te bewaren. Doe dit met het oog op mogelijk verhitte discussies met partners, te benaderen met een gevoel van kalmte en aandacht voor hun standpunt.

Gemini

Zou u graag de hele wereld warm omhelzen? Als dat nu eens mogelijk was! Begin bij uw partner en familie. Conflicten uit het verleden en problemen tussen elkaar lijken vandaag te zijn vergeten of simpelweg onbelangrijk. U hecht meer waarde dan gewoonlijk aan de essentiële dingen in het leven, en dat is goed. Deel uw geluk met anderen die veel voor u betekenen.

Cancer

Wanneer het niet zo goed gaat in uw privé-leven, moet u een standpunt innemen. Maak indien mogelijk enkele moeilijke beslissingen en ga de confrontatie aan met onverwachte problemen. Raak hierbij uw ultieme doelstellingen niet uit het oog. En vergeet niet – de reis kan ook de beloning zijn.

Leo

Een aangenaam gevoel domineert uw privé-leven. Mensen die u vandaag ontmoet, reageren positief en voelen aan dat u buitengewoon vriendelijk bent. Dat is de reden waarom het zo makkelijk voor u is om nieuwe vrienden te maken en ook waarom u nooit een vriend laten vallen heeft. Het is mogelijk dat u uw droompartner tegen het lijf loopt.

Virgo

In uw privé-leven wijst alles op leuke en aangename interacties met anderen. Versterk uw contacten – zij zullen tijd voor u hebben en zullen interesse tonen als u hen in uw vrije tijd binnenlaat. U kan misschien een oude vriend opbellen. Het is het ideale moment om vroegere connecties weer op te rakelen.

Libra

Er heerst een belangrijk keerpunt in uw leven. Aarzel niet maar kom naar buiten en geniet van deze ervaring. U zal merken hoe gemakkelijk het is om nieuwe mensen te ontmoeten. Anderen vinden u interessant en hartelijker dan gewoonlijk. Blijf bescheiden en schenk anderen dezelfde aandacht die ze ook aan u schenken door te vragen hoe het met hen gaat en door interesse te tonen.

Scorpio

Schuif vrienden, familie en kennissen niet opzij; zij hebben uw aandacht nu meer dan ooit tevoren nodig. Samen met uw partner zou u moeten proberen om meer tijd te spenderen dan voordien aan activiteiten met vrienden en groepsactiviteiten. Dit zal helpen om netwerken op te bouwen en uw sociale banden te versterken. Op een dag zal u terugkijken naar deze onvergetelijke tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

Sagittarius

Vergeef en vergeet oude vijandelijkheden. U zal merken hoe prachtig het kan zijn om oude vriendschappen weer op te rakelen en samen gemeenschappelijke herinneringen te delen. De fundamenten hiervoor zijn ideaal, zeker omdat u zoveel liefde, vertrouwen en affectie ervaart. Laat uw familieleden weten hoe belangrijk ze voor u zijn.

Capricorn

Uw huidige lot omvat wat meer bochten en wendingen. Zelfs indien u bezwijkt aan een paar woordenwisselingen met anderen, zal dit u uiteindelijk de kans bieden om diegenen om wie u geeft, beter te begrijpen. Grijp elke mogelijke kans om een dialoog met anderen aan te gaan. Zulke discussies hebben vaak een goed resultaat tot gevolg.

Aquarius

Momenteel bent u wat overweldigd door andermans verwachtingen van u. In uw liefdesleven zijn er heel wat strubbelingen waarvan u zichzelf zeker zou moeten bevrijden. Onder vrienden lijken er steeds heel wat onnodige misverstanden te zijn. Neem de tijd voor een intensief gesprek om uw gemeenschappelijke banden weer te versterken.

Pisces

Het is de laatste tijd erg moeilijk om goed op te schieten met anderen. U voelt zich permanent misbegrepen en zelfs het kleinste voorval kan een gebeurtenis in de hand werken die leidt tot grote controversies. Het is mogelijk dat u vandaag geconfronteerd wordt met een vorm van afwijzing die u wat achteruit zal zetten. U zal zien dat het nuttig kan zijn om problemen aan u voorbij te laten gaan, en dat ze zich op die manier vaak zelf oplossen.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.