Skip to content

Dutch Love Monthly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-L3

Month of May

Aries

U zou dolgraag uw persoonlijke gevoelens van harmonie op uw contacten willen overbrengen. Bovendien bent u heel gevoelig voor ernstige conflicten; probeer dus de weg van de verzoening te gaan. De schade, die u voorheen met uw ongepaste gedrag hebt berokkend, kan nu gerepareerd worden.

U moet echter wel het initiatief nemen.

Taurus

Uw netwerk van contacten wordt op een heel prettige manier gestimuleerd. U zult benaderd worden door veel mensen die u willen leren kennen. Daaruit kunnen veel fascinerende vriendschapsbanden ontstaan.

Ook vriendschapsbanden die ogenschijnlijk verwaterd zijn, worden weer interessant en veelbelovend. En beter zelfs - dit is een goede tijd voor vrijgezellen om een relatie te beginnen.

Gemini

U bent echt een zonnestraaltje voor de anderen. U maakt bedroefde mensen gelukkig en uitgebluste mensen weer vrolijk met uw onweerstaanbare glimlach. U voelt u geweldig als u kunt leven volgens uw bedachtzame aard.

Een bitter moment voor vrijgezellen: u wordt ruw wakker geschud voor het feit dat u echt iemand nodig hebt, die u ook nodig heeft.

Cancer

De negatieve constellatie Jupiter-Zon beïnvloedt ook uw privéleven. Ongeacht of het gaat over uw relatie, uw vrienden of familieleden, u loopt overal tegen misverstanden en ergernissen aan. Dat moet na verloop van tijd wel uitlopen op escalaties.

Neem daarom de tijd om de achtergronden van deze misverstanden te bespreken. Zolang u de moed hebt om fouten te erkennen en u te verontschuldigen, kan elk probleem opgelost worden.

Leo

Het lukt u niet om dat vage gevoel, dat iemand u kwaad wil doen, af te schudden. U wordt zo nu en dan een beetje geplaagd en dat kan op uw zenuwen werken. U zou wel uw uiterste best moeten doen om niet uit uw slof te schieten, want er bestaat groot gevaar dat u iemand zult kwetsen die er niets mee te maken heeft.

Virgo

De tijd is gekomen om in uw privéleven onzekerheden en smeulende conflicten uit de weg te ruimen. Dat soort discussies is heel wat minder inspannend voor u dan anders: u beschouwt ze als een kans om vrede te sluiten met de mensen om u heen en hun leven te verrijken. U zou de komende weken door moeten brengen met uw partner, uw familie of uw beste vrienden.

Libra

Uw voorraad van strategische oplossingen voor conflicten raakt op. U bent niet in staat om u te laten gelden met overtuigende argumenten en u denkt zelf ook niet altijd dat u in uw recht staat. U bent verstrikt geraakt in verschillende onenigheden en u maakt andere mensen vaak boos.

Denk nog eens goed na over uw standpunt en stel nog eens de vraag of deze discussies echt noodzakelijk zijn.

Scorpio

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Maar eigenlijk hebt u geen enkele reden om te klagen, want u staat op het punt om een aantal belangrijke zaken op te helderen en daarmee zou zelfs uw hartenwens in vervulling kunnen gaan. U zou eens moeten nadenken over hoe geweldig uw partner, vrienden en familie zijn, en een beetje minder materialistisch zijn.

Sagittarius

U zult de komende weken waarschijnlijk ervaren als een emotionele achtbaan. Melancholieke gedachten en momenten van uitbundige vreugde blijven elkaar afwisselen. Wees voorzichtig dat u uw beste vrienden niet van u vervreemdt, als u in uw dagdromen wegglijdt.

Dat is vooral zo als zij degenen zijn bij wie u zou aankloppen voor troost en steun in moeilijke tijden.

Capricorn

Uw kritische faculteiten en uw inschikkelijkheid staan deze dagen onder druk. Als u de overhand hebt bij discussies, zorg dan dat u niet arrogant en laatdunkend overkomt. U kunt meer schade aanrichten dan u denkt.

Mokken is ook niet uw stijl.

Aquarius

U manifesteert uw trots op een nogal ondoordachte manier en dan kan voor anderen kwetsend zijn. Zelfs als u vriendelijk behandeld wordt, reageert u op een overgevoelige en haatdragende manier, en u springt snel uit uw vel. Denk eens goed na over de mogelijke gevolgen van dit soort gedrag; dat kan u helpen u te bedwingen.

U zou eerder het puntje van uw tong af moeten bijten, dan een vriendschap riskeren.

Pisces

Het is echt heel plezierig om dicht bij andere mensen te zijn. U zou van deze prettige sfeer moeten profiteren, want alles lijkt mogelijk. Ga veel uit en besteed volop tijd aan uw partner.

Als u vrijgezel bent, ontvangt u meerdere interessante aanbiedingen zonder initiatief aan uw kant. Er is maar één ding dat u alleen moet doen: een beslissing nemen.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.