Skip to content
Home » Horoscopes » Dutch Love Monthly Horoscopes

Dutch Love Monthly Horoscopes

Feed – NL-L3

Month of September

Aries

U kunt momenteel meestal goed met mensen overweg. U toont veel tolerantie en begrip voor anderen; zo kunt u moeilijkheden meestal vermijden. Zelfs de meest vervelende mensen hebben moeite u te ontstemmen.

U krijgt misschien zelfs een of twee problematische relaties weer op het rechte pad.

Taurus

U komt momenteel over als een heel openhartig en ontspannen iemand, en andere mensen beschouwen u als een vriendelijke persoonlijkheid. U kunt profiteren van deze harmonieuze periode met uw vrienden en familie. Breng dus veel tijd door met uw partner of uw vertrouwelingen.

U zult zien dat u in staat bent om deze banden verder aan te trekken en te ontwikkelen.

Gemini

U hebt een aangeboren gevoel van evenwicht wat betreft uzelf en uw privéleven. U straalt vrede en zelfvertrouwen uit, en dat maakt u bijzonder aardig en aantrekkelijk. Schakel uw charme in, dan zult u zonder moeite andere mensen kunnen benaderen en nieuwe vrienden maken.

Misschien zult u zelfs de liefde van uw leven ontmoeten, als dat nog niet is gebeurd.

Cancer

Andere mensen voelen uw prettige aard en innerlijke evenwicht aan. U kunt uw eigen behoeften moeiteloos met die van anderen combineren. Profiteer van deze ontspannen sfeer en leg contact met nieuwe mensen door een oprechte en meelevende benadering.

Misschien is dit voor u zelfs het begin van een diepgaande relatie.

Leo

U zult de komende weken waarschijnlijk ervaren als een emotionele achtbaan. Melancholieke gedachten en momenten van uitbundige vreugde blijven elkaar afwisselen. Wees voorzichtig dat u uw beste vrienden niet van u vervreemdt, als u in uw dagdromen wegglijdt.

Dat is vooral zo als zij degenen zijn bij wie u zou aankloppen voor troost en steun in moeilijke tijden.

Virgo

Andere mensen kunnen momenteel gewoon niet anders dan u aardig vinden. Zij voelen uw absoluut positieve instelling aan, en dat maakt u aantrekkelijk en sympathiek voor het andere geslacht. U zou daarom niet moeten aarzelen om na uw werk een omweg te maken langs uw favoriete bar, of zelfs weer eens te gaan dansen.

U zult versteld staan hoe snel u weer contact met anderen kunt leggen.

Libra

U manifesteert uw trots op een nogal ondoordachte manier en dan kan voor anderen kwetsend zijn. Zelfs als u vriendelijk behandeld wordt, reageert u op een overgevoelige en haatdragende manier, en u springt snel uit uw vel. Denk eens goed na over de mogelijke gevolgen van dit soort gedrag; dat kan u helpen u te bedwingen.

U zou eerder het puntje van uw tong af moeten bijten, dan een vriendschap riskeren.

Scorpio

U wordt snel arrogant en u gaat ervan uit dat u overal een antwoord op hebt. U bent u niet bewust van het feit dat mensen zich door deze houding van u afkeren. In plaats van anderen te bedisselen, zou u uw eigen problemen moeten oppakken.

Als u op een open manier over deze problemen praat, dan krijgt u onschatbare hulp van andere mensen. Dat zal vooral gunstig zijn voor een relatie.

Sagittarius

In uw privéleven is de negatieve invloed van Jupiter merkbaar; u gedraagt u nogal arrogant. U vervreemdt sympathieke vrienden van u met uw dominerende gedrag. Leer dus om u te beheersen.

Bepaal zorgvuldig wat aanvaardbaar gedrag inhoudt en respecteer er de grenzen van. Zo kan men u beschouwen als een resoluut iemand, maar tegelijkertijd als iemand die niet op andermans tenen trapt.

Capricorn

U bent erg gericht op materiële zaken, maar dat mag uw gevoel voor innerlijke waarden niet in de weg staan. Als u iemand ontmoet die u niet kent, dan hebt u de neiging om die persoon op uiterlijke waarden te beoordelen. Zorg dat u mensen niet alleen daarop beoordeelt, dan zult u interessante mensen ontmoeten.

Dat zal uw leven verrijken op een manier die voor geld onmogelijk is.

Aquarius

Als u alleen leeft, dan zal de eenzaamheid zich op een pijnlijke manier manifesteren. U hebt iemand nodig met wie u alles kunt delen. Dat zou voor u het motief moeten zijn om na te denken over uw huidige arrogante gedrag en u te helpen er onderuit te komen.

Dat is de enige manier waarop anderen een kans kunnen krijgen u te benaderen. Als u al een partner hebt, dan krijgt u nu een kans om in de relatie te groeien. Maar dat vergt de nodige nederigheid.

Pisces

U introduceert veel enthousiasme en liefde in uw omgeving. U bent grootmoedig en vergevingsgezind: u vindt het gemakkelijk om ondoordacht gedrag te vergeven. Irritante mensen, die zich vreemd gedragen, deren u niet.

Misschien dat u een aantal van deze mensen zelfs wel wilt benaderen. Dat zou wel eens de moeite waard kunnen blijken.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.