Skip to content

Dutch Love Weekly Horoscopes

Dutch Horoscopes
Feed – NL-L2

Week starting 5th February

Aries

Wat uw liefdesleven betreft – houd u gereed voor een verrassing! Het is definitief tijd voor u om enthousiast te zijn over hetgeen u te wachten staat. Eén ding is zeker; u zult zich zeker niet vervelen gedurende de tijd die nadert. Toegeven, uw huidige relaties kunnen nogal verwarrend zijn. Hoe dan ook, houd het hoofd koel en zorg ervoor dat u het beste maakt van alle onverwachte veranderingen.

Taurus

In uw liefdesleven zijn alle opties open en beschikbaar. Als u al een partner heeft of nog op zoek bent naar eentje, zult u in staat zijn ze voor u te winnen met uw sensuele kwaliteiten en u zult samen heel wat plezier beleven. Energie en harmonie zullen volop aanwezig zijn voor u, alsook verdraagzaamheid en zelfbeheersing. Geniet van de liefhebbende tijd die u doorbrengt in zo een liefdevolle omhelzing.

Gemini

Concentreer u op wat echt belangrijk is, namelijk uw geliefde of indien u vrijgezel bent – iemand waarnaar u verlangd! Breng geen werk-gerelateerde zaken in uw liefdesleven. In plaats daarvan, zoek ontspanning en plezier door elkaar te knuffelen en elkaar een aangename massage te geven. Spanningen kunnen gemakkelijk worden opgelost door een vrijpartij! Wees voorbereid om die extra inspanning te leveren wanneer u weet dat het nodig is.

Cancer

U maakt gespannen tijden door in uw relatie. Dit is deels te wijten aan het feit dat u zich onzeker en nogal kwetsbaar voelt. Probeer argumenten te voorkomen door tijd voor elkaar te maken, te luisteren naar wat uw partner te zeggen heeft en ontvankelijker te zijn voor elkaars wensen. Het is net zo belangrijk om uw eigen wensen kenbaar te maken; zeer belangrijk, zonder te klagen.

Leo

Het is moeilijk voor u om uw irritaties met uw partner onder controle te houden, het lijkt alsof u elke gelegenheid aangrijpt om met hem/haar te redetwisten. Voor de persoon die u liefheeft is uw gedrag een echte afknapper. U zou met alle ten dienst staande middelen moeten proberen om uw boosheid onder controle te houden en meer opent te staan voor een compromis, anders is de kans groot dat uw relatie in ernstig gevaar komt.

Virgo

De Goden van liefde en romantiek lijken op uw schouders te zitten deze week en Cupido is letterlijk klaar om ontelbare pijlen af te schieten. Indien u vrijgezel bent, kunt u zich verheugen over een nieuw gevonden romance. Indien u een relatie heeft, moet u niet toegeven aan dergelijke verleidingen. Waarom speelt u geen spelletje met uw geliefde door te flirten met vreemden; dit zal uw liefdesleven zeker een opkikker geven.

Libra

U stuit op moeilijkheden, vanwege uw gebrek aan attentie. U voelt zich tamelijk hartstochtelijk; een vluggertje is zeker opwindend, maar is niet altijd aanbevolen. Indien u in staat bent om uw enthousiasme wat in toom te houden zal de sensatie van anticipatie de moeite waard zijn; geef uw partner ook het genot van een langdurige vrijpartij. Indien u vrijgezel bent, moet u het rustig aan doen; houdt uw lust en hartstocht onder controle.

Scorpio

U kunt heel goed opschieten met degenen waar u het meest om geeft en het schijnt dat u ook heel wat positieve invloed heeft op andere mensen die u ontmoet. Zelfs als u en uw geliefde van tijd tot tijd van mening lijken te verschillen zullen jullie het beiden gemakkelijk vinden om compromissen te sluiten. Zorg ervoor dat de romantische zijde van uw relatie niet over het hoofd wordt gezien of zelfs helemaal wordt vergeten.

Sagittarius

Uw verhoogde mate van zelfvertrouwen maakt u charmant; u schittert en heeft een bijna mysterieuze seksuele aantrekkingskracht. Uw zelfverzekerde persoonlijkheid wanneer u zich in publiek begeeft, heeft als effect dat u in het middelpunt van de belangstelling staat. Indien u een partner heeft, zult u nieuwe facetten ontdekken van het samenzijn die u heel goed laten voelen over uzelf en uw partner.

Capricorn

Uw partner vindt u vermoeiend. Uw assertiviteit is vaak de basis voor verhitte discussies tussen jullie. Bedenk dat u tegenover de persoon staat waar u het meest van houdt! Met een beetje geduld en een kus op het juiste moment zou het niet te moeilijk moeten zijn om serieuze problemen in uw relatie te vermijden. U zou gebruik moeten maken van uw energie om wat hartstochtelijke passie te stimuleren!.

Aquarius

Onpartijdigheid ten opzichte van uw eigen interesses en die van uw partner zal wederzijds respect tot gevolg hebben; in het bijzonder als u een lange termijn relatie heeft, bent u in staat om de nodige compromissen te sluiten die de tand des tijds doorstaan. Als u vrijgezel bent zijn de kansen op succes ook goed, dankzij uw zelfverzekerde verschijning laat u een blijvende indruk achter op diegenen die u ontmoet.

Pisces

Dit kan een geweldig week worden voor uw liefdesleven. Of u nu een nieuwe denkwijze introduceert in een bestaande relatie of indien u vrijgezel bent, begint u een nieuwe relatie- U bent de drijfveer achter deze positieve verandering! Maar u moet ook een gezonde dosis aan realiteitszin hebben. Verwacht geen onrealistische ontmoetingen of dat uw partner zich extra zal inzetten voor u!.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.