Skip to content

Norwegian Daily Horoscopes

Feed – NO-G1

Friday 21st JuneAries

Du er proppfull av energi. Fritidsaktiviteter er en glimrende måte å få utløp for denne livsgleden på. Siden du er i god form, kan du også delta i tyngre styrketrening. Bruk denne energien til å virkeliggjøre gamle drømmer på jobbfronten. Selvsikkerheten din vil virke tiltrekkende på andre, så du kommer helt sikkert til å få støtten du trenger. Du kan være sikker på suksess.

Taurus

I dag kan du vise hva du er laget av. Den magnetiske personligheten din betyr at du er godt rustet til å jobbe i team. Hva venter du på? Du vet ikke hvor lenge dette kommer til å vare. Helsemessig har du det veldig bra med deg selv. Balansen mellom kropp og sinn gjør at du har en positiv innflytelse på dem rundt deg. Finn på noe med gode venner. Det er all medisinen du trenger.

Gemini

Enhver type samarbeid du får i gang for øyeblikket, vil være spesielt effektivt, da målene dine er på bølgelengde med dem rundt deg. Bruk dette forfriskende perspektivet og den tydelige forståelsen du har for øyeblikket til å fullføre enhver type gruppeaktivitet du er involvert i. Private møter vil også være harmoniske og produktive.

Cancer

Tiden er inne for endelig å begynne å sette planene du har tenkt på lenge, ut i livet og å begynne på noe nytt. Du utstråler selvtillit og entusiasme. Dette appellerer til dem som kan hjelpe deg med å gjennomføre de ambisiøse planene dine. Husk å sette pris på hjelpen du tilbys – ikke ta den for gitt.

Leo

Bruk tiden framover til å komme nærmere personer som spiller en rolle i familielivet ditt. Hvis du engasjerer deg i omsorg og forhold innad i familien, vil det bli satt stor pris på av alle. Dersom det finnes uløste konflikter i familien, er det nå gode sjanser for forsoning.

Virgo

Du vil oppnå den indre roen som du lenge har søkt etter. Gjennom å oppnå denne indre styrken, utstråler du selvtillit og integritet. Venner fra privatlivet ditt eller folk du kjenner fra arbeid, vil be deg om hjelp. Hjelp til der du kan, men ikke glem å jobbe mot dine egne mål.

Libra

Gjør mest mulig ut av enhver mulighet til å puste nytt liv i ideene og planene dine. Samtaler med venner eller kolleger kan være til hjelp. Prøv også å se ting fra et annet perspektiv. Vær åpen for nye opplevelser og ideer som dukker opp, men ikke vik for langt fra de opprinnelige planene dine. Forbli tro mot deg selv.

Scorpio

Gårsdagens tvil ser ut til å ha fordampet, og du har det travelt med å storme fremover. Prøv å bruke denne energien til å starte nye prosjekter og ta viktige avgjørelser. Siden alt går av seg selv og du føler deg tilpass med det du gjør, lykkes du på de aller fleste områder. Men ikke involver deg i altfor mange prosjekter, ellers vil du ødelegge den indre balansen din og risikere å bli utbrent.

Sagittarius

Nå har du sjansen til å oppnå mye hvis du er villig til å gi slipp på gamle og forslitte metoder. Det kommer også til å hjelpe deg med karrieren din. Du kan også oppleve uventet støtte fra kolleger, som stiller seg åpne til en ny tilnærming. Hvis du er spontan, kan du åpne opp helt nye muligheter for forhold i privatlivet ditt. Overrask deg selv og andre! Det gjelder også helsen din. Prøv en ny og uvanlig idrett.

Capricorn

I dag kan du så frøene til en ny begynnelse. Nå kan du introdusere noen forandringer i karrieren din. Suksessen din kommer imidlertid til å gjøre andre misunnelige, så ikke vær for høy på pæra. Dine nærmeste vil tro fullt og fast på deg, og kommer til å diskutere fordelene og ulempene ved planene dine med deg. Det er den eneste måten du kan beskytte deg mot fiasko på. Jobb deg rolig gjennom de tøffe tidene som ligger foran deg. En avslappende helg eller en miniferie kan gjøre underverker.

Aquarius

Du har tidligere nølt litt med å uttrykke den nyvunnede entusiasmen din. Nå kan du endelig legge fortiden bak deg og fokusere på fremtiden. Ikke vær redd for å kvitte deg med alt som holder deg tilbake. Du kan til og med motivere andre og bli en rollemodell for dem, takket være all vitaliteten du har for øyeblikket. Du er fast bestemt på å gjennomføre planene dine.

Pisces

Du kommer godt overens med alle i dag, de viser interesse for deg, og til gjengjeld bør du være innstilt på å hjelpe og støtte dem. En god balanse mellom å gi og ta blir nådd, og alle kommer nærmere målet sitt. Denne situasjonen kommer imidlertid ikke til å vare evig. Ta deg en pust i bakken, tenk på deg selv og forbered deg på tøffere tider når ting kanskje ikke kommer til å være like harmoniske som nå.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.