Skip to content

Norwegian Daily Horoscopes

Feed – NO-G1

Wednesday 7th FebruaryAries

I dag er selvfølelsen din endelig på topp. Andre ser dette tydelig på oppførselen din. Kolleger vil be deg om råd på jobben. Det gjelder også i privatlivet ditt. For at du også skal få noe ut av vennskap, må du imidlertid ikke bare gi – noen ganger må du også ta litt. Vær litt egoistisk for å oppnå en balanse. Meditasjon kan være veien å gå.

Taurus

Du har tidligere nølt litt med å uttrykke den nyvunnede entusiasmen din. Nå kan du endelig legge fortiden bak deg og fokusere på fremtiden. Ikke vær redd for å kvitte deg med alt som holder deg tilbake. Du kan til og med motivere andre og bli en rollemodell for dem, takket være all vitaliteten du har for øyeblikket. Du er fast bestemt på å gjennomføre planene dine.

Gemini

Du kommer godt overens med alle i dag, de viser interesse for deg, og til gjengjeld bør du være innstilt på å hjelpe og støtte dem. En god balanse mellom å gi og ta blir nådd, og alle kommer nærmere målet sitt. Denne situasjonen kommer imidlertid ikke til å vare evig. Ta deg en pust i bakken, tenk på deg selv og forbered deg på tøffere tider når ting kanskje ikke kommer til å være like harmoniske som nå.

Cancer

Du er proppfull av energi. Fritidsaktiviteter er en glimrende måte å få utløp for denne livsgleden på. Siden du er i god form, kan du også delta i tyngre styrketrening. Bruk denne energien til å virkeliggjøre gamle drømmer på jobbfronten. Selvsikkerheten din vil virke tiltrekkende på andre, så du kommer helt sikkert til å få støtten du trenger. Du kan være sikker på suksess.

Leo

I dag kommer du til å støte på nye problemer på jobben. Du kommer imidlertid til å få hjelp i grevens tid slik at du rolig kan fullføre arbeidet ditt. Selv om hjelpen ser ut til å komme fra uventet hold, bør du ikke avvise den. Helsen din ser lovende ut for fremtiden. Hvis du er tålmodig og forsiktig, vil du kunne unngå usunne atferdsmønstre på lengre sikt.

Virgo

Ta deg tid til å reflektere over nylige erfaringer. Sett pris på det faktum at du nå kan fortsette i en mer positiv livsretning. Dette er tiden for å sette planer ut i livet, både i privat- og yrkeslivet. Andre kommer til å forstå og støtte deg, så du trenger ikke å være hemmelighetsfull.

Libra

Du føler deg sterkere, både mentalt og fysisk. Dette er et ideelt tidspunkt for å ta vanskelige avgjørelser som du har skjøvet foran deg. Ta den tiden du trenger for å tenke nøye gjennom hver eneste detalj før du kommer frem til en konklusjon. Når du har bestemt deg, er det ingen vits i å stille spørsmålstegn ved avgjørelsen. Hold deg til det du har bestemt deg for.

Scorpio

Forsøk å fjerne deg fra dine nåværende strategier for problemløsing. Søk i stedet nye og mindre frustrerende måter å nærme deg problemer på. En langt mindre konvensjonell løsning kan noen ganger føre til et langt mer tilfredsstillende resultat for alle involverte. Du vil også finne en ny følgesvenn som kan hjelpe deg med vanskeligheter du måtte støte på underveis.

Sagittarius

Du vil oppnå den indre roen som du lenge har søkt etter. Gjennom å oppnå denne indre styrken, utstråler du selvtillit og integritet. Venner fra privatlivet ditt eller folk du kjenner fra arbeid, vil be deg om hjelp. Hjelp til der du kan, men ikke glem å jobbe mot dine egne mål.

Capricorn

Dette er en lovende tid for alle personlige forhold, enten de er nye eller gamle. Samtaler med de rundt deg kommer til å føles både inspirerende og berikende for dine egne ideer. Men prøv likevel å ikke bare tenke på fordelene disse kontaktene rent kynisk medfører – prøv å bruke følelser også. Ellers kommer nytten og harmonien til å være kortvarig.

Aquarius

Du har nylig hatt det travelt med å bygge deg luftslott i fantasien. Nå er det på tide å våkne og faktisk gjøre noe. Nå må du se om det er mulig å gjennomføre planene dine i det virkelige liv. Hvis du fortsetter å drømme deg vekk, vil du gå glipp av en viktig mulighet og kaste bort verdifull energi.

Pisces

I dag er det lagånden som gjelder, og du setter andres behov først. Kollegene dine legger merke til dette. Hvis du fortsetter på denne måten, kommer du til å bli regnet som en pådriver. Ta vare på familien din også. Dette er tiden for å løse konflikter. Du kommer til å ha lett for dette nå. Kontakt med familien kan også være bra for helsen din. Hvis du ikke føler deg på topp, kan det hjelpe å lade batteriene i familiens lune favn.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.