Skip to content
Home » Horoscopes » Norwegian Monthly Horoscopes

Norwegian Monthly Horoscopes

Norwegian Horoscopes
Feed – NO-G3

Month of November

Aries

Akkurat nå går alt veldig bra, både på jobben og hjemme. Kanskje får du ros fra sjefen, eller har begynt på et prosjekt med kolleger. Det kan også hende at du er i ferd med å starte morsomme, inspirerende aktiviteter med venner eller partneren din.

Når det gjelder idrett, så kommer lagaktiviteter til å motivere deg mest – gruppens suksess er viktigere for deg enn å vinne som enkeltperson. Du er nokså sjenerøs med penger, siden kontoen din er i sunn balanse. Neb prøv likevel å bruke penger med moderasjon.

Taurus

Du har trang til å prøve noe nytt, og den sorgløse innstillingen din kommer du langt med. På jobben er de åpne for de uvanlige ideene dine. Det kan hende du mottar en bonus for et vellykket prosjekt.

Familien din liker det faktum at du får fart på sakene. Resultatet kan være at dere begynner med felles aktiviteter eller en ny hobby. Det er ikke usannsynlig at andre vil slutte seg til, slik at dere alle kan gjøre noe som er bra for kropp eller sjel.

Du har kanskje noen planer når det gjelder økonomien – gå grundig gjennom dem først, og revurder om nødvendig.

Gemini

Du har vært stresset i det siste, men nå merker du at ting er i ferd med å roe seg ned. Du bør være mer oppmerksom på arbeidskolleger slik at eventuelle misforståelser som kan ha oppstått i det siste, kan oppklares. Privat liker folk å gjøre ting sammen med deg, og slutter seg til ideene dine.

Det er viktig for deg med et slikt avslappet sosialt samvær. Selv om du helst vil ta det med ro og være passiv akkurat nå, er det bedre om du tar deg sammen og gjør noe. Da kommer anspentheten du har gått rundt og kjent på i det siste, til å forsvinne fullstendig.

Du tar sjanser med penger, og selv om du lykkes, føler du deg ikke helt tilfreds.

Cancer

Det som kanskje hindret deg før, er endelig overvunnet og du kan puste fritt. På jobben har du tid til kolleger igjen, og de kommer til å gi deg noen gode ideer. I privatlivet vil du gjerne ha det gøy, så gå ut på restaurant med partneren eller ta en kort ferie.

Det har du tross alt fortjent. Du slapper aller best av når du er ute i frisk luft eller driver med idrett. Nå bør du begynne å bli aktiv igjen.

Sjekk banksaldoen nå og da, og ikke bruk alt på én gang.

Leo

Du føler deg ordentlig energisk, noe du bør utnytte til fulle. Jobb hardt med et nytt prosjekt, og gjør det til noe spesielt gjennom teamarbeid. Dette kommer til å glede mange, og de kommer til å huske deg for det.

Hvem vet – kanskje får du til og med en bonus. Hjemme føler du at du har fått en ny giv, og du synes det er spennende å være sammen med partneren din igjen. Vær spontan og eventyrlysten, så vil du kunne skape mange gode minner.

Dette er selvsagt godt for helsen, og enda bedre blir det om du er fysisk aktiv.

Virgo

For øyeblikket lykkes du på alle områder av livet. Du oppnår en hel del uansett hva du foretar deg, og alt føles enkelt. Det sistnevnte kan føre til noen problemer.

Hvis du blir for doven og giddesløs, kommer du antakelig til å gå glipp av noen gode muligheter, både på jobben og privat. Dette vil være særlig negativt for privatlivet, da du er veldig åpenhjertig og karismatisk akkurat nå. Båndene du knytter til andre, kommer til å være varige.

Siden du føler deg i ordentlig god fysisk form og ikke ser ut til å ha pengeproblemer, kan du unne deg litt ekstra nå og da.

Libra

Du har akkurat riktige doser besluttsomhet, ideer og energi til å realisere viktige prosjekter. Spesielt på jobben kommer tilstrekkelig utholdenhet og innsats til å gi deg den forfremmelsen du ønsker deg, eller kanskje et lønnspålegg. Hjemme tas det høye aktivitetsnivået ditt imot med åpne armer, og du har en forbløffende evne til å føre folk sammen og knytte nye, nyttige kontakter.

Helsemessig tåler du mye, siden du er motivert av suksess. Yt maksimalt, men ikke mer. Økonomisk sett ønsker du å oppnå mer, og du er utholdende nok til å skaffe deg rett informasjon.

Du har også et talent for å gjøre profitt.

Scorpio

Strekk deg etter stjernene, men hold begge beina på jorden. Anstrengelsene dine vil bære tydelige frukter på jobben, siden du er ivrig etter å ta på deg nye oppgaver og mestre dem. Ikke ta på deg for mye, og be om hjelp fra kolleger om nødvendig.

Også i privatlivet har du behov for å være populær og møte enda mer interessante mennesker. Prøv å ikke glemme dine beste venner og skaff noen nye kontakter til dem også. Dermed er alle vinnere.

Du er i veldig fin form, så ikke ødelegg det ved å spise for mye eller drikke for mye alkohol. Når det gjelder penger, er det viktig å holde en sunn balanse.

Sagittarius

Du klør etter å gjøre noe, og må bruke denne energien til noe produktivt. Spesielt på jobben bør du starte nye prosjekter nå og fullføre dem. Da kommer karrieren din til å begynne å ta av.

Siden du er sosial, kan du knytte en rekke interessante kontakter, og hvem vet: Dette kan føre til mange fascinerende vennskap eller til og med livslange partnerskap! Når det gjelder helsen, vil du kanskje innføre noen langsiktige livsstilsforandringer. Du har de riktige ideene og viljestyrken som skal til. Du er ambisiøs når det gjelder penger, og finner mange lovende muligheter.

Capricorn

Ting du alltid har syntes var vanskelige, er latterlig enkle for deg nå. Det får deg til å føle deg trygg og usårlig. Vær litt forsiktig og prøv å opprettholde et visst nivå av ydmykhet.

Suksess kan ofte føre til at en overvurderer seg selv. Det kommer garantert til å irritere venner og kolleger. Vær bevisst på effekten du har på andre, og vær deg selv.

Det bør være lett for deg. Du er ved glimrende helse og har fred med deg selv. Siden du har så stor kapasitet, kan du fort prøve å gape over for mye.

Ha realistiske forventninger. Du kan vente deg en positiv utvikling når det gjelder penger.

Aquarius

Du oppdager hele tiden noe nytt, og blir mer inspirert og bevisst. På jobben kommer andre til å verdsette fremsynet ditt, siden det er tilpasset en nettverkstankegang og setter prikken over i-en på prosjektene dine. Noen du liker å prate med, har nyheter å komme med.

Dette gjør at du kan knytte nyttige kontakter. Du snakker også mye med dine nærmeste, og det gjør at du kan forstå dem og muligens unngå krangler. Når det gjelder helsen din, viser du interesse for asiatiske øvelser som Qi Gong eller yoga, og bør virkelig prøve dem.

De kan også brukes til å øve sinnet! Økonomien din vil bli forbedret av profitt eller lønnsomme beslutninger.

Pisces

Ingenting bringer deg ut av fatning nå. Alt går på skinner på jobben, og du oppnår stor suksess for øyeblikket. Du skynder deg ikke mot neste forfremmelse, men tar ett skritt av gangen.

Også i privatlivet er det viktig med harmoni: Du er veldig forståelsesfull og tålmodig – selv overfor krevende personer. Den indre tilfredsheten din får deg til å ignorere fysisk aktivitet, siden du føler deg i fin form uansett. Prøv å trene med andre i en gruppe, da blir det lettere.

Vurder investeringers langsiktige nytte og sikkerhetsaspekter.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.