Skip to content

Norwegian Monthly Horoscopes

Norwegian Horoscopes
Feed – NO-G3

Month of May

Aries

Selv om du må anstrenge deg for å nå målene dine, går alt på skinner akkurat nå. Arbeidet føles lett – du har til og med tid til å hjelpe kolleger! Du føler en ny nærhet til partneren din, og kjenner at du er i harmoni med kjærligheten og med deg selv. Hvis du er singel, kommer du ikke til å være alene særlig lenge.

Hvis du føler at du ennå har energi til overs, bruk den til et treningsprogram. Ikke vær for rask med å bruke penger du har spart eller tjent. Gå investeringer etter i sømmene for å se om de er verdt det.

Taurus

Strekk deg etter stjernene, men hold begge beina på jorden. Anstrengelsene dine vil bære tydelige frukter på jobben, siden du er ivrig etter å ta på deg nye oppgaver og mestre dem. Ikke ta på deg for mye, og be om hjelp fra kolleger om nødvendig.

Også i privatlivet har du behov for å være populær og møte enda mer interessante mennesker. Prøv å ikke glemme dine beste venner og skaff noen nye kontakter til dem også. Dermed er alle vinnere.

Du er i veldig fin form, så ikke ødelegg det ved å spise for mye eller drikke for mye alkohol. Når det gjelder penger, er det viktig å holde en sunn balanse.

Gemini

Verden gir deg det du fortjener. På jobben utstråler du så stor selvtillit og kompetanse at sjefene dine får lyst til å forfremme deg med én gang. Men du bør vurdere hvorvidt du kan takle den ekstra arbeidsbelastningen.

I den private sfæren og med partneren din begynner det virkelig å bli fart på ting. Hvis du er singel, er du uimotståelig og får mange tilbud. Nå er det gode sjanser for å innlede et fast forhold.

Denne positive følelsen blir bare bedre og bedre, siden du føler deg tilfreds på alle måter. Den siste tidens treningsaktiviteter har definitivt bidratt til dette. Du får avkastning på det du har jobbet hardt for.

Ikke bli for grådig.

Cancer

Før nølte du kanskje med vanskelige oppgaver, men nå kan du enkelt takle dem. I diskusjoner på jobben har du så god selvtillit at selv en av rivalene dine må beundre deg. Du vil hjelpe andre – du kan løse konflikter, muntre folk opp eller oppfordre dem til å gjøre mer.

Nå kan du øke treningsinnsatsen din, siden du føler deg i stand til å takle mer. Tidligere beslutninger knyttet til penger har gitt avkastning, så fortsett i samme spor.

Leo

Du oppdager hele tiden noe nytt, og blir mer inspirert og bevisst. På jobben kommer andre til å verdsette fremsynet ditt, siden det er tilpasset en nettverkstankegang og setter prikken over i-en på prosjektene dine. Noen du liker å prate med, har nyheter å komme med.

Dette gjør at du kan knytte nyttige kontakter. Du snakker også mye med dine nærmeste, og det gjør at du kan forstå dem og muligens unngå krangler. Når det gjelder helsen din, viser du interesse for asiatiske øvelser som Qi Gong eller yoga, og bør virkelig prøve dem.

De kan også brukes til å øve sinnet! Økonomien din vil bli forbedret av profitt eller lønnsomme beslutninger.

Virgo

Siden du er så full av energi, er arbeidet bare gøy! Du klarer å løse vanskelige oppgaver og tilfredsstille dine overordnede. Arbeidskollegene dine liker humoren din og lar seg smitte av entusiasmen din. Tingene går bra i privatlivet også.

Bruk mye tid sammen med partneren din eller nære venner. Du bør få utløp for energien din ved å mosjonere i frisk luft. Da kommer du til å føle deg enda bedre.

Økonomisk går det også knirkefritt. Du kommer til å motta gaver, utbetalinger eller kanskje til og med en arv.

Libra

Du føler deg så avslappet og åpen til sinns at ideene kommer flytende på en fjøl uten at du må anstrenge deg. Dette oppfattes positivt på jobben, og du vil bli tilsvarende belønnet. Det fungerer også som et friskt pust i privatlivet ditt og gir mer harmoni.

Sørg for å tilbringe mye tid med de du er glad i – det er godt for sjelen. Dette vil resultere i en glimrende fysisk og mental tilstand. Hold denne gode følelsen ved like, og pass på helsen din.

Du er heldig med penger, og anstrengelsene dine kommer til å gi avkastning.

Scorpio

Du har trang til å prøve noe nytt, og den sorgløse innstillingen din kommer du langt med. På jobben er de åpne for de uvanlige ideene dine. Det kan hende du mottar en bonus for et vellykket prosjekt.

Familien din liker det faktum at du får fart på sakene. Resultatet kan være at dere begynner med felles aktiviteter eller en ny hobby. Det er ikke usannsynlig at andre vil slutte seg til, slik at dere alle kan gjøre noe som er bra for kropp eller sjel.

Du har kanskje noen planer når det gjelder økonomien – gå grundig gjennom dem først, og revurder om nødvendig.

Sagittarius

Siden du utstråler ro og sjelefred, kan folk komme til å spørre deg om råd oftere, eller bare ha behov for å prate. Hvis du hjelper kolleger på jobben, kommer de til å gjengjelde tjenesten. Når det gjelder privatlivet ditt, føler andre seg trygge i ditt selskap fordi du er oppriktig interessert i å løse problemer og misforståelser.

Også her er oppførselen din avgjørende for hvordan fremtiden kommer til å arte seg. Det er mulig at en venn kan gi deg nyttig økonomisk hjelp, eller at du får en eller annen form for anerkjennelse.

Capricorn

Ikke bare liker du jobben din; du synes den er lett også. Hvis du har utsatt viktige beslutninger på jobben, er tiden inne for å takle dem. Du er så full av vitalitet og energi at du kan dele litt med andre.

Felles aktiviteter med venner eller partneren din vil vise seg å bli uforglemmelige. Prøv å få utløp for noe av vitaliteten ved å rydde plass for fysisk aktivitet. Når det gjelder penger, kan det være duket for noen hyggelige overraskelser.

Hvis noen gir deg en gave, skal du ta imot den.

Aquarius

Du føler deg ordentlig energisk, noe du bør utnytte til fulle. Jobb hardt med et nytt prosjekt, og gjør det til noe spesielt gjennom teamarbeid. Dette kommer til å glede mange, og de kommer til å huske deg for det.

Hvem vet – kanskje får du til og med en bonus. Hjemme føler du at du har fått en ny giv, og du synes det er spennende å være sammen med partneren din igjen. Vær spontan og eventyrlysten, så vil du kunne skape mange gode minner.

Dette er selvsagt godt for helsen, og enda bedre blir det om du er fysisk aktiv.

Pisces

Jupiter er bak deg, noe som gir deg energi til å fly høyt. Bruk dette til å satse på det som virker umulig på jobben: Gå gjennom prosedyren trinn for trinn og hold deg til den ambisiøse planen din. Du lengter etter fred og ro i privatlivet, og kan klare opp i eventuelle misforståelser nå straks med en rolig samtale.

Nå vil du gjerne teste grensene dine når det gjelder fysiske aktiviteter – kanskje vil du trene til en konkurranse. Økonomisk har du alt under kontroll og tar de riktige beslutningene.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.