Skip to content
Home » Horoscopes » Norwegian Weekly Horoscopes

Norwegian Weekly Horoscopes

Norwegian Horoscopes
Feed – NO-G2

Week starting 27th November

Aries

Du har urokkelig tro på din egen evne til å gjøre alt du setter deg fore. Besluttsomheten din viser fullt ut hvilken viljestyrke du besitter. Du er i stand til å utvikle oppfinnsomme og praktiske ideer for å løse problemer, som betyr at andre legger merke til deg. Det at du er så dyktig og bestemt, virker til din fordel på jobben.

Folk lytter til rådene dine og beundrer dyktigheten din (antakelig i smug). Sjarmen din tiltrekker seg beundrere, nye venner og muligheter til å styrke romantiske bånd.

Taurus

Du er full av energi og klar til dyst. Du er dominerende, selvsikker, målbevisst og ser ikke ut til å ta ”nei” for et svar. Det sannsynlige resultatet av all denne energien er at det oppstår krangler i privatlivet. Vær derfor tålmodig og vis litt ydmykhet heller enn å være så nådeløs, både på hjemmefronten og på jobben.

Hvis du viser en litt mer forsonende holdning, kommer de rundt deg til å bli vennligere innstilt. Mosjon er en ideell måte å bli kvitt frustrasjonen på og bli i bedre fysisk form.

Gemini

Du er usikker på hvordan du skal tøyle entusiasmen og energien din og utnytte potensialet ditt til fulle. Det er viktig at du synkroniserer aktivitetene dine, ellers kan du støte folk fra deg. Dette gjelder i privatlivet også: Du risikerer å miste besinnelsen. I stedet for å beskylde partneren din for ting, bør du tenke over din egen posisjon.

Selv om du har overtaket i diskusjoner, må du passe på å være rettferdig. Ta deg en joggetur eller få deg litt mosjon for å få utløp for frustrasjonene.

Cancer

Du er en energibunt! Dette kan vise seg å enten være positivt eller destruktivt. Tenk nøye over tilnærmingen din til nye situasjoner, spesielt hvis viktige beslutninger må tas. Automatiske reaksjoner kan få negative følger, og påståeligheten din kan såre partneren din. Husk at når du krangler, er det som regel med den du er mest glad i.

Det er viktig at du forblir objektiv og forståelsesfull i personlige forhold, samt fokusert og omtenksom på jobben og når du trener.

Leo

Du har full kontroll over alle aspekter av livet ditt, og kan beregne akkurat hvor mye du må anstrenge deg for å fullføre diverse oppgaver. Med en avslappet og sindig tilnærming bretter du opp armene og klarer selv de vanskeligste oppgaver med glans. Andre søker råd fra deg og vil vite din mening, og de er takknemlige for den gode hjelpen du kan gi dem. Initiativene dine blir sannsynligvis godt mottatt, og andre merker seg ditt vinnende vesen.

Hvis du er singel, ligger en romantisk forbindelse i luften.

Virgo

Det meste du prøver på kommer sannsynligvis til å lykkes. Du har nok energi til å ta på deg så mange prosjekter du bare vil. Det eneste du ikke har råd til, er å slappe av og ta det rolig. Det er viktig at du benytter deg av overskuddet ditt og bruker det på en så fordelaktig måte som mulig.

Grip utfordringen og realiser ideene dine, både på jobben og hjemme. Pass på at du ikke er aggressiv – det er ved å være vennlig at du har størst sjanse for å lykkes.

Libra

Alle aspekter av erfaringer du har samlet deg opp, kommer til å hjelpe deg til å takle de fleste situasjoner på en trygg måte hvis og når de oppstår. Du er fornøyd med deg selv og innsatsen du legger ned for å stabilisere omstendighetene og fremtidsutsiktene dine. Nå er tiden inne for å forsøke å forbedre ting både på jobben og på den sosiale og romantiske fronten. Alt du foretar deg fører til gunstig respons fra andre, som sannsynligvis kommer til å like forslagene og meningene dine.

Scorpio

Du er full av overskudd, så dette er en ideell tid for å takle områder av livet ditt du har oversett altfor lenge. Hvis dette ikke er tilfelle, bør du i stedet benytte deg av denne muligheten til å starte noe nytt. Du kommer til å oppleve nye og spennende ting når du åpner opp for de uendelige mulighetene som finnes der ute. Det er sjelden at alt ligger så godt til rette.

Du kan vente deg full støtte fra dine nærmeste – de bryr seg om fremtiden din, så gjør det beste ut av denne støtten.

Sagittarius

Du er iherdig og på full fart fremover, og beviser at du er uslåelig i alle situasjoner. Dra fordel av denne fasen med høy energi, men pass på å holde deg i skinnet! Du bør prøve å beherske deg når du kan. Ikke overdriv eller mist kontrollen – da kan du ende opp med å såre de du er glad i. Det trenger ikke å være slik.

Bruk energien på en positiv måte og sørg for å få utløp for stress eller anspenthet gjennom mosjon. Treningsopplegget ditt bør imidlertid ikke være for ekstremt.

Capricorn

Du er oppglødd, entusiastisk og føler at du kan oppnå alt du bestemmer deg for. Hvis du vil ha mer ansvar på jobben, bør du vise andre hva du er i stand til. Nå er det lett for deg å realisere målene dine uten å hisse opp de som tidligere kan ha følt seg truet av ambisjonene dine. Folk lytter til det du sier, og ideene dine blir nesten utelukkende godtatt.

Dette gjelder alle diskusjoner: Du er i stand til å få folk over på din side.

Aquarius

Du viser både grundighet og utholdenhet når du takler problemer. Den økte vitaliteten og selvtilliten din har positiv innflytelse på alle du møter. Du er i stand til å fullføre alle nye oppgaver, enten alene eller som del av et team. Som forventet blir forslagene dine godtatt av andre, som stort sett ser ut til å være enige med deg.

Bruk denne innflytelsen til å oppnå det du ønsker deg. Forbli standhaftig og tro mot målene dine, så høster du sannsynligvis bifall fra dine nærmeste.

Pisces

Vær forsiktig med hva du bruker overskuddet ditt til, ellers ender du opp i langtrukne diskusjoner som ikke fører noe sted. I stedet for å slite deg ut med å være unødvendig konkurranseorientert, fokuser på prosjekter som ikke setter de viktige relasjonene dine i fare. Hvis du for eksempel prøver å motarbeide sjefen din, kommer det sannsynligvis til å slite deg ut, men ikke være til gagn på lengre sikt. Du bør heller bruke overskuddet ditt på å drive med en eller annen idrett.

Det gjelder altså å beherske seg!.

Request a Demo Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.