Skip to content

Norwegian Weekly Horoscopes

Norwegian Horoscopes
Feed – NO-G2

Week starting 15th April

Aries

Utsiktene er gode – benytt deg av enhver mulighet til å vise engasjementet ditt til andre. Du klarer å få frem og definere synspunktene dine på en overbevisende måte i alle situasjoner. Prøv å ta deg av så mange uløste problemer og fremtidsplaner som overhodet mulig. Som med alle ting kreves en sunn balanse.

Ta pauser når du kan, og ta deg gjerne en joggetur om kvelden. Du kan også sykle eller gå lange turer for å roe ned og koble av etter en periode med intense overveielser.

Taurus

En sunn grad av selvtillit og høy fysisk utholdenhet gjør at du sannsynligvis opplever en svært produktiv periode. Det er viktig at du informerer andre om planene dine. Gjør det klart at du er villig til å inngå nødvendige kompromisser for å sørge for at alle er fornøyde. Både bekjente og de som står deg mye nærmere synes at du har gode ideer og forslag.

De kommer sannsynligvis til å bli smittet av livslysten og fremtidsoptimismen din.

Gemini

Du klarer å stå på ditt, selv under de vanskeligste omstendigheter. Selvtilliten din gjør deg imidlertid nokså nådeløs i visse situasjoner. Du viser liten omtanke for de rundt deg så lenge du får det som du vil! Du bør heller tenke deg om og ikke handle overilt. Unngå unødvendige konflikter med de rundt deg – det sårer de som står deg nær.

Hvis du lar dette skje, trenger du sannsynligvis mye takt og tålmodighet for å rette opp igjen i situasjonen.

Cancer

Hvor enn du er og hvem du enn møter, klarer du å sjarmere andre med godt humør og entusiasme. Du kan også hjelpe dem med det de måtte trenge. Nå lar du deg ikke stoppe av noe. Benytt denne sjansen til å takle problemer både fra fortiden og her og nå.

Pass på å skape resultater som er til din egen fordel også! Se opp for muligheter som kan ligge i luften. Hvis du er singel, er det økte sjanser for romantikk, og hvem vet: kanskje det er duket for ny kjærlighet.

Leo

Du er iherdig og på full fart fremover, og beviser at du er uslåelig i alle situasjoner. Dra fordel av denne fasen med høy energi, men pass på å holde deg i skinnet! Du bør prøve å beherske deg når du kan. Ikke overdriv eller mist kontrollen – da kan du ende opp med å såre de du er glad i. Det trenger ikke å være slik.

Bruk energien på en positiv måte og sørg for å få utløp for stress eller anspenthet gjennom mosjon. Treningsopplegget ditt bør imidlertid ikke være for ekstremt.

Virgo

Du er full av energi. Du kjemper for det du tror på og har ingen problemer med å forsvare synspunktene dine overfor andre. Pass på så du ikke blir for provoserende – unødvendige krangler kan oppstå når du prøver å få viljen din. Du har lett for å fokusere på oppgaver, noe du kan bruke til din fordel på jobben.

Men intellektuelle aktiviteter alene kommer ikke til å være tilfredsstillende nok. Få utløp for stress med en fysisk aktivitet. Nå har du styrken som skal til for å bruke av overskuddet ditt på denne måten.

Libra

Selvtilliten og energien din har fått seg et oppsving, og hvis andre vil krangle, kommer de til å ha vanskelig for å målbinde deg. Men hvis du går for langt, kommer de neppe til å glemme det og vil sannsynligvis ta igjen så snart de får sjansen – spesielt hvis de har autoritet over deg. Nå får du de beste resultatene på jobben, men enhver form for mosjon er gunstig. Opptre med forsiktighet i alt du gjør på jobben og i privatlivet, og spesielt når du gjør noe fysisk – det er viktig at du ikke overanstrenger deg.

Scorpio

Nå har du lett for å takle aktiviteter som du vanligvis synes er mye mer utfordrende. Du er i likevekt og trygg på deg selv, og klarer å unngå unødvendig kjekling i hverdagen som vanligvis hindrer fremgang. Nå kan du i stedet fokusere på viktige ting og prioritere å fullføre visse oppgaver som krever minimalt med anstrengelser. Din kompromissløse holdning til livet begeistrer de du kommer i kontakt med, og spesielt de du er glad i, som setter pris på engasjementet du viser.

Sagittarius

Du er altfor ivrig. Du slenger med leppa, og det kan føre til unødvendige problemer som kan komme tilbake og bite deg i halen senere. Overskuddet du nå har, må brukes med omhu og ikke til å herse med andre. Det å kaste bort fysisk og følelsesmessig energi på denne måten, er ikke løsningen.

Prøv i stedet å motivere andre. Hvis det ikke går, må du prøve å besinne deg. Det kan kreve sitt, så lytt til signalene kroppen gir deg og hold hodet kaldt.

Capricorn

Du inspirerer andre med ideene og planene dine. Andre liker at du er så rolig og fattet, og de har liten grunn til å si nei til det du måtte foreslå. Forslag du legger frem på jobben, blir også positivt mottatt. Kolleger som tidligere var vanskelige å ha med å gjøre, er villige til å lytte.

Benytt denne muligheten til å utvikle nye strategier du kan implementere i fremtiden. Dermed danner du grunnlaget for å takle tøffe tider som kan ligge foran deg.

Aquarius

Den økte selvtilliten din hjelper deg til å etablere viktige bånd til innflytelsesrike og vennligsinnede personer. Andre lar seg overbevise av det du har å si, og støtter deg gjerne i det du vil oppnå. Du blir satt pris på både i arbeids- og privatlivet. Som gjest kommer du sannsynligvis til å vekke oppsikt med ditt oppmuntrende syn på livet.

De som har gleden av å møte deg, oppdager at du er godt selskap.

Pisces

Du er en energibunt! Dette kan vise seg å enten være positivt eller destruktivt. Tenk nøye over tilnærmingen din til nye situasjoner, spesielt hvis viktige beslutninger må tas. Automatiske reaksjoner kan få negative følger, og påståeligheten din kan såre partneren din. Husk at når du krangler, er det som regel med den du er mest glad i.

Det er viktig at du forblir objektiv og forståelsesfull i personlige forhold, samt fokusert og omtenksom på jobben og når du trener.

Request a Demo Horoscope Feed?

Contact us, and we will be happy to provide you with pricing and discounts for bundled horoscope packages of daily / weekly / monthly horoscopes and a trial XML/JSON feed so you can work on your integration before going live.